Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 02:59 Teema: Fortune Arterial
|
|
|
Fortune Arterial.
Kooli romansskomöödia.
Episoode tuleb vähe vist.
On üks poiss, kes kogu elu on kolinud! Tal saab siiber ja ta suundub üksi elama ühele saarele, kus ta algkoolis natuke aega on käinud. Seal kohtab ta kena blondi tütarlast. Tütarlaps ütleb "Tere" või isegi "Tere tulemast" (kes teab, nad räägivad mingit kuukeelt) ja siis nad suruvad kätt nagu vii..EI OOT nad ei suru kätt sest tüdrukul tekib mingi reaktsioon ja ta pistab selle peale kohe plehku!!
Miks? Pole aimugi. Tütarlapse vend seletab seda armastusega esimesest silmapilgust. Ju siis. Päris lahe kutt ikkagi. Aga võibolla on asi selles, et tegu on mingi vampiiriga või midagi ja mingi reaktsioon toimub vastavalt sellele, et poisi käsi on püha veega koos või midagi. Kui see anime oleks sellise asja esitamiseks suuteline, siis ma ilmselt ei vaataks seda (liiga ilus näeks välja, ma saan suurte silmade järgi aru).
Aga... tegu ongi vampiiriga! Kas see muudab kuidagi lugu huvitavamaks tavalisest kli¹eekoolianimest? Ütleme nii, et pool teist osa aetakse küülikut taga. Mulle meeldib küll vahel oma aju välja lülitada ja lihtsalt võtta sisse seda, mida mulle pakutakse. Kas ka sulle? Siis äkki sa tahad K-ON!'i vaadata? Ei? Seda? Tõsiselt?
Suurepärane eksemplar täiesti näotust animest, tegelased pole huvitavad, õhustik on lääge nagu too glöggisugune jook mida ma jõin täna. Joonistatakse hästi suuri kandilisi elutuid silmi, nagu taolistele kohane, aga pange tähele - joonistatakse hästi!! Mulle meeldib, 9/10.
+5 punkti.
+5 punkti.
+5 punkti.
Kokku siis 24/10. Mina vaatan lõpuni. Aga sina? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 21:11 Teema:
|
|
|
Lõpuni  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kazim
Liitunud: 26 Veeb 2010 Postitusi: 55 Asukoht: Enemy Territory
|
Postitatud: Püh Okt 31, 2010 16:46 Teema:
|
|
|
Hea ülevaade lol |
|
Tagasi üles |
|
 |
stepmaniamees

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2010 00:33 Teema:
|
|
|
lõpuni  |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2010 14:37 Teema:
|
|
|
Mina jätsin selle peale viiendat osa ripakile ja arvatavasti ei kavatse seda lõpuni vaadata. See on liiga igav minu jaoks. Kuigi esimene osa tundus algul veidi huvitav, oli mul juba viienda osa juures selle vaatamisega raskusi. Ütelge siis, kas seal midagi huvitavat ka toimub.  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Dets 28, 2010 09:02 Teema:
|
|
|
Ise olen juba 8 osa juures ja vaatan kindlasti lõpuni, mind huvitab lihtsalt mis on ühe tegelase motiivid seal animes ja kas ta on inimene või vampiir.
Peale kuuendat osa läheb anime juba huvitavaks tänu ühele tegelasele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2010 00:16 Teema:
|
|
|
mm ma pidin peaaegu seda vaatama , laadisin episoodi 2ra aga sii sm6tesin ringi hakkan seda kindlasti vaatama . kui palju ep . v2ljas on ? _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2010 00:29 Teema:
|
|
|
Kerttu-chi kirjutas: | mm ma pidin peaaegu seda vaatama , laadisin episoodi 2ra aga sii sm6tesin ringi hakkan seda kindlasti vaatama . kui palju ep . v2ljas on ? |
Sari on 12 osaga lõpule jõudnud. Ei tohiks olla ju nii raske seda ise välja uurida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2010 00:47 Teema:
|
|
|
kuna mul oli v6imalus otsustasin kysida .
kahju et enamasti head animed nii v2heste episoodedega on . _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2010 01:06 Teema:
|
|
|
Kerttu-chi kirjutas: | kuna mul oli v6imalus otsustasin kysida .
kahju et enamasti head animed nii v2heste episoodedega on . |
Mida vähem osi, seda suurem võimalus, et anime on väga hea. Rohkemate episoodidega läheks asi igavaks ja tüütuks (v.a. One Piece). _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2011 22:11 Teema:
|
|
|
Sain lõpuni vaadatud, nagu lubasin! Vägev romanss!
 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|