Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Okt 22, 2012 16:04 Teema:
|
|
|
kindawant _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SilverWolf112

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2012 18:59 Teema:
|
|
|
Gaasimask toimis , paremas jalas on vist mõra sees . Valu käib pinda liikudes ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2012 17:41 Teema:
|
|
|
kui palju üldse mõjutab elektri vabaturg teie elu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2012 21:53 Teema:
|
|
|
eks järgmine aasta paistab... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Esm Okt 29, 2012 22:50 Teema:
|
|
|
Mis värk sellega on, et vanasti olid 700mb'sed filmid tip-top kvaliteediga, aga täna peab mingi 10gb ultra hi-tech HD 1080p blurei tõmbama, et vähegi vaadatav oleks. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Okt 30, 2012 02:17 Teema:
|
|
|
Pigem on vaataja ootused pildikvaliteedi suhtes muutunud. Kui üks põlvkond tuli kineskoopteleritelt, analoogpildilt ja VHS-idelt üle digiajastusse, oli kvalitatiivne hüpe silmnähtav. Siis tulid LCD, HD pilt, Blu-ray. Arvutikuvarid muutusid umbropsu õhemaks ja laiemaks, pilditeravus lausa mesimagusaks vaatemänguks. Nüüdseks on see juba normiks saanud ja kõik alla normi on pähh.
Kunagi vaatasin animed ka .rmvb failidena ja ei osanud isegi nuriseda, nii et kui sa just viimase aasta tähelepanekutest ei räägi, siis arvan, et eksid. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Okt 30, 2012 11:43 Teema:
|
|
|
Ma mäletan veel kui kunagi Tekken 3 nägi uskumatult hea välja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2012 22:29 Teema:
|
|
|
LoL on päris äge XD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Püh Nov 11, 2012 14:45 Teema:
|
|
|
Helsingi ei ole eriti mõistlik linn. Palju silte, aga kõik näitavad erinevatesse suundatesse ja siiski mitte otse sinna, kuhu vaja. Kuigi on võimalik ka lühemat teed puntist A saada punkti B, näidatakse siiski pikemat teed või ringiga. Suurem osa ajast läks otsimisele ja kuigi Back Street pood oli FOORUMi keskuse poodide nimekirjas olemas, pole seda seal teps mitte (aegunud informatsioon). See on nüüd Kamppi keskuses, aga infopunkti töötaja leidis, et ikka seal olemas. Ma ei saa aru, kas neid ei informeerita poes toimuvates muudatustes või mida? Ja miks on Soomes mangad soome keeles? Ma ei saa aru, miks nad ei võiks inglise keeles lugeda Ja tõlgitud mangad isegi nats odavamad. Kamppi keskuse viimasel 5.korrusel on kaks cyber ja gothic poodi, soovitan ka kõikidele lolitamoe kandjatele, samas kõrval ka tatoveerimisvõimalus. cyberpood on ka Kaisaneni metroos. Kes huvi tuuneb.
Muideks, kas keegi oskab soovitada, mida on Helsingis anime- ja mangafännil külastada? Ja kus asub?!? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 11, 2012 16:49 Teema:
|
|
|
himiko kirjutas: | Ja miks on Soomes mangad soome keeles? |
I WONDER _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

|
Postitatud: Nelj Nov 15, 2012 21:08 Teema:
|
|
|
Järgmine küsimus oleks, aga miks ei ole siis Eestis mangad eesti keeles? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Nov 15, 2012 21:21 Teema:
|
|
|
himiko kirjutas: |
Järgmine küsimus oleks, aga miks ei ole siis Eestis mangad eesti keeles? |
ei ole piisavalt turgu et see töö end ära tasuks. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

|
Postitatud: Nelj Nov 15, 2012 21:29 Teema:
|
|
|
Tegelikult asi ei ole üldse selles. Valasin lihtsalt oma pettumust välja. Lootsin eest leida suure valiku ingliskeelset mangat või noh, vähemalt parema valiku kui Eestis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Nov 15, 2012 21:34 Teema:
|
|
|
Kui tahad head valikut mine Rootsi. Ma mäletan üht Stockholmis olevat poodi, kus oli HIIGLASLIK hulk inglise keelset mangat, ning isegi mõned uuemad jaapanikeelsed mangad (Ja ka suur hulk ajakirju.).
Siis kui mina sinna sattusin, oli mingi 100+ manga ringis 50% alla hinnatud, aga mulle on tunne, et see allahindlus oli rohkem sellepärast, et need olid seisnud seal pikka aega. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Nov 16, 2012 01:29 Teema:
|
|
|
Võibolla on üks kosmiline poni. Ta elab lõputul tasandil kus kasvab muru. Ta näksib seda muru, kukub ümber ning kujutab kuidas ta on mingid olendid "Inimene". Sina, mina, meie kõik. Me oleme tegelikult üks ainus üksik poni. Pikali. Kosmoses. Mõtlemas, et ta on inimesed. Me loome universumi oma peas, sest meie olemegi poni. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Reede Nov 16, 2012 01:53 Teema:
|
|
|
AndreS kirjutas: | Võibolla on üks kosmiline poni. Ta elab lõputul tasandil kus kasvab muru. Ta näksib seda muru, kukub ümber ning kujutab kuidas ta on mingid olendid "Inimene". Sina, mina, meie kõik. Me oleme tegelikult üks ainus üksik poni. Pikali. Kosmoses. Mõtlemas, et ta on inimesed. Me loome universumi oma peas, sest meie olemegi poni. |
mindblown. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
Postitatud: Reede Nov 16, 2012 14:10 Teema:
|
|
|
Helsingis täitsa eksisteerib koomiksi/manga ja sarnaste värgenduste pood. Ning seal müüdavad mangad on inglise keeles. Ma suvel sattusin sinna isegi aga ma enam ei mäleta, kus see asub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|