Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
quietstorm

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
|
Tagasi üles |
|
 |
quietstorm

|
Postitatud: Kolm Sept 25, 2013 16:38 Teema:
|
|
|
Sobib-sobib, ShinNatsume
Ma pole sarja näinud aga "Unbeatable Network" ja "Music goes on" meeldisid kõige rohkem.
Avastasin ühe saate Klassikaraadiost:
"Kõnealune kontsert keskendub Jaapani mängutootja firma Square Enix’i eri mängude muusikale. Kontserdil kõlavad Jaapani kaasaegsete heliloojate sümfoonilised fantaasiad mänguseeriatele “Kingdom Hearts”, “Chrono” ja “Final Fantasy” loodud muusikast."
Uudis: http://klassikaraadio.err.ee/uudised?news=7172
Saade: http://klassikaraadio.err.ee/helid?main_id=1665843&lang= |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Märts 09, 2014 16:54 Teema:
|
|
|
Kuigi Shirotoki pidas Kyousougigat eelmise sügishooaja parimaks animeks, oli see minu meelest mitte küll halb, aga siiski tagantjärele pilguga unustatav. Eks see arvamus ole vaieldav, aga muusikateema pole selleks õige koht. Õige koht on ta aga ammu tegemata jäänud tööks - Kyousougiga OSTi reklaamiks.
Nimelt ei ole mu kõrvad juba pikalt kuulnud ühegi anime taustal niivõrd jõulist ja eepilist muusikat nagu Kyousougiga pakutu. Eelmise aasta heliribadest kahtlemata parim, ületades säratut Kill la Killi ja hetkil head, kohati kahvatut Shingeki no Kyojinit.
Autoriks Gou Shiina, kelle jaoks see on esimene soundtrack animesarjale, kuigi Gyo OVA ja Idolm@steri filmile on ta midagi siiski kirjutanud. Varem on ta töötanud mitmete Namco Bandai mängude kallal nagu God Eater ja mõned mängud Tekkeni ja Talesi seeriatest. Ka tema lood Kyousougigas tunduvad hästi mõnda jrpg-sse passivat. Ma igatahes loodan, et talle animeturul edaspidigi tööd pakutakse.
No kaua ma seletan, proovige paremaid palu ise:
Lugu 3
Lugu 12
Lugu 38 _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
|
Tagasi üles |