Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
lostinthemist

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 02:27 Teema:
|
|
|
Lugesin kõigest esimesed 20 lehekülge Bulgakovi "Meistrit ja Margaritat" ja viisin järgmine päev selle tagasi raamatukokku.
Nüüd aga A. Kivirähki "Rehepapp," millest on 70 lk loetud ja esmamulje on seni hea.
Murakamit polegi ajapuuduse tõttu jõudnud lugeda.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 06:05 Teema:
|
|
|
K. Wilber "Kõiksuse lühilugu" _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 09:19 Teema:
|
|
|
Kui võtta ikka raamat siis ikka tuleb läbi lugeda. "Meister ja Margarita", "Trumfikaar" ja "Sügisball" on üks raskema sisuga raamatud , mida ma ise kindlsti ei võtta raamatukogust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 09:42 Teema:
|
|
|
''Pea Suu'' pidin  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 12:47 Teema:
|
|
|
Praegu loen: Neal Stephensoni The Diamond Age.
Kaoru kirjutas: | Kui võtta ikka raamat siis ikka tuleb läbi lugeda. "Meister ja Margarita", "Trumfikaar" ja "Sügisball" on üks raskema sisuga raamatud , mida ma ise kindlsti ei võtta raamatukogust. |
"Triumfikaare" sisu polnud minu arust eriti raske. See oli vabalt üks kõige nauditavamaid raamatuid, mida ma koolis lugesin. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 12:51 Teema:
|
|
|
Minu jaoks on raske. Aga iga inimesel on erinev maitse, mida loeb. Minu lemmik valdkond on itaalia ja prantsuse ajalugu kuni tööstus revolutsioonini, siis läheb asi juba igavaks. Kõige igavam on üldse eesti ajalugu nii kuiv mis kuiv. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 13:30 Teema:
|
|
|
"Sügisball" oli minu jaoks küll üsna meeldiv ja muhe lugemine. Film aga oli hoopis teisest ooperist. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 14:17 Teema:
|
|
|
Viimasel nädalal olen täiendanud oma teadmisi J.A.G Roberts'i "Hiina ajalugu" analüüsiva lugemisega.
Mul on viimasel ajal tekkinud suur huvi Hiina vastu -.-
On kellegil häid asjakohaseid teatmeteoseid soovitada? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Nelj Apr 15, 2010 16:58 Teema:
|
|
|
Chao-Hsiu Chen "Meister"
Lugesin selle läbi paar päeva tagasi, filosoofiline, tõelisi tarkuseteri täis mõistujutt. Mõnus lugemine, just midagi, mis mulle meeldib.
H. Murakami "Lõuna pool piiri, lääne pool päikest"
Seda loen praegu, ma ei oska tõesti öelda, mis mind nii väga selle raamatu juures tõmbab. Tõeliselt haarav raamat, ma tõesti ei tea miks ma varem seda käsile ei võtnud.
Ahjaa, Will, sa soovisid Hiina raamatute kohta teada. Ma ei tea enam, kas Apollos on müügil neid, kuid sa võid proovida. Ross Terrill "Uus Hiina Impeerium"
Üsna jama on ainult see, et ma ise veel pole jõudnud seda lugeda, kuid ma olen umbes taoliste kaantega raamatut kommunismist lugenud. Oli väga hea kraam. Samas sai ostetud veel ka Karen Armstrong'i "Islam" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hachi

|
Postitatud: Laup Apr 17, 2010 17:21 Teema:
|
|
|
Hetkel loen J. R. R. Tolkieni "Kaks kantsi" ja Tammsaare "Kõrboja peremeest".Sõrmuste isand on ikka vaimustav,nii meeldib
Lõpetasin just Stieg Larssoni „Purustatud õhuloss“ mulle meeldis kogu Milleniumi triloogia ,selline parajalt vägivaldne ja põnev.
Remarque “Triumfikaar” oli ka hea lugemine,sai hästi hea ülevaate ajastust ja oludest. _________________ Girls, be ambitious! |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Apr 17, 2010 18:20 Teema:
|
|
|
Ma loen Terry Pratchetti "Reaper mani". |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Apr 17, 2010 19:36 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ma loen Terry Pratchetti "Reaper mani". |
Minu meelest üks Pratchetti parematest. Samas, lugesin seda ikka väga ammu.
Ise loen viimasel ajal raamatuid nii harva, et lausa rõõm on öelda siin, et hetkel käsil Kazuo Ishiguro "Mägede kahvatu terendus". Kui koolist vähegi puhkust saan (ehk siis ilmselt suvel), jätkan paberivirnaga, mis "Song of Ice and Fire" nime kannab. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 13:44 Teema:
|
|
|
Mul hetkel kohustuslikus korras käsil Louise Erdrich'i "Love Medicine." Selline enam-vähem raamat, aga vaevalt et vabatahtlikult oleks lugema hakanud.
Viimane vaba tahtega läbi loetud raamat oli Mihkel Raua "Sinine on sinu taevas", mis oli tegelikult üpriski põnev asi, kuigi tihtilugu kergelt kli¹eemaiguline. |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 17:50 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Minu lemmik valdkond on itaalia ja prantsuse ajalugu kuni tööstus revolutsioonini, siis läheb asi juba igavaks. Kõige igavam on üldse eesti ajalugu nii kuiv mis kuiv. |
Sama siin Mulle tundub, et ajalooõpikus on Eesti-tekstid meelega võimalikult igavaks tehtud.
Loen praegu kolmandat korda kohtunik Di mõrvamüsteeriume, hetkel käsil "Hiina kullamõrvad" ja "Kohtunik Di töötab" _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Püh Apr 18, 2010 19:17 Teema:
|
|
|
Just pool tundi tagasi lõpetasin Jaan Krossi romaani "Keisri hull". Vabalt võib väita, et see on kohe üks mu lemmikuid, sest see oli mõnusalt kaasahaaravalt kirjutatud ja kerge lugeda, kuigi kui ma alguses raamatut sirvisin, tundus hirmus keeruline ja igav. Ehk - kaane järgi ei saa otsustada! (mul kukkusid kaaned üldse otsast )
Nüüd siis veel enne kirjandit "Loomade farm" ja "Kafka mererannas", ehk jõuab veel -.- (see on see kirjandifoobia, mis paneb nädal enne eksamit lugema). |
|
Tagasi üles |
|
 |
christian91
|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 17:19 Teema:
|
|
|
Sain ise enne kirjandit läbi kaks raamatut: H. Murakami "Lõuna pool piiri, lääne pool päikest" ja Ryu Murakami "Misosupis". Hetkel on plaan võtta käsile "Kafka mererannas", kül aga inglise keeles. Keegi oskab veel mingit head raamatut jaapani autori sulest soovitada? Millegi pärast on mulle jaapani autorite raamatud väga palju huvi pakkunud ja lähevad väga kiireti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 17:22 Teema:
|
|
|
Kas seda raamatut oled lugenud H. Murakami "Norweigan wood" |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 18:10 Teema:
|
|
|
christian91 kirjutas: | Sain ise enne kirjandit läbi kaks raamatut: H. Murakami "Lõuna pool piiri, lääne pool päikest" ja Ryu Murakami "Misosupis". Hetkel on plaan võtta käsile "Kafka mererannas", kül aga inglise keeles. Keegi oskab veel mingit head raamatut jaapani autori sulest soovitada? Millegi pärast on mulle jaapani autorite raamatud väga palju huvi pakkunud ja lähevad väga kiireti. |
Ryunosuke Akutagawa - "Hammasrattad" _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 18:20 Teema:
|
|
|
See on üks väga freaky raamat ^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Püh Mai 02, 2010 22:46 Teema:
|
|
|
NyappyInMyHeart kirjutas: | Kaoru kirjutas: | Minu lemmik valdkond on itaalia ja prantsuse ajalugu kuni tööstus revolutsioonini, siis läheb asi juba igavaks. Kõige igavam on üldse eesti ajalugu nii kuiv mis kuiv. |
Sama siin Mulle tundub, et ajalooõpikus on Eesti-tekstid meelega võimalikult igavaks tehtud.
Loen praegu kolmandat korda kohtunik Di mõrvamüsteeriume, hetkel käsil "Hiina kullamõrvad" ja "Kohtunik Di töötab" |
Kust sa said ,,Kohtunik Di töötab"?Ma ise 5 kohtunik Di raamatut ära lugenud ja hetkel loen Giulio Leoni ,,Mosaiikmõrvad". |
|
Tagasi üles |
|
 |
|