|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2012 19:00 Teema:
|
|
|
Sony Ericsson WT19i, ehk siis Live With Walkman.
Olemas on kõik, mida minul isiklikult vaja on - WiFi, muusikapleier, stereokõlarid, 5MP välklambiga kaamera, GPS jne. Ehk siis keskmine nutitelefon üpriski suhkruse hinnaga selliste asjakeste kohta. _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2012 19:03 Teema:
|
|
|
Polegi siia postitanud veel.
Minu ustav Nokia 3110 Classic. Helistab, saadab sõnumeid ning üritab mind hommikul üles äratada. Lisaks tuletab sünnipäevi meelde. Aga soft on hakanud tõrkuma, niiet peagu uue telefoni otsingule.
 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2012 21:29 Teema:
|
|
|
LG Optimus One
Vana, aeglane, ei oska appe mälukaardile panna, kardan 2.3'le updateda sests sõbral brickis nii ära.
Turul pole aga midagi mis praegu kutsuks ostma et OH MA VÕTAN KOHE NEID KÜMME TÜKKI _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|