Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
teshrin

|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 02:36 Teema:
|
|
|
DesuD kirjutas: | Eurosi on nüüd nii raske ümber arvutada -_- |
Selleks on eurokalkulaator. : D _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 08:03 Teema:
|
|
|
Hommikuti, kui olen liiga vähe und saanud ja pead ärkama mõttega, et sa pead tööle minema, küsin endalt, miks ma üldse elus olen hetkel.
Ehk kaunist pühapäeva. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 15:10 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=uwqGKmcmACI&feature=grec_index
Keegi oskab õelda, mis animega tegemist?
tundub huvitav.... |
Google abiks.
Yojouhan shinwa taikei ehk tatami galaxy _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 19:39 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | DesuD kirjutas: | Eurosi on nüüd nii raske ümber arvutada -_- |
Selleks on eurokalkulaator. : D |
seda ei ole , noh on küll, aga seda kasutavad vanaema ja vanaisa
tulin just lõunakeskusest tagasi, Rimis olid hiigel pikad järjekorrad ja McDonaldsis olid ka Nüüd sorteerin eurosi rahakassast ^.^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 21:50 Teema:
|
|
|
Kuna ma lugeda ei viitsinud, siis mis seal hämmastav oli? Ma jõudsin ainult nii kaugele, et keegi ostis vist selle Vivian Maieri fotoka ja tahtis tema kohta rohkem teada saada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 21:54 Teema:
|
|
|
 _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Esm Jan 03, 2011 01:43 Teema:
|
|
|
OnePiece kirjutas: |
Kuna ma lugeda ei viitsinud, siis mis seal hämmastav oli? Ma jõudsin ainult nii kaugele, et keegi ostis vist selle Vivian Maieri fotoka ja tahtis tema kohta rohkem teada saada. |
Kui seda algusest lugeda on juba aru saada et üks müügimees ostis Vivian Maieri fotonegatiive, mitte ta fotokaamera. Pildid olid suht ilusad. Kõik ei ole veel avastatud, inimestel on veel palju mida avastada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Jan 03, 2011 10:18 Teema:
|
|
|
Eurohindasid on naljakas vaadata ikka, näiteks selle maasturi hind, mis on ka sentides välja toodud (42 756,89 € (669 000 kr)). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Esm Jan 03, 2011 13:06 Teema:
|
|
|
skullkiller kirjutas: | OnePiece kirjutas: |
Kuna ma lugeda ei viitsinud, siis mis seal hämmastav oli? Ma jõudsin ainult nii kaugele, et keegi ostis vist selle Vivian Maieri fotoka ja tahtis tema kohta rohkem teada saada. |
Kui seda algusest lugeda on juba aru saada et üks müügimees ostis Vivian Maieri fotonegatiive, mitte ta fotokaamera. Pildid olid suht ilusad. Kõik ei ole veel avastatud, inimestel on veel palju mida avastada. |
Vivian jättis maha metsikult palju ilusaid pilte ja mulle meeldib selline tänavafotograafia. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Jan 03, 2011 16:36 Teema:
|
|
|
 _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Jan 04, 2011 00:37 Teema:
|
|
|
Täna õhtul leidis Ratata koha minu südames, ei ütle enam kunagi halvasti tema kohta!
<3 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Jan 04, 2011 00:59 Teema:
|
|
|
Kuna rahakotis tuhnimine ja teiste aja kulutamine ei meeldi, siis olen olnud kiire ja lihtsa kaardimakse kasutaja juba aastaid. Isegi rongis saab kaardiga maksta, pole see sula üldsegi hädavajalik, va harvadel juhtudel - nt genklubi külastades, sõpradega ühiselt jooki ostes jms. Seega, kuigi mul on varasemast ajast euromünte palju, ei ole mul otsest vajadust neid kasutada ja ilmselt koguvad nad tolmu nagu igandiks muutunud eesti sendid enne eurosid. Võiks isegi proovida, kui pikalt aega läheb, enne kui esimese euromündimakse olen sunnitud tegema.
See selleks. Euro vastu pole mul muud, kui Eesti krooni nostalgiline väärtus ja silmailu. Küll mõne kuu pärast hindadega harjub, järgmine aasta samal ajal tean ilmselt juba peast, kas 0.91 € õlle eest maksta on palju või vähe. Kui mind miski häirib, siis ainult olukord Konsumis ja ilmselt ka teistes suurtes poodides, kus hinnasilte pole jõutud vahetada. Nimelt mõned hinnad on siltidel suurelt kroonides, teisedes eurodes, väike võrdlushind siis vastavalt eurodes või kroonides loomulikult kõrval, kuid kilohind on märgitud vaid sildi peamise hinna järgi. Seega olukord, kus pooltel [juustudel, saiadel, krõpsudel] on kilohind eurodes ja pooltel kroonides. Ja ma oma tudengipennidega pole ma olukorras, kus kilohinda ignoreerida saaks. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Jan 04, 2011 09:01 Teema:
|
|
|
Ise tegin ka alles esimese ostu täna hommikul maximas, aga müüad olid juba pooled hinnad juba ära jõudnud vahetada, aga mõned olid veel kroonides. Maksin kaardiga, müüa küsis veel, kuidas maksan. Aga selveris peab igakord raha taskus olema, sest ei tea kunagi kuna neil makse terminal üles ütleb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Jan 04, 2011 11:12 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Aga selveris peab igakord raha taskus olema, sest ei tea kunagi kuna neil makse terminal üles ütleb. |
Öh, ma ei tea, ma maksan alati kaardiga selveris, mul pole mitte kordagi probleeme olnud. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Teis Jan 04, 2011 16:44 Teema:
|
|
|
Pole Eestis veel eurodes maksnud. Sünnipäevaks sain eurosi. Automaatne mõte "Kui palju ma kaotan valuutavahetuses?" Aga siis tuli meelde, et Eesti on ka euros. Like it ^_^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Nelj Jan 06, 2011 20:01 Teema:
|
|
|
Selline küsimus muusika haridusega inimesetele, et kas Ti on sama, mis Si ehk B? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Nelj Jan 06, 2011 20:44 Teema:
|
|
|
shether kirjutas: | Selline küsimus muusika haridusega inimesetele, et kas Ti on sama, mis Si ehk B? |
Di = Si
Si = h
Si-bemoll = b
h =/= b |
|
Tagasi üles |
|
 |
|