Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Jan 02, 2014 01:31 Teema:
|
|
|
Hoiatan kõiki ette ära, et olen samuti sel aastal tulemas, raha laekub loodetavasti järgmise nädala alguses.
Samuti olen huvitatud ühest autokohast Tallinnas (hint-hint),eelistatavalt mitte eelnevalt diskussiooniks kerkinud isiku autos...sorri. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karel2010
|
Postitatud: Nelj Jan 02, 2014 23:06 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | eelistatavalt mitte eelnevalt diskussiooniks kerkinud isiku autos...sorri. |
jätan meelde. kuigi minu mälu järgi oli minnes autos sinu asemel Muusik, (kes minu transpordiga ka baka suvisel käis ning pole siiamaani minu sõiduoskuste kohapealt vingunud), seega tagasiteel minu autos saadud negatiivsed kogemused võid losti kaela kirjutada. lostinthemist kirjutas: | Sinu enda tulevaste kaasreisijate pärast loodan südamest, et oled ühe aastaga õppinud selgeks, kuidas autot sirgena teel hoida, millist kiirust valida teeolusid arvestades ja et sa ei põruta järjekordse kaubiku otsa. |
kaubiku koha pealt ei väsi ma kordamast, et kiirus oli 10km/h ja päike paistis silma. samuti ei suuda ma peale sinu emotsiooni-purset jätta sul soovitamata enda sõnade järgi käituda - suht halb tunne on, kui roolis on inimene suhtumisega "po**ui, et väljas 30cm lund+suht libe, ma ei lase hetkekski kiirust alla 110km/h" |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Jan 03, 2014 01:30 Teema:
|
|
|
Kui teil on vaja isiklikult muresid klaarida, et kes nüüd mida tegi, siis palun tehke seda privaatselt. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Jan 03, 2014 01:35 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Kui teil on vaja isiklikult muresid klaarida, et kes nüüd mida tegi, siis palun tulge baka kokkutulekule kohale ja korraldame süstematiseeritud grupinäopeksu. |
Fixed that for you _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Reede Jan 03, 2014 14:30 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | genky kirjutas: | Kui teil on vaja isiklikult muresid klaarida, et kes nüüd mida tegi, siis palun tulge baka kokkutulekule kohale ja korraldame süstematiseeritud grupinäopeksu. |
Fixed that for you |
Stopa kirjutas: |
That's just plain disrespectful
 | _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
Aarne

|
Postitatud: Püh Jan 05, 2014 18:40 Teema:
|
|
|
FlasherT...
Vabarnamees kirjutas: | *ohe*
Punkt 10.
(Mitte, et kedagi väga huvitaks, aga ma ka lihtsalt ütlen.) |
lostinthemist kirjutas: | Random Hero kirjutas: |
Flasher T kirjutas: |
 | | | _________________ I dropped Clannad harder than Skrillex will ever drop the bass.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Esm Jan 06, 2014 10:31 Teema:
|
|
|
Aajah, peaaegu unustasin mainida ennist.
Head uut aastat. Olgu baka kokkutulek õnnistatud taevase frikadellisupiga. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 15:59 Teema:
|
|
|
Väikene update programmi osas:
Oma jah sõna põneva ettekande tegemiseks on andnud yoshy ning Stopa ja Piu korraldavad seekord meie põnevat viktoriini.
Kas on keegi veel, kes tahaks jagada mõnda oma huvitavat teadmist animes/mangast või Jaapanist (koolis näiteks tehtud uurimustöö/referaat)?
Ühtlasi tuli mõte teha üks piljarditurniir, kuid ma pole veel saanud teada, kas neil normaalseid kiisid on nüüd aasta jooksul tekkinud. Seega, kas kellelgi oleks kiisid laenata?
Also, kõik lauamänguhuvilised, palun PMige mulle, mis lauamänge te kaasa saaksite võtta (mis ei kestaks pikalt, ehk üle 1-1,5h). Või ka konsoolimängud. Mõnel aastal on fighteredi mängitud Ma ise võtan Stepmania kaasa. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 17:09 Teema:
|
|
|
1. Lihaseljanka
2. Herne-lihasupp _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 17:10 Teema:
|
|
|
Massiivne kümne osalejaga üritus tundub tulema.
Rahvas pange endid kirja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 18:13 Teema:
|
|
|
Autokohtadega on hetkel järgnev seis:
Tartust on kokku 8 vaba autokohta (4 Flasher_T ja 4 Toivo autos), Tallinnast pole veel ühtegi autokohta kirjas.
glaurung kirjutas: | Massiivne kümne osalejaga üritus tundub tulema.
Rahvas pange endid kirja. |
Osadel ilmselt pole palgapäeva veel olnud/pole rahaline seis kindel ja osadele meeldib viimase minutini oodata, et korraldajatel oleks maksimaalselt paaniline tunne rahadega väljatulemise osas. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 18:23 Teema:
|
|
|
Väga tähtis teadaanne!
See aasta toimub bakal esimene lebo-cosplay võistlus. Osalemiseks tuleb panna selga mõni riideese või element, mis kaunistab ka näiteks su lemmikanimetegelase uhket keha. Vaja pole tervet kostüümi, vaid ühte kostüümielementi, ükskõik kui väike või suur see on. See võib olla isegi tobe animesoeng!
Ummi kinnitab, et võistluse pikk planeerimisperiood on olnud viljakas ning kooskõlastus korraldajatega on kahtlemata toimunud. Parimatele uhked ja väärtuslikud auhinnad! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 18:28 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Autokohtadega on hetkel järgnev seis:
Tartust on kokku 8 vaba autokohta (4 Flasher_T ja 4 Toivo autos), Tallinnast pole veel ühtegi autokohta kirjas.
|
Uhh, yeah, no.
Flasher T kirjutas: | Ljeksus on antud hetkega täis. | |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 19:07 Teema:
|
|
|
tvk_ kirjutas: | genky kirjutas: | Autokohtadega on hetkel järgnev seis:
|
Uhh, yeah, no.
Flasher T kirjutas: | Ljeksus on antud hetkega täis. | |
Pfft...ei pannud tähele. Nüüd on korras ja info uuendatud.
Edit: mimmu sai autole _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Teis Jan 07, 2014 19:29). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 19:13 Teema:
|
|
|
btw kui te tahate mulle saata videosid sellest kuidas te tantsite see on täiega cool
ja ühtlasi õiguse neid näidata kui te koha peal ei taha tantsu lüüa
..sest TANTSU ja TRALLI jätkub sellele bakale ja jääb ülegi! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Teis Jan 07, 2014 19:36 Teema:
|
|
|
Ljeksus on cosplayvan, apparently. Beards and bows. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 08, 2014 15:31 Teema:
|
|
|
Toivol tundub päris korralik partyvan, selle peale saab? _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Jan 09, 2014 01:36 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | btw kui te tahate mulle saata videosid sellest kuidas te tantsite see on täiega cool
ja ühtlasi õiguse neid näidata kui te koha peal ei taha tantsu lüüa
..sest TANTSU ja TRALLI jätkub sellele bakale ja jääb ülegi! |
Mis, te nagu päriselt kogute mingisuguseid tantsuvideosid mingisuguse spets asja jaoks või sa ütled seda niisama nalja pärast? =D
...sest mul on pm juutuubis üks video üleval, millega võid teha, mida iganes tahad 'cuz mul suva.
Nüüd, aga, on topic:
Ma ei ole veel päris kindel, kas ma tulen või mitte, aga hääletan traditsiooniliselt kana-klimbisupi ja hernesupi poolt....aga eriti kana-klimbisupi poolt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Nelj Jan 09, 2014 03:00 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Nelj Jan 09, 2014 10:04 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | aga hääletan traditsiooniliselt kana-klimbisupi ja hernesupi poolt....aga eriti kana-klimbisupi poolt. |
Mis aga puutub tantsuvideodesse, siis on teada tuntud värk, et baka kommuunis ei leidu Ummile võrdväärset vastast tantsimises. Mul endalgi on olemas video kuskil sellest, kuidas Ummi tantsib ühel baka sünnipäeval ja tõesti... teeb tuju iga kord heaks.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
|