Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Juul 21, 2009 10:42 Teema:
|
|
|
Vaatasin anime ära. Ehtne friigi anime. Kõik tegelsed olid mingi kiiksuga. Eriti mulle meeldis Sebastian, surnumatja ja Jack Rappija. Animel on hea OP ja ED. Eriti mõned dialoogid on huvitavad ja kihvtid. Eriti sellise anime puhul, kus peategelsed on mehed, on ka mõningad naistegelsed olemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 14:05 Teema:
|
|
|
Hulk inimesi tundub teist hooaega vaadanud olevat, aga keegi ei kommenteeri. Kas tasub tõmbama hakata? _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 14:57 Teema:
|
|
|
Esimene hooaeg oli väga palju parem. Teie hooaeg oli selline mehmeh ja mingit pervertsust täis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Parasitic

|
Postitatud: Püh Okt 09, 2011 20:08 Teema:
|
|
|
Ma ei suuda esimest hooaega lõpuni vaadata, teine katse juba. Lihtsalt nii igav anime. Kahju lihtsalt, sest anime stiil on perfect jne, aga erilist sisu sellel pole. Ainuke asi, mis seda animet vürtsitab ongi perversused. |
|
Tagasi üles |
|
 |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Esm Okt 31, 2011 16:02 Teema:
|
|
|
Lugesin kõik postitused siit läbi ja ilmselt hakkan seda kohe vaatama ka, kuna hetkel midagi erilist käsil pole. Loetu ja uuritu põhjal tundub huvitav ja parajalt mõnus asi, mida vaadata võiks.
Visuaalne pool tundub ka täpselt minu maitse järgi olema.  _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
PurpleMello

|
Postitatud: Esm Nov 21, 2011 18:15 Teema:
|
|
|
üks lemmikutest animedes Black Butler või jaapani keeles Kuroshitsuji.
Ma olen vaatand tervet animed sellest 1 ja 2 hooaega. Ja teised kes tahavad seda vaatada kahjuks on teine hooaeg ikka jaapani keeles aga inglis keele subtiitritega. See on minu arust üks parematest animedest ja animatsioon sellel on minu arust kõige ilusam ja parim ,mis mina olen animedes näinud.
Südamest soovitan seda animed.  _________________ I support Akatsuki more then the leaf village ninjas.
Teised lemmikud animed peale Naruto Shippudeni
Death Note,Black Butler, Ouran High school host club jne jne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|