Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Trash

|
Postitatud: Reede Juun 10, 2011 13:44 Teema: Estcon 2011
|
|
|
Tuntud napsu, nalja ja ulmeüritus toimub taaskord.
Estcon 2011 toimub 22.-24. juulil, Põlvamaal Saarjärve puhkekompleksis. Estcon on Eesti Ulmeühingu korraldatav iga-aastane suur suvine kirjandusüritus, mille raames kuulutatakse välja ka Stalkeri võitjad.
Osavõtutasud:
11. a. ja nooremad: tasuta.
Noored 12.-18. a.: 6 eurot.
Ulmehuviline: 20 eurot.
Organiseerunud ulmehuviline: 17 eurot.
Olud: sama toredad kui eelmisel aastal. Voodikoht maksab, telk ja põrandapind tasuta.
Toitlustus: korraldame hommiku- (2 x 2,5 EUR) ja lõunasöögi (9 EUR) neile kes, ise teha ei viitsi. Õhtul lõke ja grill.
Kava: üldjoontes olemas, aga ootame teie ettepanekud ja soove
Foorumiteema ja Facebooki grupp annavad võimaluse sõna sekka öelda ja küsida.
Kavas on plaanlised ettekanded. Nii soovitused huvitavate esinejate kohta kui endapoolsed pakkumised ettekandeks on teretulnud.
Lisaks kavas olevale toimub üht ja teist, mis ei ole nii rangelt ajaliselt paika pandud.
* Raamatulaat tähendab teise ringi ulmeraamatuid ja -filme, mida sümboolse hinnaga müüakse või üldse tasuta ära antakse. Fännilt fännile. Kõik keeled lubatud. Eelnevat registreerumist müügile ei toimu, oma kauba märgistamise ning valvamise eest vastutab igaüks ise, vargaid karistame loominguliselt (seni oleme hakkama saanud varasteta).
* Lauamängud. Ove Hillep ja Andreas Jõesaar võtavad kaasa lauamänge, mille mängimises võivad ka juhendada. Võid ka ise kaasa võtta oma lemmikmängu. Lauamängud toimuvad peamiselt õhtuti, aga huviliste olemasolul ka ettekannetega samal ajal.
* Rollimäng. Ove Hillep korraldab ühe D&D rollimängu. Huvilistel tuleks temaga ühendust võtta.
* LARP ehk live-action role playing. Seekordne larp toimub Keskmaal, laupäeva hommikupoolikul (ca 10-14). Osalemiseks on vajalik ette registreerimine, et mäng paremini sujuks.
* Filmiprogramm. Õhtul, peale ettekandeid ja samal ajal kui osa rahvast eelistab käia saunas ja sumiseda lõkke ümber, tutvustame põnevaid ulmefilme, millest sa pole ehk kuulnud, aga kindlasti peaksid vaatama. Filmide valiku teevad korraldajad, võttes arvesse osalejate soove ja ettepanekuid. Peamine nõue: tutvustataval filmil peavad olema subtiitrid vähemalt inglise keeles, et kõik saaks sisust aimu. Hollywoodi hitid on välistatud.
* Kirjanikud. Estconil osalejatel on suurepärane võimalus kohtuda eesti ulmekirjanikega: Veiko Belials, Meelis Friedenthal, Indrek Hargla, Leo Kunnas, Siim Veskimees, Maniakkide Tänav ja teised. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Kolm Juun 22, 2011 00:34 Teema:
|
|
|
Mul on probleem, liiga hilja tuli Estcon meelde, ei saa enam tööl graafikut soovida. Nii et nüüd on õnneasi, kas saab vabaks tollel nädalavahetusel.
Ma tuleks sealse järve ja sauna pärast juba kohale. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Nelj Juun 23, 2011 06:11 Teema:
|
|
|
Autokool ei lange õnneks samale päevale nagu kaks aastat tagasi. Rukkipõld ei tõmba mind piiritute valduste poole samal ajal nagu aasta tagasi. Tundub, et see aasta olen potentsiaalselt kindel tulija. Ja pealegi, Saarjärve on Räpinast kõigest poole tunni tee kaugusel.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Juun 23, 2011 19:22 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Aa Genky ja shadowman, näeb sel aastal teidki taas või ei? |
Mind ei näe. 99,99% tõenäosusega peab sel ajal oma sünnipäeva minu emme shadowman peaks aga minuteada tulema. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Reede Juun 24, 2011 22:17 Teema:
|
|
|
Siiski mitte - tuleksin suurima heameelega, aga sel nädalavahetusel ei ole kahjuks kuidagi võimalik, nii et jääb minulgi see aasta vahele.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Reede Juun 24, 2011 23:49 Teema:
|
|
|
Aga kes mu rool siis on, Tanel?  _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Nelj Juun 30, 2011 14:43 Teema:
|
|
|
Nii naljakas... ma elan Põlvas ja ei saa tulla xD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Juul 21, 2011 19:27 Teema:
|
|
|
Filmiprogramm: REEDE
* Lühianimatsioonid. Vene ja lääne autorite ulmeteemalisi lühilugusid
* “Cyber Ninja, Mirai Ninja” (1988) - Mõnus anakronistlik supp robotitest, ninjadest ja ida filosoofiast
* “Zítra vstanu a oparím se cajem” (1977) - Muhe komöödia ajarändudest
* “The Hunt for Gollum” (2009) - Sõrmuste Isanda fännifilm
* “Stake land” (2010) - Õudus
Filmiprogramm: LAUPÄEV
* “Ganheddo” (“Gunhed”) (1989) - postapokalüptiline küberpunk
* “Nirvana” (1997) - Küberpunk
* “Starcrash” (1978) - Äärmiselt humoorikas ja üdini camp versioon Star Warsist
* “The Dark Hour” (2005) - Horrorit, zombiekat ning ulmet kokku siduv põnevik.
* “Hobo with a Shotgun” (2011) – Õuduskomöödia _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Reede Juul 22, 2011 19:05 Teema:
|
|
|
tykkaega juba nillin yritusel osalemist. eelmine aasta takistas armee, see aasta olen kuidagiviisi sattunud iirimaale.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|