Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Nelj Jan 12, 2012 21:26 Teema:
|
|
|
hapukapsasupp ja klimbisupp _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Reede Jan 13, 2012 15:18 Teema:
|
|
|
Mis mõtes Specter ei tule oma kawaiihyundaiiga?  _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2012 00:14 Teema:
|
|
|
Avastasin, et olin 4 aastat tagasi Baka foorumi kokkutuleku kohta oma blogis kirjutanud järgmist:
"Animefoorum Baka kevadlaager oli lahe nagu ikka. Kahjuks aga sattusin kohe ürituse alguses ühe hooletult suust lastud lause tõttu põlu alla ja ei suutnud noori isegi alkoholi, seksi ja tobedate naljadega osta püüdes oma kahanenud imagot parandada. Nimelt mainisin kogemata, nii mokaotsast, et mulle hentai ei meeldi ja pole vähemalt aastat kaheksa ühtegi ¾anri animet vaadanud. Sellest piisas. Edaspidi minuga suheldes muiati üleolevalt, suhtuti distantsilt ja külmalt ning naerdi seljataga, näidates "lolli" peale näpuga."
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2012 15:26 Teema:
|
|
|
Tähelepanu!
Kuigi minu selle aasta kõik auhinnad pole veel pärale jõudnud, võin nüüd julgusega kinnitada, et minu traditsiooniks muutuma hakkav ekstra viktoriin leiab aset ka sel aastal.
Viktoriin on avatud kõigile soovijatele. Ei ole vanusepiiranguid, ei ole sugude vahel diskriminatsiooni, teadmisi premeeritakse ja rumalust karistatakse (nagu Jaapanis kombeks).
Mis on viktoriini teemadeks? Nagu ikka, nii on ka see aasta peamiseks teemaks mechad, gundam ja muud tehnikaga lähemalt seotud animatsioonid ja videomängud.
Mis kujul viktoriin toimub? Viktoriin leiab aset testi vormis. Enamus küsimusi saab olema valikuliste vastustega (üks või enam õiget varianti loetelust) või siis peab osaleja paar sõna paberile ka kritseldama. Viktoriini korraldaja püüab osalejaid varustada vastuste jaoks paberiga, pliiatsi ehk siis pastaka soovitan igaühel igaks juhuks ise ühes võtta. Küsimused loetakse kas niisama ette või siis võimalusel kasutatakse projektori abi.
Kui pikk viktoriin on? Mitte üle 15 eraldi küsimuse.
Midagi veel? Sohi tegemist karistatakse. Aumeeste mäng.
Kui miskit arusaamatuks jäi, siis küsige julgesti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
metsavana

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 11:56 Teema:
|
|
|
Niih, selgus, et ma ikkagi sain raha kokku ja olen tulemas! Raha maksan homme. Kuidas tulen veel ei tea.
Pange mind glaurungiga kokku, siis paksud ühes toas. _________________ full-metal-metsavana.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 16:57 Teema:
|
|
|
tegin ülekande ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 20:50 Teema:
|
|
|
Frikadell ja hapukapsas! _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 21:14 Teema:
|
|
|
Supihääletus on nüüd lõppenud!
Võitjasupid on selgunud: kana-klimbisupp (10) ja frikadellisupp (9)
3. Herne-lihasupp 7
4. Oasupp singiga 6
5.-6. Hapukapsasupp ja Lihaseljanka 5
7. Kodune seljanka 2
8. Värskekapsasupp 1
Ülejäänud supid hääli ei saanud.
Oli ka üks sajalane hääleandja. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kiirnuudel

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 21:37 Teema:
|
|
|
JEEEEE! Frikadellisupp! Ma ei jäägi nälga :'3
Ja inimesed, miks teid nii vähe on tulemas?! _________________ さくら |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 21:44 Teema:
|
|
|
kiirnuudel kirjutas: | Ja inimesed, miks teid nii vähe on tulemas?! |
Ma tahaks ka teda  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 21:50 Teema:
|
|
|
Miks lõppeb supihääletus enne kui registreerimine? Ma tunnen, et mind on petetud! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 21:58 Teema:
|
|
|
REGISTREERIMINE LÕPPEB REEDEL!
Kes aga väga tulla tahab, kuid selleks ajaks raha kokku ei saa, siis andke teada! Mõtleme midagi välja
Kokkutulek on liiga lahe asi, et seda lihtsalt maha magada! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Jan 18, 2012 22:18 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | kiirnuudel kirjutas: | Ja inimesed, miks teid nii vähe on tulemas?! |
Ma tahaks ka teda  |
temast ära ei ütleks jah _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2012 01:52 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | kiirnuudel kirjutas: | Ja inimesed, miks teid nii vähe on tulemas?! |
Ma tahaks ka teda  |
See on ILMSELGELT liiga vähese supihääletuse reklaami tõttu. Ma võtsin enda kaela suuremeelselt ülesande seda parandada.
 _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2012 02:04 Teema:
|
|
|
Nüüd on vist juba pisut liiga hilja supihääletuse reklaamiks... aga alustame sinust, mimmu, miks ma sind ei näe veel tulijate nimekirjas?  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2012 02:19 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | Nüüd on vist juba pisut liiga hilja supihääletuse reklaamiks... aga alustame sinust, mimmu, miks ma sind ei näe veel tulijate nimekirjas?  |
Ma kahtlustan, et selle tõttu, et supihääletus oli liiga vähe reklameeritud.
Ja also, sess. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2012 14:00 Teema:
|
|
|
Sai raha ülekantud! Supihääletusel küll ei ei osalenud aga Ma maapoisina söön seda mida lauale pantakse!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2012 21:18 Teema:
|
|
|
Maksin ära \o/
Ning "wat" ma olen antud hetkel liikmenimekirja järgi top 5 vanema liikme hulgas, kes kokkutulekule tulevad... See on vist küll esimene kord. Kokku tuleb, vist, 9 inimest aastast 2003, vähem kui eelnevatel aastatel ma eeldan, aga siiski päris palju arvestades tulijate hulka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Reede Jan 20, 2012 01:41 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Maksin ära \o/
Ning "wat" ma olen antud hetkel liikmenimekirja järgi top 5 vanema liikme hulgas, kes kokkutulekule tulevad... See on vist küll esimene kord. Kokku tuleb, vist, 9 inimest aastast 2003, vähem kui eelnevatel aastatel ma eeldan, aga siiski päris palju arvestades tulijate hulka. |
Jajah, sa oled päris eriline. Aga mis seal parata, kõik vanad inimesed ehivad end mineviku või pigem mälestiste heroiliste sulgedega.
Soovitan minust eeskuju võtta. Matan kogu mineviku pudelisse ja investeerin selle omakorda hommikusse terviserikkesse. Kahjuks jääb sellel tagajärjel veits "suure tuule" kätte, kuid minu meelest on kõik seda väärt. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Jan 20, 2012 17:30 Teema:
|
|
|
Mina, [peidetud], sain viimasel hetkel raha makstud. Supivalikus ma kahjuks oma sõna öelda ei saa, kuid ööbimiskoha valimisel siiski, nimelt soovin külalistemajas kohta yoshi või hullu kõrval. Glaurungi jätsin valikust välja, sest mus on tekkinud kujutelm temast kui vanemast härrasrahvast, kellele on vastukarva varajasel hommikutunnil und häirivad joobes noorukid; pealegi paistab, et metsavana on koha hõivanud. Igatahes koha määramisel on teil vabad käed.
Kes veel registreerimisega viivitanud, siis ärge kauem mõelge, sest loodan teid kõiki näha, ning kurvastan, kui ei näe. Selliste vabandustega nagu mimmul võib seenele sõita, sest baka kokkutulek - tõeline - on vaid kord aastas, eksameid saab UT-s teha kaks korda ning läbipõrutud ainet lausa neli (4) korda enne eksmatrikuleerimist.
Nägemiseni ja jutustamiseni! _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|