Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
teshrin

|
Postitatud: Püh Aug 28, 2011 15:59 Teema:
|
|
|
HTG rebaste nimekirjad on üleval ja veetsin hommikupooliku uurides, kui palju tuttavaid newfage olema saab. :3
Peaaegu igas klassis on keegi, keda tean. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Püh Aug 28, 2011 21:36 Teema:
|
|
|
Üks sõber mul leidis 22. Augusti hommikul Tartust ( google mapsi põhjal Rudtee 50 kandist) sellise märgi . Mõtlesin et äkki kellegi bakalase oma... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Esm Aug 29, 2011 23:43 Teema:
|
|
|
Käisin esimest korda Katusekinos. Tänane "The Terminator"i seanss polnud just kõige toredam. Einoh, Katusekino kogemus oli tõesti väga äge, aga rannatool... üks sajast rannatoolist kippus olema vigane ja pidin just nimelt sellele istuma, et see varises kokku istumisel. Kukkusin suure hooga küünarnukkidega vastu põrandat, et küünarnukid valutasid terve seansi. Nüüd on küünarnukid aga paistes ja veel valusamad.
Seega, hetkel on erinevate emotsioonide kompott. Pole väga kindel, kas tahan ikka tagasi minna niipea.
Õige ameeriklane kaebaks Katusekino kohtusse selle eest. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Teis Aug 30, 2011 00:26 Teema:
|
|
|
Lol@õige ameeriklane kaebaks kohtusse. Just eile mõtlesin samal teemal ja tuli meelde, kuidas keegi ükskord ütles: "Kui me oleksime ameerikas, siis ma kaebaksin su kohtusse". _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Nelj Sept 01, 2011 19:24 Teema:
|
|
|
Käisin Solarise toidupoes ja ostsin endale kirsimahla. Tagasiraha sain mingi 13 senti. Ühes käes mündid, teises käes t¹ekk. Tahtsin t¹ekki prügikasti visata, aga järgmine hetk oli hoopis kuulda suurt müntide klõbinat... _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Reede Sept 02, 2011 06:46 Teema:
|
|
|
Ma mõtlesin juba eelmine kooliaasta, et õpin see aasta hispaania keelt. Ei olnud kindel kas see on võimalik, lõpuks sain teada, et see on võimalik. Ma olin nii õnnelik kuni klassiõde tuli ja ütles: " Me ei saa hispaania keelt võtta. Meil on sellel ajal raamatupidamine".  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Reede Sept 02, 2011 13:56 Teema:
|
|
|
Meil on see periood ladina keel! I think I died, because this is Heaven!  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Reede Sept 02, 2011 14:22 Teema:
|
|
|
Tegin A-kati eksami ära.
Nüüd hakkan Great Teacher Onizukat cosplayima.  _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuuletallaja

Liitunud: 12 Jan 2011 Postitusi: 11 Asukoht: Tallinn, just kolisin
|
Postitatud: Laup Sept 03, 2011 19:05 Teema:
|
|
|
Hoidsin ema tuttava õe tütart ning ei saanudki sõbrannaga kokku. ._. _________________ Elu võib võtta järsu pöörde, nagu tuul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Sept 05, 2011 14:55 Teema:
|
|
|
Kõndisin ühest koolist mööda ja lapsed narrisid ühte, sest too olevat Naruto nägu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Esm Sept 05, 2011 15:15 Teema:
|
|
|
@raidomees: miks sa vahele ei astunud kui teised narrisid, ükskõik siis milleks narritakse :S |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Sept 05, 2011 17:24 Teema:
|
|
|
ewty kirjutas: | @raidomees: miks sa vahele ei astunud kui teised narrisid, ükskõik siis milleks narritakse :S |
Sest see tundus parasjagu sõbralik seltskond ja see narrimine võiks vabalt jutumärkides olla. Tähelepanualune isik tundus seda isegi nautivat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 05, 2011 17:41 Teema:
|
|
|
Religioonilugu ja ladina keel samal päeval. Mõlemad õpetajad naerutasid klassi korralikult. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Esm Sept 05, 2011 20:20 Teema:
|
|
|
Käisin sõprannadega sõbranna võistlusi vaatamas. Elasime niimodi kaasa, et naerukrambid sai.
Sain ka teada, et ikka saan hispaania keelt õppida.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Sept 05, 2011 21:15 Teema:
|
|
|
Korter sai sedavõrd särama löödud täna, et võib julgelt väita, et see pole ilmselt aastaid enne sissekolimist sedavõrd säranud.
Mina, Random, Kristi ja Valdars saime suurte asjadega täna hakkama. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Sept 08, 2011 19:30 Teema:
|
|
|
Kas just põnev, aga sain Tantsutaldade katsetel eelviimase praakimiseni ja siis öeldi, et oh sorry, see aasta rohkem ei võeta. Olin oodanud neid katseid laulu- ja tantsupeost saati...
Meh, ja see oli teine aasta Tantsutaldadesse katsetada.
Otsisin välja rahvatantsurühma Torbikud esimese kokkusaamise ja lähen uurin asja. 26, peale AniMatsurit, nii et väga viis! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Reede Sept 09, 2011 18:35 Teema:
|
|
|
kooris pandi bassist tenorisse (Y)  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Reede Sept 09, 2011 22:34 Teema:
|
|
|
Käisime kursusega Karepa ravimtaimeaias ekskursioonil. See oli päris põnev. Eriti kui bussijuht kaks korda valesti sõitis - minnes sõitis õigest teeotsast mööda ja pidi pisukesel külavaheteekesel ümber keerama ja natuke tagasi sõitma. Aga polnud midagi imestada kah, see teeviit ravimtaimeaiale oli hästi ära maskeeritud ja ei paistnud metsatukast eriti silma. Ja tagasi tulles ei keeranud ta ka õigest kohast ära ja tegime väikese ringi. Ravimtaimi oli huvitav näha ja katsuda ja nuusutada. Meile pakuti miskit suppi, mis ka kohalikule kutsule väga mokkamööda paistis olevat, nagu ka mustikakook. Saime endale ravimteesid ja salve kaasa osta. Ostsin sealt terava krooniohaka droogi ja elujõu teed ja vanaemale diabeetiku teed. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Sept 10, 2011 11:45 Teema:
|
|
|
Käisin jälle MyLeafy pool, sain feilfesti osaliseks (kuigi tema jaoks oli see feilfest ja minu jaoks talentgasm) ja sain inspiratiivset boosti, et hiljem koju jõudes üks äge visand teha. Whee~ _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
|