Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2010 09:47 Teema:
|
|
|
Keegi võiks siis teha, oleks igati moodi parem, kui foorum muutuks üha rohkem aktiivsemaks  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2010 20:00 Teema:
|
|
|
imho on mugavam kui asjad on jagatud hooajade kaupa aga see on ka ainult minu arvamus.... _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
stepmaniamees

|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2010 21:14 Teema: :D
|
|
|
Star driver:vaatan little sister:siis kui igav on:P otome yokai:3 ep aind waatasin togainu no chi:vahin rõõmuga XD /bakugan,index 2,fortune arterial, MM,love-ru ja sora no vaatan )(lemik ikka bakuman:D)
ops unustasin öelda bakuman on jh mu lemmik kuid sama hea the world god only knows  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Jan 01, 2011 12:46 Teema:
|
|
|
Raudmees oli täitsa hea, loodan et tuleb ka teinehooaeg. Ainult op ja ed olid sellised ameerikalised, mitte midagi ütlevad. Tegelikult Marvelil on väga häid multikaid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 14:07 Teema:
|
|
|
Ja saigi sügis hooaeg läbi.
Mis siis teie meelest kõige parem oli? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 15:10 Teema:
|
|
|
Shirotoki kirjutas: | Ja saigi sügis hooaeg läbi.
Mis siis teie meelest kõige parem oli? |
PSG. Kuragehime on ka hea, kõik teised ei vääri mainimist imo. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 20:28 Teema:
|
|
|
Shinrei Tantei Yakumo/Psychic Detective Yakumo lõpp oli huvitav, aga ta oli kurba tüüpi anime. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Jan 02, 2011 20:29 Teema:
|
|
|
Panty and Stocking with Garterbelt
Toaru Majitsu no Index II
Iron Man sai ka ära vaadatud, asju lendas õhku ja.... plot oli hõre ning tegelased olid kohati väga õõnsad, eriti Yinsen.
Yosuga no Sora tahan kunagi kasvõi osaliselt ära vaadata, et teada saada, mida kuradit animeloojate peas toimub.
Kui võtta aga selle järgi, et mis nüüd sügisel lõppes, siis kindel võitja oleks Katanagatari. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Jan 08, 2011 22:21 Teema:
|
|
|
Yosuga no Sora on anime, mida ma mitte mingil juhul ei soovita. Ülimalt igav (isegi minu standartide kohaselt). 7 episoodi vaatasin puhtalt seksistseenide pärast ära, aga naabrineiu arc suutis isegi selle oaasi ära rikkuda. Ma ei tea, mis edasi juhtus täpselt, nii et äkki läks ikka paremaks?
Ma olen kuulnud, et selle eroge pidi hea olema, aga ise kindlaks pole teinud.
Panty & Stocking with Garterbelt on esimeste osade jooksul äärmiselt eemaletõukav (aga lõbus) - vaadake abridged versiooni, kui ära ei kannata -, kuid kuskil 6-7 osa juures hakkab asi meeldivamaks minema ning lõppeb suurepäraselt. Ootan huviga teist hooaega. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Jan 10, 2011 18:28 Teema:
|
|
|
Yakuman - väga hea anime. Algusest lõpuni huvitav. Palju saladusimis saab anime lõpus selgemaks ja see ka mis seob peategelasi omavahel. Hea op ja ed.
Hakuouki: Hekketsu-roku - seda animed ootasin ma pikkisilmi ja ei pidanud eksima. Armastuslugu ühest tüdrukust ja meesdeemonist. Tegevus toimub 19 sajandi lõpus Jaapanis. Hea op ja ed. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Jan 11, 2011 10:48 Teema:
|
|
|
Ahjaa, PSG soundtrack on ka imehea. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xayoz

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 02:43 Teema:
|
|
|
Shiki - minu jaoks vaieldamatult 2010 aasta parim. |
|