Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Teis Dets 11, 2012 19:29 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Laske kõik loomad loodusesse vabaks. |
Kivid ka. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Dets 11, 2012 19:37 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Stopa kirjutas: | Keitarò Urashima kirjutas: | Üldiselt ma inimesi sellest aspektist ei kritiseeri ja ma olen ise ka üleminekuperioodis, aga kui hakkad siga tappes uluma või kahetsust tundma, siis nahhui süüa seda. |
because it's yummy |
Vähe oled söönud siis teisi asju.  |
ma ei ütle et teised asjad pole maitsvad. ega ma mingi stereotüüpiline ameerika nolk pole et ew veggies.
Lihtsalt liha on maitsev ja see, et mingi asi on ka maitsev, ei muuda seda fakti. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Dets 11, 2012 20:38 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Ummi kirjutas: | Laske kõik loomad loodusesse vabaks. |
Kivid ka. |
Ärge sööge kivisid, te pole linnud. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
liisu35
|
Postitatud: Teis Nov 18, 2014 16:31 Teema:
|
|
|
Paraku kipub ju nii olema, et ebatervislik on tervislikust kuidagi maitsvam ja samas näiteks pähklid ja kuivatatud puuviljad annavad vaatamata tervislikkusele tohutult kilokaloreid. _________________ Hambaravi
Viimati muutis seda liisu35 (Kolm Dets 10, 2014 08:05). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Nov 18, 2014 19:03 Teema:
|
|
|
liisu35 kirjutas: | Paraku kipub ju nii olema, et ebatervislik on tervislikust kuidagi maitsvam ja samas näiteks pähklid ja kuivatatud puuviljad annavad vaatamata tervislikkusele tohutult kilokaloreid. |
Pähkleid võib ilusti salatite sisse panna, röstida, jne.. Kalorsuse kohta jah neil on keskmiselt 600kcal 100 grammi kohta, aga kui puhta pähkli dieedi peale ikka kavas on minna? Natukene toidu kõrvale on OK. Ja olenevalt sinu ülejäänud dieedist, siis kcal puudujäägid võib vabalt täita pähklite ja kuivatatud puuviljadega nagu sa ütlesid.
Valikuid on hulganisti ja salatites on ka tavaliselt väike kcal hulk, seega kui kavas tervislikult toituda, siis valikuid ikka hulganisti ja pähklitele on ka võimalik ruumi jätta. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
katariinaKK
|
Postitatud: Esm Nov 24, 2014 23:03 Teema:
|
|
|
Tervisliku toitumise kõrval aitab kaalu langetamisele kaasa ka väikeste portsjonite tihedasti söömine.
Aga see on igal inimesel siiski erinev. Minu puhul toimib imehästi. _________________ Õhukuivati |
|
Tagasi üles |
|
 |
|