Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Squall
|
Postitatud: Püh Veeb 23, 2003 12:43 Teema: anime a la Final Fantasy Unlimited
|
|
|
Soovitage miskit Final Fantasy: unlimited sarnast _________________ Mujal tunnete mind K2nksta nime all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Veeb 23, 2003 13:39 Teema:
|
|
|
.hack//DUSK ehk .hack: Legend of Twilight's Bracelet. Hea hüppelaud. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Squall
|
Postitatud: Püh Veeb 23, 2003 17:31 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | .hack//DUSK ehk .hack: Legend of Twilight's Bracelet. Hea hüppelaud. |
nimi on kuidagi saranne .HACK//SIGN-le... on need eriasjad? _________________ Mujal tunnete mind K2nksta nime all |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Veeb 23, 2003 18:13 Teema:
|
|
|
Squall kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | .hack//DUSK ehk .hack: Legend of Twilight's Bracelet. Hea hüppelaud. |
nimi on kuidagi saranne .HACK//SIGN-le... on need eriasjad? |
Jah ja ei. .hack//SIGN ja .hack//DUSK kuuluvad mõlemad Bandai poolt aretatavasse .hack-kontinuumi, s.t. tegevus keerleb mõlemal juhul "The World"-nimelise mängu ümber.
Erinev on aga lähenemine. Kui SIGN oli tõsine ja mõtlikus tempos liikuv seeria, siis DUSK on rõõmsameelsem, kiirem, kirevam ja lapsikum (mitte tingimata halvas mõttes). _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 09:48 Teema:
|
|
|
.hack//dusk toimub p2rast .hack//signi kah. mulle igaljuhul v2ga meeldis.
kellelgil .hack//signi kusagil yleval pole va? ma pole n2inud ja tahaxin v2ga n2ha seda, sest .hack//dusk oli v2ga lahe |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 15:24 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | kellelgil .hack//signi kusagil yleval pole va? ma pole n2inud ja tahaxin v2ga n2ha seda, sest .hack//dusk oli v2ga lahe |
hmhm. see on umbes nagu peale Digimoni vaatamist hakata vaatama Neon Genesis Evangelionit kuna Digimon oli väga lahe ehk siis ära aja oma lootusi eelnevalt väga kõrgele, kuna .hack//sign on .hack//duskist ikkagi väga erinev ja rohkem vanematele inimestele mõeldud.
et kui FFU väga meeldis ja ka .hack//dusk peale läheb, siis minupoolest kaldub asi rohkem juba selliste nimetuste poole nagu Digimon, Medabots, Zoids ja muud taolised sarjad. ehk siis, ega midagi eriti ei leia küll mida soovitada oskaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinnas liiga baka

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 15:25 Teema:
|
|
|
ja kui mina digimoni soovitasin hävitati mu postitus jõhkralt ära. häbiasi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 15:56 Teema:
|
|
|
[quote="ruri"]
hmhm. see on umbes nagu peale Digimoni vaatamist hakata vaatama Neon Genesis Evangelionit kuna Digimon oli väga lahe ehk siis ära aja oma lootusi eelnevalt väga kõrgele, kuna .hack//sign on .hack//duskist ikkagi väga erinev ja rohkem vanematele inimestele mõeldud.
quote]
arvan et see meeldix mulle isegi rohkem, digimon... see mulle nyyd kyll kohe yldse ei meeldi. pealegi pean end piisavalt "vanaks" inimeseks et sellest lugu pidada. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 15:57 Teema:
|
|
|
kinnas kirjutas: | ja kui mina digimoni soovitasin hävitati mu postitus jõhkralt ära. häbiasi. |
alatu. aga praegu pole ka moderaatoreid sees, seega mu digimonile on antud natuke armuaega kadumiseks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 18:24 Teema:
|
|
|
kinnas kirjutas: | ja kui mina digimoni soovitasin hävitati mu postitus jõhkralt ära. häbiasi. |
Võib-olla polnud asi selles, et sa Digimoni soovitasid. Võib-olla oli asi hoopiski selles, kuidas sa end seda soovitades väljendasid? _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinnas liiga baka

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 18:47 Teema:
|
|
|
ma postitasin lihtsalt "digimon" _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 19:37 Teema:
|
|
|
ja kustutati 2ra va? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Apr 05, 2003 19:39 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Võib-olla polnud asi selles, et sa Digimoni soovitasid. Võib-olla oli asi hoopiski selles, kuidas sa end seda soovitades väljendasid? |
mismoodi iganes see väljendus ka oli, on kasutajate suhtes liiga alatu ja ebaviisakas lihtsalt niisama, enda suva järgi, nende postitusi kustutada. nagu ma vist juba korra ütlesin, et foorum peaks olemas kasutajate, mitte moderaatorite oma, kes omatahtsi ja oma meeldimiste järgi kustutavad ja sulgevad asju mis neile ei meeldi. see tekitab siin liiga diktatuuri mulje ja ausalt öelda ei meelita kirjutama ka midagi kui peale iga postitust pead "hirmu tundma", et äkki oli see mõne moderaatori arvates liiga "keskmisest" kõrvale kaldunud ning varsti seda pole enam.
vähemalt mulle ei meeldi see. |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Püh Apr 06, 2003 02:06 Teema:
|
|
|
Kui tahate midagi "brainless animed" näha siis ehk soovitaks veel "Steel Angel Kurumi", "Battle Athletes Victory", "Amazing Nurse Nanako", "Chobits", "Gate Keepers", "Naruto", "Dragon Ball (Z)(GT)" .. um .. rohkem ei põrka paugu pealt pähe, kuid neid on veeel ja veeeel :nono:
Kuid jah, ma kardan, et ".hack//SIGN " sulle peale ei pruugi minna.  _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
animenic

|
Postitatud: Püh Sept 24, 2006 10:13 Teema:
|
|
|
ma ei saa aru kas FF unlimited on üldse vaadatav asi??
niipalju kui mina seda näinud olen.. kahtlen et kellegile see asi meeldiks -_-
kuigi ise fännan FFe |
|
Tagasi üles |
|
 |
|