Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 03:48 Teema: Minu väike õde ei saa nii nunnu olla!
|
|
|
ore no imouto ga konnani kawaii wake ga nai!/my little sister can't be this cute!
(kooli(tegelt mitte))koMÖÖÖÖDIAaaa(punastamist ja äpardunud (see tähendab animekeeli õnnestunud) kukkumist on aga romanss see ei ole)
episoode tuleb üle kümne, ma garanteerin teile.
On üks (keskkooliõpilane) poiss, kellel on (põhikooliõpilane) väike õde. Ega nad väga hästi läbi ei saa. Vähegi see poiss teab, et tema imouto saab küll nii kawaii olla! Või vähemalt on tema imouto kapiotaku, kes mängib imoutoerogesid. Veider, eks?
Igatahes, ta saab selle huvitava fakti teada ning vennalikust armastusest ja õelikust (õelast) veenmisest hakkab ta oma õde aitama tolle põneva otakueluga! Oh seda avastamisrõõmu, mis see teadmatu poiss oma teadliku õe käest kõike võib leida.
Tegevus tiirlebki selle ümber, kuidas vend aitab õel (kes on muide modell ka!) uusi sõpru leida ja piinlikustundeta oma hobi hobitada.
mul on ka tunne et veidi incestihõngu on õhus aga see on ngn lihtsalt õrritamiseks nii tehtud.
Seeria on väga vastuvõetav ja lahutab hästi meelt. Rahul. Meeldib väga. 9/10.
 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 09:56 Teema:
|
|
|
Ainukene sari see hooaeg, mis minu meelest väärib vaatamist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 11:31 Teema:
|
|
|
Väga hea animu, soovitan.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 11:05 Teema:
|
|
|
Haha, 5. osa keeras end ikka korralikult üle vindi. ;D
She knows! |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 14:20 Teema:
|
|
|
vaatasin seda esimest osa
täielik saast
no kuidas on võimalik et õde ja vend elavad yhe katuseall ja ei tea teineteisest mitte tuhkagi kamoon !!
või se tseen kus vend läheb öösel õe mahhitusel temaga ta tuppa "tähtsat" asja arutama ( irw ) ja siis õde käratab et mida sa passid siin ringi...
mõttetus ruudus
seda on võimalik vaadata ainult vidinatelt mille ekraan on lukuaugu suurune siis ehk on seda võimalik alla neelata
uskumatu et keegi on andnud raha et sellist saasta toota ja veelenam et keegi paneb aega alla et seda vaadata kuigi kui aus olla siis olen ma veelhullemat pa**a vaadand
se on mu isiklik alandlik arvamus sarjast mille nime olen ma juba unustand. _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 14:43 Teema:
|
|
|
Aga sa pead tunnistama, et esimese osa ülesehitus oli igatahes hästi tehtud. Väga kvaliteetne produkt.
Jah, kahtlemata on tegu püüdega otakutele meeldida, kellel näiteks ei leidu või on väga raske leida oma perest või koolist inimesi, kes neid mõistaksid. Aga see püüe neile meeldida käib kaasas teatava julguse tekitamisega nö "kapist välja tulla".
Ma leian, et see anime on suuteline mõnes inimeses midagi muuta, midagi neile anda. Mul endal väikest õde pole, küll aga tean, et head suhted õe ja vennaga tekitavad teatud kindlustunnet ja nad võivad olla väga head usaldusisikud ning nõuandjad.
Hoolimata igasugu asjadest, mida animedes korratakse ja korratakse, võib neis enamasti ikka leida mingit positiivset sõnumit - see ei pea olema midagi uut, võib olla täiesti klassikaline. Slice-of-life'd (eriti uuemad) kannavad näiteks tavaliselt sõpruse sõnumit (kuigi sellel ¾anril on väga suured vead küljes).
Jälle vabandan end kuidagi ära edasi kirjutamast, kuigi mul on veel palju öelda, sest mul pea valutab. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 14:54 Teema:
|
|
|
irw
nii et kõik kes te olete kapis võite seda animed vaadates julgelt välja tulla.
aga vaadake et yledoosi ei saa. _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Nov 06, 2010 09:22 Teema:
|
|
|
See anime on preagu mõnikates topides esikohal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SasoriSama

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 17:41 Teema:
|
|
|
Mulle isiklikult väga meeldib see anime. Soovitan kindlasti. Alguses ei haaranud nii kaasa aga kui hakkasin edasi vaatama siis hakkas rohkem meeldima. Also, Kuroneko ftw ! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Teis Dets 07, 2010 21:27 Teema:
|
|
|
Vaatan huviga.
Selles animes on väga head huumorit ning see näitab kuda saab väga hästi ära kasutada oma suurt venda kui sul on üks . Peaaegu iga osa vaadates facepalmin, sest se eon lihtsalt nii sürr kuidas keskkooli poiss laseb enda väiksel õel ennast maatasa teha.
Anime näitab ka väga hästi kuidas mõjutab hall mass inimeste arvamust ning miks osad inimesed ei julge kapist välja tulla.
9.5/10 minu poolt |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Teis Dets 07, 2010 22:35 Teema:
|
|
|
Paneks hindeks 8/10, kuna Animel ise enesel storyline-i ei ole erilist, peamiselt lihtsalt koomiline nagu K-ON, Seitokai no ichizon jne.
Aga anime ise enesest on väga hea, fun vaadata, eriti muud ei oskagi öelda. Soovitan kõigile, kes vaatavad ka animeid, kus on peamiselt ainult humoorikas teema  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Dets 25, 2010 17:41 Teema:
|
|
|
Eriti 8.osa oli huvitav. Seal näidati, kuidas võib heast novellist teha halb anime. Kui anime produtsendid ja noveli autor ei jõua kokkuleppele või laseb kõik produtsentidel otsustada.
Kyousuket mängib väga tuntud mees hääl, nimega Nakamura Yuuichi . Ta teeb häält ka Clannatis Tomoyale. Kõik ta tegelased on ühte nägu peaaegu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Dets 25, 2010 17:43 Teema:
|
|
|
lõpp oli.. kahtlane.. a muidu hea animu ja kuroneko oli lahe |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Esm Dets 27, 2010 20:56 Teema:
|
|
|
vaatasin selle suht ammu episoode v2ljas 12 , mis t2hendab et sari on l2bi l6ppeb nimega '' good ending '' kuid aga meie fannide 6nneks tuleb veel 3 lisa episoodi . _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Teis Dets 28, 2010 00:08 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka eile suht ühe hooga kõik osad ära. Tore, kuigi jällegi üks nendest animetest, kus kogu tegevus olukorda pea üldse ei muuda. Võtku üks naistest ära ja tehku midagi, aga ei! Õujee ma saan oma õega nüüd natsa paremini läbi kui ennem, aga reaalselt niikuinii mitte midagi ei muutunud.
Ja need lisa 3 osa on niikuinii umbes mingi randamineku special. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Dets 28, 2010 00:11 Teema:
|
|
|
iirc need kolm lisaepisoodi tulevad alternatiivsed lõpud, ei? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2011 16:36 Teema:
|
|
|
Lahutas hästi meelt, aga järelmaitse on jäle. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Kolm Jan 19, 2011 17:25 Teema:
|
|
|
Täitsa okei oli. Nagu Ummi ütles, meelt lahutab küll. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|