Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Jan 15, 2013 21:07 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Väga palju olen kuulnud ka vabandusi "mul on samal ajal midagi muud plaanis". Ei usu, et kõigil on vanaema juubel samal päeval, ise laseksin silmagi pilkumata kõik muud suvalised jauramised üle baka nimel. |
Jah aga see on ainult nagu sinu arvamus mees _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Teis Jan 15, 2013 22:34 Teema:
|
|
|
01.02.03 võiks minupool väikese soojenduspeo teha?
Tähendab, mina teen nagunii, reede ja puha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Jan 15, 2013 23:17 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | /.../ aga et ma Vabarnamehe nime ei leia, on juba murettekitav. |
Chill, tegin just ülekande ära. Nii et kes sellepärast registreerimisega viivitasid, et minu nime nimekirjast ei leidnud, võite esmalt kergendust tundes ohata ja seejärel genky'le raha üle kanda. Ma tean, et te teate, kes te olete. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Inori
|
Postitatud: Kolm Jan 16, 2013 14:41 Teema:
|
|
|
Olemas Game of Thrones lauamäng (6-le inimesele, üks mäng kestab 3-6 tundi).
On mõttet kaasa võtta, keegi tahab mängida?
Also äkki võiks alkoga midagi koos orgunnida? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 16, 2013 15:51 Teema:
|
|
|
Inori kirjutas: | Olemas Game of Thrones lauamäng (6-le inimesele, üks mäng kestab 3-6 tundi).
On mõttet kaasa võtta, keegi tahab mängida? |
Game of Thrones on ehk natuke pikk mäng. Pigem võiks lühemad mängud olla, mida kaasa võtta. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 16, 2013 16:29 Teema:
|
|
|
Nonii... ajakava on nüüd üleval.
12:30 - 13:30 Saabumine
13:30 Nimesildid, tutvumine ja grupipilt*
15:00 Vabarnamehe ettekanne Bakast
16:00 viktoriin. Korraldab Muusik
17:00 seltskondlikku tegevust
17:30 ericku ettekanne ecchi arengust animes aastatel 2000-2012
18:30 õhtusöök
19:30 3. ettekanne**
20:30 mecha-viktoriin. Korraldab glaurung
21:30 vestluspaneel: kuidas kõik alguse sai (manic, Vabarnamees, xinZeran. Modereerib genky)***
22:00 saun
23:00 autasustamine ja bakatiitlid
* Grupipilt võib liikuda mõnele hilisemale ajale sõltuvalt kohalolijate arvust
** 3. ettekanne on veel lahtine. Kui peaks ära jääma, siis liiguvad asjad lihtsalt tunni võrra ettepoole
*** Vestluspaneel algab 21:30 ja kestab tunni, saun lihtsalt tuleb vahepeal juurde.
---
Vabaajaveetmisvõimalustena on kõigil võimalus ka ise panustada. Iga aasta on keegi pannud üles telekamängunurga, vean kaasa Stepmania ja mõned lauamängud. Viimast võivad kõik teha (arvestada pigem lühemate ja rahvarohkemate mängudega). Piljardit saab mängida, lumes möllata. Kui on mingeid ideid veel, siis andke teada, saab välja reklaamida! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Kolm Jan 16, 2013 22:44 Teema:
|
|
|
Aaaaaar tutvumine.Alati olen üritanud ära põgeneda aga kudiagi ei õnnestu . |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 16, 2013 22:52 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | Aaaaaar tutvumine.Alati olen üritanud ära põgeneda aga kudiagi ei õnnestu . |
Seekord saab tutvumine olema hoopis teistmoodi. Kedagi ei sunnita püsti seisma ja ennast tutvustama. Muud huvitavad asjad plaanis  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Nelj Jan 17, 2013 16:44 Teema:
|
|
|
Jääb siiski tulemata. Eks ma Genky sulle pärast skypes mainin ka miks. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Jan 17, 2013 18:51 Teema:
|
|
|
glaurung kirjutas: | Zindrel on sõjaväes, suveni. |
Ma tundsin esmalt kaasa, kuid koheselt tuli meelde, et ma ise mullu sama probleemi käes vaevlesin. Tegelikult see eriti suur vabandus pole, sest kõik on võllidega läbiräägitav. Nii et, zindrel, kui sa seda loed - ning ma ei näe põhjust, miks sa seda ei peaks lugema, kuivõrd tänapäeva väeteenistuses võib iga õhtu nutitelefoni otsas istuda ja iga nädalavahetus emale külla saab minna - siis säti asjad nii, et sa kohale tulla saaks. Pühapäeva õhtu kella kaheksaks viib buss sind Viljandist muretult tagasi, jõuad ka mäkdoonaldsis kõhtu täita ja pohmakat ravida.
Ma ei tea, kas mimmu foorumit brausib veel, aga no tema võiks ka kindlasti kohal olla. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Jan 17, 2013 20:56 Teema:
|
|
|
Tuletan meelde, et esmaspäeval (21. jaanuar) on maksmise tähtaeg!
Kui peaks juhtuma, et mingi probleem selleks ajaks maksmisega, aga kange tahtmine tulla, siis paluks minuga isiklikult privaatsõnumi teel või mõnel muul viisil ühendust võtta. Lepime midagi kokku (: _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

|
Postitatud: Nelj Jan 17, 2013 21:45 Teema:
|
|
|
Reedel 01.02 on siis minupool väike eelsoojendus.
Asukoht Viljandi, Pikk 3.
Magama peab põrandal. Hea oleks midagi madratsi taolist kaasa võtta.
Ühe madratsi saan tuua. Ja uurin juurde, kui tulijaid on. Minu 180cm magamisase võib ka loosi minna.
Hetkel nagu oleks 4 inimest tulemas.
Numbrit jagan privaatsõnumis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Reede Jan 18, 2013 15:59 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Kus on Sato-chan, Shirotoki, zindrel ja kogu ülejäänud Miyako kamp? |
Väga armas, et keegi muret tunneb, kas mina ka ikka kohale ilmun.
Rahustuseks võin öelda, et kindlasti päris mitu inimest on piisavalt laisad, et oodata veel viimase minutini enne, kui lõpuks raha üle kannavad. Ega enne nende nimi, isegi kui juba lubadus tulla on antud, nimekirja ei lähe.
Täna sai raha minu poolt igatahes üle kantud.
Aga zindreli tulekus ma küll kahtlen...eks näe, võib-olla juhtub veel ime. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kristjan R. a.k.a Bohun

|
Postitatud: Laup Jan 19, 2013 20:24 Teema:
|
|
|
Kuna selgus, et jõuan Viljandisse siiski laupäeval, broneeriks võimaluse korral koha mõnele Tartust väljuvale autole. _________________ http://wwwnerdlandcom.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Jan 19, 2013 21:57 Teema:
|
|
|
Tulemas!
Kuna ma pole viimase 6 aasta jooksul ühelgi kokkutulekul käinud, siis oleks patt juubelikokkutulek vahele jätta!  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2013 15:24 Teema:
|
|
|
Hei,
Väikene meelespea kõikidele tulijatele: SUSSID KAASA! Siseruumides välisjalanõudega olla ei tohi ning põrand võib jahe olla! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
quietstorm

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2013 19:23 Teema:
|
|
|
Ülekanne tehtud. Nii et... lets go : )
Kas keegi võiks palun kaasa võtta PS2/PS3 ja mingid fighter mängud? Need olid päris popid eelmine aasta. Mõnus oli vahepeal müdistada.
Korralik telekas on kohapeal olemas... |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2013 19:27 Teema:
|
|
|
Mina võtan igatahes male kaasa. Aga kas keegi mind Viljandist peale viitsib võtta? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2013 20:25 Teema:
|
|
|
Kõikidele, kellel ei ole võimalik autokohta saada, orgunnime kellegi autoga Viljandisse järgi
Siit ka küsimus, kas on mõni vabatahtlik autojuht? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2013 23:01 Teema:
|
|
|
Kui üldse ei saa, siis saan ehk sõbra nõusse. Seal oleks 4 kohta. |