Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Lähme koos? |
jah |
|
60%
|
[ 24 ] |
näääääh |
|
40%
|
[ 16 ] |
|
Kokku Hääli : 40 |
|
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Okt 31, 2010 23:46 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | mis see ~5LVL oli enne ? ei saa sellest eriti aru
ning kas on ka inimesi, kes on juba öelnud et kindlasti tulevad ? |
Annaksin sulle hea meelega vastuse, aga sa käid juba 11. klassis. Võiksid teada, mis asi on LVL. Seega kasuta guuglit. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 00:03 Teema:
|
|
|
Ma tahan ka läpakat, et tunni ajal animet vaadata T^T
Kursid kus sümbolid ja nimed olemas, äkki siis ei teki probleemi ^__^ http://www.eestipank.info/dynamic/erp/erp_et.jsp |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 00:42 Teema:
|
|
|
ega keegi oska öelda, mitu l2ti latti seal umbes 1 manga maksab ?
ma nagu eriti üle 800 eegu kulutada ei tahaks xD
Mudu proovin voimalikult kiiresti teada anda, kas tulen voi mitte, aga kas on inimesi kes tulevad kindlalt? et selles mottes, mingi 2 inimesega ei sooviks eriti minna, et koik võõrad niikuinii 2rge ainult solvuge et nii ütlen:P _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 01:33 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | ega keegi oska öelda, mitu l2ti latti seal umbes 1 manga maksab ?
ma nagu eriti üle 800 eegu kulutada ei tahaks xD
Mudu proovin voimalikult kiiresti teada anda, kas tulen voi mitte, aga kas on inimesi kes tulevad kindlalt? et selles mottes, mingi 2 inimesega ei sooviks eriti minna, et koik võõrad niikuinii 2rge ainult solvuge et nii ütlen:P |
Uurisin veidi Läti anime foorumi teemasi.
Mõni kasutaja müüs 3.50 lati eest ühe raamatu. See on umbes 80 krooni.
Enamus selle kasutaja mangadest olid vene või jaapani keeles. Nii palju kui ma olen märganud hindu uurides välismaal, siis mulle tundub, et mitte inglise keelne manga on soodsam veidi. Hinna võrdlusi võtsin selle järgi mida olen ise uurinud reisides. Inglise keelsed mangad Londonis olid kallimad, kui prantsuse keelsed mangad Pariisis Louvri raamatupoes (ma loodan ma ikka vaatasin mõlemil ühe ja sama manga hinda. Võrdlemisel oli umbes 2 kuud vahet.)
Siis Eestis, keegi tuttavatest ostis vene keeles manga "Doors of chaos" 50 krooniga, inglise keelse manga on tokyopop trükkinud, siis peaks midagi 100 krooni ringis olema.
Ma igaljuhul varuks 5 LVL manga jaoks kindlalt. Eriti kui on soov inglise keelsele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 04:40 Teema:
|
|
|
http://lmgtfy.com/?q=eek+lvl
Ning küsitluse järgi on kindla 'jah' õelnud 18 inimest, kuid reaalselt tulevad neist kindlasti umbes pooled, heal juhul natukene rohkem. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 11:44 Teema:
|
|
|
Aga ka sellel päeval mingi kokkusaamine ka toimub, et ma ei pia mingi üksinda minema? Et koik l2hevad koos vms ? _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 12:02 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | Aga ka sellel päeval mingi kokkusaamine ka toimub, et ma ei pia mingi üksinda minema? Et koik l2hevad koos vms ? |
Kõik sõltub tulijate hulgast. Kannatust, küll Stopa räägib lähemalt, kui aeg käes. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 13:16 Teema:
|
|
|
Kannatust kannatust, alles algas november!
Meil on veel kõvasti aega planeerida millal kokku saame ja kes lähevad...
Eelmine aasta mangasid minuarust ei müüdud. Müüdi samu asju pm, mida see ja eelmine aasta animatsuril. Ja kui müüakse mangasid, siis rohkem vene keeles ma arvan...
Ja ma usun, et ei võta eriti tükki küljest uurida neid lattide asju ise kahh....
Ja kui midagi VEEL arusaamatuks jäi, siis loe igaks juhuks kõik postid veel läbi. Ma usun, et nendes on kõik info olemas, mida hetkel teadma pead ja isegi otsi üles eelmise aasta Läti Xmasi teema, mis on ka Ürituste all...... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 20:46 Teema:
|
|
|
Mind pigem huvitab see, et kas tõesti keegi sinna cosplay võistlusele COSPLAYMA ei tule?
Ma ei ole kindel kas ma viitsin koosminekut korraldada kui kõik tulevad lihtsalt vaatama ja ostma :< _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 21:25 Teema:
|
|
|
Ma osaleksin ,aga ma ei jõuaks seda cosplayid selleks ajaks valmis.Koos minemisega on see hea asi ,et ei kao ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 23:10 Teema:
|
|
|
Ma teeksin hea meelega defilé. Mis see minut aega laval kõndimist ja ägedate pooside võtmist ikka ära ei ole. Aga iseasi on, kas kostüümi piisavalt ruttu valmis saan.
Küsimus - kas defilé jaoks peab olema ka pilt valmis kostüümist või piisab vaid helifailist? See annaks hea hulga pikendust, kui ei peaks mingit pilti saatma. (Mingi aeg sobisid ju ka pildid WIP kostüümist...) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Nov 03, 2010 12:40 Teema:
|
|
|
et siis pohimotteliselt ei taha inimesed koos minna ? (-.(-.(-_-).-).-) _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Kolm Nov 03, 2010 13:27 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | et siis pohimotteliselt ei taha inimesed koos minna ? (-.(-.(-_-).-).-) |
ausalt stfu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riisipall
|
Postitatud: Kolm Nov 03, 2010 14:06 Teema:
|
|
|
Ma vist tulen cosplayga, saan ilmselt valmis selleks ajaks, aga võistlsel ei hakka küll osalema  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Kolm Nov 03, 2010 16:08 Teema:
|
|
|
tehniliselt võiks end kohale vedada sama cosplayga mis animatsuril oli, aga üksi esinemine on jube nigel värk ja niisama päev otsa selles ringi jooksmiseks läheb veidi külmaks juba |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Kolm Nov 03, 2010 16:51 Teema:
|
|
|
tvk_ kirjutas: | tehniliselt võiks end kohale vedada sama cosplayga mis animatsuril oli, aga üksi esinemine on jube nigel värk ja niisama päev otsa selles ringi jooksmiseks läheb veidi külmaks juba |
Õnneks toimub festival sees ja seal on soe
Ja saab iga kell riideid vahetada, kui külm hakkab.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2010 02:10 Teema:
|
|
|
Väike võhiku küsimus - kas cosplay'd tehes peab olema kindlalt kostüüm, mis animes/mangas ka oli, või võib olla lihtsalt midagi sarnast, mille kohta teatakse et see tegelane selliseid riideid ka kannaks?
Edit: Üks veel... Kas tantsu tehes peab kindlalt olema muusika, mis on olnud samas animes cosplay'tava tegelasega, või võib ka mujalt pärit olev muusika olla? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2010 10:13 Teema:
|
|
|
Amelia kirjutas: | Väike võhiku küsimus - kas cosplay'd tehes peab olema kindlalt kostüüm, mis animes/mangas ka oli, või võib olla lihtsalt midagi sarnast, mille kohta teatakse et see tegelane selliseid riideid ka kannaks?
Edit: Üks veel... Kas tantsu tehes peab kindlalt olema muusika, mis on olnud samas animes cosplay'tava tegelasega, või võib ka mujalt pärit olev muusika olla? |
Nohh kui teatakse, siis ikka võib. Vähemalt tunneb ära, kes see tegelane on, keda sa cosplayd.
Ei pea, võid kasutada ükskõik mis muusikat, näiteks Kpopi, Jrocki, kõike. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Püh Nov 07, 2010 12:23 Teema:
|
|
|
Karoliine kirjutas: | decomed kirjutas: | et siis pohimotteliselt ei taha inimesed koos minna ? (-.(-.(-_-).-).-) |
ausalt stfu |
Long live love?  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Püh Nov 07, 2010 22:10 Teema:
|
|
|
FAIN ignoge mu küsimust _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|