Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Jan 17, 2004 06:11 Teema:
|
|
|
ares kirjutas: | Tundub ,et keegi kusagil laseb seda Chrno Crusadet välja nii umbes ühe osa nädalas. |
see keegi on Fuji TV. paistab, et see tulebki nii osa nädalas ja 8-ndat näidatakse 20.01. 7-s oli 12.01 ja mõnevõrra raske uskuda, et korralikumat tööd tegevad grupid niiväga kiirustavad tõlkimisega nagu AJ oma kolme päevaga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Püh Jan 18, 2004 23:02 Teema:
|
|
|
Esimesed neli osa on vaadatud. Esmamulje jäi selline, et tegemist on suht keskpärase animega . Kuid neljas osa pani mind siiski selles kahtlema. Täpsemalt neljanda lõpp. Tundus, et asi tõotab huvitavaks minna.  _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Koer45
|
Postitatud: Reede Jan 30, 2004 17:02 Teema:
|
|
|
Minu arust peax chrono triggeril ka olema,aga võibolla ma exin  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Reede Jan 30, 2004 22:23 Teema:
|
|
|
Võibolla ma nüüd esitan väga lolli küsimuse, aga ma lihtsalt ei saanud eelmisest teatest aru :
Mis peaks chrono triggeril olema? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Koer45
|
Postitatud: Reede Jan 30, 2004 22:53 Teema:
|
|
|
yamyy kirjutas: | Võibolla ma nüüd esitan väga lolli küsimuse, aga ma lihtsalt ei saanud eelmisest teatest aru :
Mis peaks chrono triggeril olema? |
Minu viga
Ma mõtlesin et Chrono triggeril peax ka anime olema. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Püh Juun 27, 2004 23:35 Teema:
|
|
|
keegi selle sarja lõpuni ka vaadanud on? peaks mainima, et mina enam Gonzo Digimationi tooteid küll vaadata enam ei julge  |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa banned

|
Postitatud: Teis Juun 29, 2004 20:45 Teema:
|
|
|
Mis seal siis nii kohutavat juhtus:)? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Juun 30, 2004 22:34 Teema:
|
|
|
yamyy kirjutas: | keegi selle sarja lõpuni ka vaadanud on? |
jah, äsja just lõpetasin. ja peaks mainima, et lõpulugu on hea...
Tsiteerin:: | peaks mainima, et mina enam Gonzo Digimationi tooteid küll vaadata enam ei julge  |
?
juhtus sul selle vaatamisega midagi, et algse arvamusega nii vastupidiselt sellesse sarja nüüd suhtud?
igaljuhul halb ta minu meelest küll pole, samas tagantjärele toimunut hakata meelde tuletama, peab tõdema, et midagi meeldejäävat seal ka polnud. aga vaatamist ei kahetse, eriti lõpuni vaatamist, sest lõpp oli hea ning pani ka natukeseks mõtlema jumala ja pealtvaatamise tagajärgede üle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Nelj Juul 01, 2004 09:07 Teema:
|
|
|
ei lugu oli hea, kuid pagana kurb. Võibolla olen ma selline vanamoeline, kes loodab, et kõik hästi lõppeb... Mõnest küljest võib lõpu episoodis leida ikka selliseid häid kohti ka, et mitte nutu kohti ,aga kui läbi olin siiski seeria vaadanud, oli kurb olla, vaat, et nutma ei puhke ...njah millegi pärast ei istu mulle kurvad animed  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Juul 01, 2004 11:50 Teema:
|
|
|
yamyy kirjutas: | ei lugu oli hea, kuid pagana kurb. Võibolla olen ma selline vanamoeline, kes loodab, et kõik hästi lõppeb... |
mitte just niimoodi hästi, et lõpp hea, kõik hea, aga ütleks, et lõppes hästi minu, kui vaataja, seisukohalt. ilusate hetkedega, loomulikult ja kurvalt (jättes jumala endiselt pealtvaataja rolli. ma oleks küll vihastanud kui lõpplahenduse nimel oleks mingi jumala halastav käsi mängu toodud). ehk siis kõik "hästi" lõppevad asjad ei pruugi ka hea lõpuga olla.
Tsiteerin:: | njah millegi pärast ei istu mulle kurvad animed  |
ei lugu ega ka anime ole kurvad. ainult lõpp on... |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Reede Juul 02, 2004 10:35 Teema:
|
|
|
nuh igalyhel oma arvamus, minu jaoks jällegi oli anime kurva võitu :wink:
ok, ei hakka siin närima. Tegelikult ei saanud viimase episoodi lõpust päris täpselt aru... Et mõtlesin, et kuna paistab, et sina, ruri, oled ainus, kes on Chrno Crusade`i peale minu veel läbi vaadanud, siis ma lootsin, et äkki suudad mind aidata Ma kirjutan sulle kysimuse meilile, nii et teistel põnevus ära ei kaoks, kui tahavad ikka Chrno Crusade`i lõpuni vaadata  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Juul 03, 2004 00:10 Teema:
|
|
|
yamyy kirjutas: | Ma kirjutan sulle kysimuse meilile, |
närime : privasse, sest mu meili sa vaevalt tead.
Tsiteerin:: | nii et teistel põnevus ära ei kaoks, kui tahavad ikka Chrno Crusade`i lõpuni vaadata  |
spoilerdaks äkki siiski neil asja veel rohkem ära. kurba lõppu juba teatakse, mis seal enam muid asju ikka peita. ja kui teada ei taha, siis ärgu lugegu (nagu mina praegu Koi Kaze teemat). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Laup Juul 03, 2004 00:52 Teema:
|
|
|
Vaevalt sa ruri koi kaze teema alt nii väga palju inffi saad, va see et plaadid päeval minu kätte jõudsid. _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Juul 03, 2004 01:02 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | Vaevalt sa ruri koi kaze teema alt nii väga palju inffi saad, va see et plaadid päeval minu kätte jõudsid. |
einoh, ei taha ei seda, ega ka midagi muud praegu teada, seega igaks-juhuks ei loe.
/me hakkab jälle Sayonara Solitia't kuulama... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Reede Nov 30, 2007 13:41 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin selle anime juba tüki aja eest läbi. Lemmiktegelane oli Joshua ja Aion oli ka tore (ta meenutas mulle miskipärast kusagilt otsast Kazutaka Murakit YnM'ist). Mis mind üllatab on see, et yaoi fännid kohe AionxChrno fännfikke vorpima ei hakanud, arvestades, kui palju pisikesi vihjeid ühes episoodis anti (see oli vist 15.).
Ma ise eelistan Chrno Crusade'i kohta siiski Chrono Crusade kirjutada. See tundub kuidagi...maeitea...korrektsem? Kirjapildi poolest, ma mõtlen.
Aga mida ma küsida tahtsin (väike SPOILER):
Chrono sai ju lõpus oma sarved kätte, miks ta neid siis ikkagi pähe ei pannud ja sellega oma loomulikku energiasaamise allikat tagasi ei saanud? Siis oleksid tema ja too plika veel natuke aega õnnelikult koos saanud elada. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Nov 30, 2007 18:41 Teema:
|
|
|
Chrono crusade pole minu maitse ma vaatasin esimese osa ära ja see tundus mulle nagu oleks päevi läbi selle algusest.......See anime on nagu mingi segu hellsingist ja trinity bloodist mis mulle meeldisid.....aga mulle eriti ei meeldi mingid v6itlevad nunnad kui see mingi naljaga seotud pole see yldiselt sarnane grenadieriga mulle tundub....mis minu arust oli sammuti igav.. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|