Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 21:51 Teema:
|
|
|
Sarkasm on elu. :3
Kooris püsimine on mu siht. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 22:06 Teema:
|
|
|
Päris lahe on Vana-Vigala mõisas öösel peitust mängida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Sept 26, 2010 20:31 Teema:
|
|
|
AniMatsuril käisin  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Boom Jinx!

Liitunud: 18 Dets 2008 Postitusi: 83 Asukoht: A State of Trance!
|
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 19:57 Teema:
|
|
|
Kõndisin mina marsa pealt kodu poole mööda koledat Pikka tänavat. Oli juba pime ja vihma pritsis. Tuul oli minu juuksesalgud mulle näo ette paisanud ja ma ei näinud üldse kuhu ma lähen. Et nägemisvälja laiendada raputasin kõvasti pead ja selle peale lendas minu paremast kõrvast ära kõrvarõngas ja maandus kilksatusega kuhugi tee peale. Üritasin oma mobiiltelefoni abil seda leida, aga tulutult. Kiirustasin koju, et võtta taskulamp, aga see, mis meil oli, vaid hõõgus haledalt. Küsisin abi tädipojalt ja ta tuli koos minuga õue, võttis autost LEDiga välgumihkli ja otsisime selle abil. Ei midagi. Siis käivitas ta oma auto ja pani selle laternad särama ning veeretas selle teeservale, pani ohutuled vilkuma. Otsisime ja otsisime. Tuli noorem vend ja aitas otsida. Otsisime ja otsisime. Mööda sõitis vanem vend oma autoga ja uuris, mis juhtunud on. Rääkisin talle kõrvarõngast. Ta soovis edu ja sõitis minema. Otsisime veel. Tuli naabrimees taskulambiga vaatama, mis meil juhtunud on. Rääkisin ka temale kõrvarõnga lugu. Ka tema aitas otsida. Otsisime veel mõnda aega, aga tee pealt läikisid vastu vaid kivikesed ja sopp. Ja me ei leidnukdi seda. Vihma käes hakkas külm ja lõpetasime otsingud. Niisugune põnev lugu siis.  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2010 14:55 Teema:
|
|
|
Igale rebasele on vist retsimine põnev, igaljuhul minule oli vägagi esimene päev.
Minu hundid/ jumalad/ retsijad on klass keda retsis minu õde ja mõned teavad seda sealt.
Retsijate seast olin ainuke kellel oli luksus kilekott õpikute jaoks, sain suure 10 kilose choppi koeratoidu oma, hea vastupidav, mitte nagu maxima kotid või õhemad prügikotid. Paistsin oma choppi kotiga väga silma kõigile, kaks päeva sellega veel pean ringi käima
särgile, mõlema rinna keskele joonistati mulle kaks täppi ka, natuke imelik oli nii ringi käia. Aga parem kui kalamaksaõli söömine.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Laup Okt 02, 2010 06:58 Teema:
|
|
|
Meil oli koolis ööakadeemia ehk ööbimine kooli ruumides. Enamuse ajast veetsin ma ajalooklassis suurelt ekraanilt filme vahtides ja joonistades. Ja süües. Tundus, nagu lõhutaks pea kohal asuva auditooriumi põrandat, klaver sai vatti ja klassivenna kitarr ka. Ja keegi mängis võimlas võrkpalli + saalihokit.
Meil oli k südaöine miniloeng, kus EHI õpilane tutvustas suundi. Ja Jaapani suund tundus huvitav, kuigi ma pean selleks Tallinnasse minema. Aga noh, eks näeb, mis saab. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Okt 04, 2010 08:21 Teema:
|
|
|
Vahepeal on kasu ka olla arvutialal natukene teadjam.
Õppejõul oli eile arvutist välja logides vene klaviatuur peale jäänud ja uuesti sisse logides muidugi lõi vene tähti sisse... Natuke jäi jänni ja proovis peast hakata kõike ette kandma. Pisike vihje alt+shift suunas ning mulle lubati välja teha xD
Ükskord sai veel projektorit ja arvutit omavahel sobitatud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
amotion
|
Postitatud: Esm Okt 04, 2010 15:17 Teema:
|
|
|
Jm, arvuti oskaja on tore olla, kuid mitte siis kui angiiniga tööl olla. Igatahes, reedel tähistasin sünnipäeva, lõbutsesin kõik oli korras, laupäeval käisin Animatsioonifestival KLIK! mis oli sigalahe, ja pühapäeva päeva olin mõnusalt kodus ja siis lõpuks eile õhtul kell 11 tunnen et kurk kuidagi valus. Mida see tähendas siis, lihtne. Öö otsa ma und ei saanud kuna nina oli kinni ja kurk nii valus et neelata ega hingata korralikult ei saanud. Ja nüüd istun tööl kuni koju saan minna ja nüüd pikemat aega ravin end . Olge tublid ja hoidke enda tervist, pole just kõige parem haigena passida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Okt 04, 2010 15:22 Teema:
|
|
|
Rõõmus päev koolis muutus suht masendavaks.
Selgu, et mul peab olema artslik tõend, et ma koolist olen puudunud haiguse tõttu. Konks... perearstid ei väljasta koolidele puudumistõendeid ~_~ Perearst soovitas sellisel juhul mul ema või vanema õe poole pööruda.
Ma tunnen end nagu põhikoolis jälle.... ma liiga vana selliste naljade jaoks... _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Okt 04, 2010 17:02 Teema:
|
|
|
Minu perearst küll väljastab tõendi kui vaja on. Aga ema on kirjutanud tõendi kui olen puudunud paar päeva koolist, sest see on lubatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 04, 2010 17:12 Teema:
|
|
|
Arstitõendi süsteem oli nii mõttetu, sest sina ütlesid arstile, et sa olid haige ja arst kirjutas sinu öeldu põhjal tõendi koolile. Selle aasta alguses perearstid enam tõendeid ei väljasta. Mida see on teinud: koolist puudumise vabandamine on hulga lihtsamaks läinud ja perearstide koormus vähenes. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Esm Okt 04, 2010 17:13 Teema:
|
|
|
Ülikoolis on jah väga kahtlane see süsteem Gümnaasiumis 18 sain, vastutasin ise oma puudumise eest, aga nüüd nagu väike laps, kellel sõnaõigus puudub :/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Kolm Okt 06, 2010 20:33 Teema:
|
|
|
täna sis tööle jõudes avenes vähe üllatava vaatepilt kui tootmissaali astusin.
kuidas ta sisse sai vat aru ei saa. kõik aknad olid kinni ja ainuke mõeldav koht oleks liftisahti ventilatsioon aga see pidi küll pagana hull ronimine olema lendas rahulolevalt miski poolteist tundi ringi, isegi kõrvu lukustav masinate müra ei tundund tead väga häirivat ja lõpuks lendas läbi varem avatud akna välja.
meenutas ka ammu aega tagasi juhtunud õnnetumat lugu kus üks liblikas lendas otse pressi surve valtside vahele
|
 |
toomas

|
Postitatud: Nelj Okt 07, 2010 13:24 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | Ülikoolis on jah väga kahtlane see süsteem Gümnaasiumis 18 sain, vastutasin ise oma puudumise eest, aga nüüd nagu väike laps, kellel sõnaõigus puudub :/ |
Mismõttes on ülikoolis kahtlane süsteem. Esimeses loengus selgitatakse või lased selgeks teha, et mis arvestuse jaoks vaja teha on. Edasi ise vaatad kus ja millal viitsid käia, peaasi, et vajalikud asjad ära teed. Mul oli kõigi ainetega nii, ainult keeltega läks sellise suhtumisega juures raskeks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Okt 07, 2010 15:27 Teema:
|
|
|
toomas kirjutas: | Will kirjutas: | Ülikoolis on jah väga kahtlane see süsteem Gümnaasiumis 18 sain, vastutasin ise oma puudumise eest, aga nüüd nagu väike laps, kellel sõnaõigus puudub :/ |
Mismõttes on ülikoolis kahtlane süsteem. Esimeses loengus selgitatakse või lased selgeks teha, et mis arvestuse jaoks vaja teha on. Edasi ise vaatad kus ja millal viitsid käia, peaasi, et vajalikud asjad ära teed. Mul oli kõigi ainetega nii, ainult keeltega läks sellise suhtumisega juures raskeks. |
Ma arvan, et ta vihjas minu postitusele, mis eelnes. Siinkohal peaks täpsustama, et ma küll käin ülikoolis ja sealne süsteem on just see, mis Toomas ütles. Minu pahameel oli aga suunatud erakõrgkoolile, mille kutsekooliosas ma käin. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Okt 07, 2010 19:22 Teema:
|
|
|
Eks vist oleneb erialast. Mul enamus nädalast seminaride-praktikumide all, ei sallita seal ühtegi puudumist. Loenguid võib muidugi üle lasta, kuid need polegi niivõrd tähtsad
Kuid ega ülikool kohustuslik ole, igaühe oma valik. Tingimused läbimiseks on selged ja need tuleb ka täita. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Okt 07, 2010 23:07 Teema:
|
|
|
Eile Tapperis õlut ostes küsiti mult dokumenti. Mida vanemaks ma saan seda naljakam see on. XD
Kontsert oli tore. Paluks Dir en grey'd järgmisena. XD XD XD
Ja ükspäev otsustasin enda pikkust mõõta, sest pole ammu mõõtnud. Selgus et ma olen 2 cm lühemaks jäänud. 156cm jee  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Püh Okt 10, 2010 12:39 Teema:
|
|
|