Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Lähme koos? |
jah |
|
60%
|
[ 24 ] |
näääääh |
|
40%
|
[ 16 ] |
|
Kokku Hääli : 40 |
|
Autor |
Teade |
Amelia

|
Postitatud: Kolm Nov 10, 2010 13:03 Teema:
|
|
|
Aitäh Karoliine! Nüüdseks on kindel, mina tulen (: |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
Postitatud: Nelj Nov 11, 2010 14:13 Teema:
|
|
|
Topeltpost. Paha mina.
Mõned võhiklikud küsimused veel.
Mida tähendab defilé?
Kas tantsul ja minisket¹il mõni miinimumaeg ka on?
Juhul, kui minisket¹ teha, mis keel seal olema peab? Inglise, vene, jaapani?
Kas tantsu peab ilmtingimata ise välja mõtlema või võib ka kasutada juba olemasolevat tantsu (nt. Caramelldansen, Haru Haru Yukai, Vocaloid'i mõni tants)?
Ja tegelikult, kui keegi teab vastust Teshrini küsimusele, võiks selle ka kirjutada.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Reede Nov 12, 2010 21:33 Teema:
|
|
|
Need küsimused on tõepoolest väga minulikud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 12:51 Teema:
|
|
|
Pole hullu, Amelia. Topeltposte võib teha, aga parem nende hulka piirata.
Defilé on ... Ma seletaks seda kui niisama enda näitamist. Eks kellelgi on parem vaste, aga minu arusaam on just selline. Arvestades seda, et soolo-defilé'le ja paaridefilé'le on antud väga vähe aega, järeldan, et tegemist ongi oma kostüümi esitlemisega.
Tantsu miinimumaeg on 4 min, minisket¹i 3 min.
Minisket¹i puhul, ma arvan, pole oluline, mis keeles jutt käib, aga vene keel on soositud, sest sellest saaks enamik aru. (Mitte mina, muidugi : D)
Well, eelmine aasta oli võistlusel mitmeid animetantse, mis olid Youtube'i põhjal õpitud. Näiteks esitas keegi (Air Gearist?) "Love and Joy'd", seega pole olemasolevate tantsude kasutamine keelatud. Ka meie just-for-the-luls-etteaste sai Youtube'i videote järgi kokku pandud.
Tegelikult on kogu info aegade kohta selle teema esimeses postituses, aga olen lahke ja mainin seda ka siin. : )
Väga armas, et mind märgatakse.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 15:58 Teema:
|
|
|
@Amelia: Defilé suht sama asi nagu Cosplay Skit kui ma ei eksi? Et äkki tead selle nime all seda xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 16:01 Teema:
|
|
|
Defilé on kostüümiesitlus. Taga on muusika ja cosplayer poseerib. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 16:26 Teema:
|
|
|
Aitäh
Kuid esimeses postituses on märgitud, et tantsu maksimum aeg on 4 minutit ja minisket¹i maksimum aeg on 3 minutit... Miinimumaega pole märgitud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SasoKisaDei
|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 17:03 Teema:
|
|
|
Ma küsiks ka, et mis kõik vaja on, et üle piiri saada? Ja kas alaealised saavadki? Kuna kõik räägivad, et üle läti piiri on raske saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Silvia

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 17:18 Teema:
|
|
|
SasoKisaDei kirjutas: | Ma küsiks ka, et mis kõik vaja on, et üle piiri saada? Ja kas alaealised saavadki? Kuna kõik räägivad, et üle läti piiri on raske saada. |
Muidugi saab, aga mingi pass või ID-kaart peab kaasas olema.  _________________ >.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 17:19 Teema:
|
|
|
SasoKisaDei kirjutas: | Ma küsiks ka, et mis kõik vaja on, et üle piiri saada? Ja kas alaealised saavadki? Kuna kõik räägivad, et üle läti piiri on raske saada. |
Viimane kord kui Leedus suvel käisin polnud piiriületamisel mingit takistust, niiet seda pole vaja eriti karta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SasoKisaDei
|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 17:44 Teema:
|
|
|
Mmm mul väike kartus oli sees. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 18:59 Teema:
|
|
|
Schengeni viisaruumis piirikontroll puudub reisijatele. Sest piire ei ole selle lepingu järgi. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 19:48 Teema:
|
|
|
Schengenis olles pole tõesti muret piiriületusega. Eriti veel Lätti. Küll aga on selline asi, et alaealistel võiks olla kaasas luba oma vanemalt/eestkostjalt. Meil eelmine aasta küll polnud vaja. Kui ma väljaselgitamiseks helistasin vastavasse riigiasutusse, siis öeldi, et otseselt pole ka vaja, kuid parem, kui kaasas.
Ka reisi organiseerijatel peaks olema kindlasti alaealise puhul vähemalt ühe lapsevanema kontaktid ning lapsevanematel reisi korraldaja oma. See on info paremaks kättesaamiseks. Sedasi korraldasin eelmisel aastal asja. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 22:59 Teema:
|
|
|
Käisin eelmine nädal Riias, sõitsin sinna üksinda.
Tallinn-Riia bussis dokumendi kontrolli polnud.
Riia-Tallinn, mind pani imestama kui Pärnus bussijuht teatas, et nüüd tuleb dokumendi kontroll.
Olen 16, probleemi ei tekitanud, et olen üksinda, õnneks.
Dokumendi kontrolliks võiks valmis olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 23:30 Teema:
|
|
|
fishbunny kirjutas: | Käisin eelmine nädal Riias, sõitsin sinna üksinda.
Tallinn-Riia bussis dokumendi kontrolli polnud.
Riia-Tallinn, mind pani imestama kui Pärnus bussijuht teatas, et nüüd tuleb dokumendi kontroll.
Olen 16, probleemi ei tekitanud, et olen üksinda, õnneks.
Dokumendi kontrolliks võiks valmis olla. |
Kui ma õigesti mäletan, siis oli minul ja Stopal ka dokumendikontroll Pärnus, kui kevadel Riiast tulime.
Ilma dokumendita ei tohiks aga üldse riigist väljuda. Kunagi ei või teada, kuna vaja. Euroopa riigis kehtivad siis pass ja ID-Kaart.
Tegelt üleüldiselt võiks enne riigist väljumist selgeks teha, mida on vaja kaasa võtta ning mida uues riigis vajad. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 18:13 Teema:
|
|
|
Kas mingi kogunemine ka toimub? Et kust kõik koos lähevad vms?
Et üksi minna on suht, amm "imelik" vms ? xD
Ning kas pean nagu kuhugile registreeruma ka, et saaksin niisama minna sinna, ei ole erilist huvi ise cosplayda aga vaadata meeldib xD _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 19:57 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | Kas mingi kogunemine ka toimub? Et kust kõik koos lähevad vms?
Et üksi minna on suht, amm "imelik" vms ? xD
Ning kas pean nagu kuhugile registreeruma ka, et saaksin niisama minna sinna, ei ole erilist huvi ise cosplayda aga vaadata meeldib xD |
Stopa kirjutas: | See on jah ühepäevane üritus. Nagu ma ka ütlesin, kui piisavalt huvi, siis võib minna koos ühise bussiga/rongiga.
5LVL ~= 110.- |
Vaata vastajate arvu ja tee omad järeldused.
Stopa kirjutas: |
Paljus? 5LVL(~110EEK) vaatajad / 3LVL(~66EEK) cosplayerid
|
genky kirjutas: | decomed kirjutas: | aga kui ma naiteks niisama tahaks tulla, vaadata mis müüaks , vaadata cosplayd , saab ? ja kui palju umbes kokku läheks |
Vaatama saab alati minna ning hinnad on vastavalt esimeses postituses ka kirjas. Kui palju transport läheb, on teine asi. See sõtlub, kas minnakse bussiga, autoga või rongiga. |
Genky nagu mainis sulle, et vaatama saab alati minna ja esimeses postituses pole mainitud midagi vaatajate registreeumisest. Ilmselgelt ei pea registreeruma.
genky kirjutas: | decomed kirjutas: | Aga ka sellel päeval mingi kokkusaamine ka toimub, et ma ei pia mingi üksinda minema? Et koik l2hevad koos vms ? |
Kõik sõltub tulijate hulgast. Kannatust, küll Stopa räägib lähemalt, kui aeg käes. |
Et võiksid enda küsimusi vähem korrata.
On veel küsimusi?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 22:36 Teema:
|
|
|
/me facepalmib
Tubli, fishbunny. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Reede Nov 19, 2010 21:01 Teema:
|
|
|
Kui midagi oleks veel küsida, siis küsin automaatselt xD _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Reede Nov 19, 2010 21:24 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | Kui midagi oleks veel küsida, siis küsin automaatselt xD |
Ei küsi automaatselt. Sul ei ole enam midagi uut küsida forreal...... LOE lihtsalt VANAD postitused läbi ja saad oma vastused. Oota lihtsalt, kuni keegi midagi hakkab korraldama. See sinu pidev totruste postitamine ei pane kedagi rohkem liigutama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|