|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
douji

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 17:38 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Lisaks kulub pikk puhkus ära ka õpetajatel. Ma kujutan ette, et isegi misioonitundega õpetajaid kurnab üks õppeaasta tohutult ära.
|
2nd that, see on töömahtu vaadates kesise palga ja ränga läbipõlemisriskiga amet, kus pikad vaheajad on põhilisi boonuseid (õpetajast täditütar on korduvalt öelnud, et ise koolis käies ta küll vaheaegu nii väga ei oodanud kui nüüd). nende lühenemisel hakkaks suur osa õpetajaid muud tööd otsima.
minu meelest oli eriti keskkool suuremas osas lihtsalt piinamine - ebanormaalse unere¾iimi, igavuse, ebameeldiva seltskonnaga - mille kannatasin ära ainult tänu teadmisele, et see on ajutine + pausidega vaheaegade näol, ja sellega, et käisin kohal täpselt nii palju, et neljad-viied kätte saada (igasugused ähvardused, et pannakse kõigis ainetes tasemetöid tegema või visatakse välja, ju ei kehti vaiksete tüdrukute kohta, kel on hinded korras ). ja asjad vist pole väga palju muutunud, kui mingi äsjane uuring näitas, et eesti lapsed vihkavad kooli Euroopa keskmisest oluliselt rohkem. ma näeks reaalse kvaliteedihüppe võimalust pigem paindlikumate õppekavade, eri tasemete ja huvidega rühmade juurutamises vms, mitte õppeaja mehaanilises suurendamises.
ja võib küll teoretiseerida, et lapsed peaksid ka 8h päevas, 5 päeva nädalas, 48 nädalat aastas õppima, et kohaneda n-ö tegeliku eluga, aga kui seadusi vaadata, siis miskipärast seal on alaealiste tööaja osas piirangud sees. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 18:06 Teema:
|
|
|
Mulle täiega meeldib mu valik jätta vahele 2 lehekülge jahumise lugemine ja jätkata millegi meeldivamaga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 18:35 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Mulle täiega meeldib mu valik jätta vahele 2 lehekülge jahumise lugemine ja jätkata millegi meeldivamaga. |
asjalik
BornIn1142 kirjutas: | Too konkreetseid näiteid.
|
Näiteid peaks olema piisvalt ümberingi väga erinevatelt külgedelt, aga tegelikult ma hakkasin sealt artiklis mainitud faktist kinni, et kurdetakse et ei jõuta piisava põhjalikkusega aineid läbi võtta. Ning kuidas kooli aasta pikendamine lubaks põhjalikumalt aineid läbi võtta.
Nagu doujimasan mainis, et eesti lapsed vihkavad kooli Euroopa keskmisest oluliselt rohkem.
Järelikult on mäda asi. Kui mitte sellest küljest mis ma välja olen toonud, siis kindlasti õppekavade suhtes. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 18:37 Teema:
|
|
|
arvad, et siis hakataks kooli armastama kui suvevaheaeg lühendataks? Lubage naerda |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 18:41 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | ...kui mingi äsjane uuring näitas, et eesti lapsed vihkavad kooli Euroopa keskmisest oluliselt rohkem... |
Samas on ka eesti meeste terviserahulolu ameerika omadest palju madalam, sest "i'm fine" asemel ütlevad nad "käib kah". _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 18:54 Teema:
|
|
|
Mis ajast on 28 päeva aastas täiesti piisav puhkamiseks? Segi läinud olete vööääääää?!
Mul mingi teist aastat juba on rohkem orjamisaega kui kursusekaaslastel ja mina küll nutma ei hakkaks kui ma saaks 2.5kuud puhata.
EDIT: aga ma olen looder ka ilmselt
EDIT2: ennast arendada ja uusi asju õppida saab ka vaheajal. Miks noored seda ei tee? Sest paljud noored ei tee seda ka kooli ajal. Koolis vegeteeritakse mitte ei õppita. Mis te arvate mida koolivaheaja lähendamine sellises olukorras muudaks.
derp. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 19:28 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | if you liked school, you will love work
"The nine-to-five is one of the greatest atrocities sprung upon mankind. You give your life away to a function that doesn't interest you. This situation so repelled me that I was driven to drink, starvation, and mad females, simply as an alternative."
"It was true that I didn't have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?" |
Kui absoluutidega lajatada, siis 9st 5ni on iga kell parem kui selle alternatiivid mittefunktsioneeriva ühiskonna ja sellega kaasneva turvatunde ning vastustuse kadumise tõttu.
Mind ajaks hulluks see, kui ma peaksin leiva teenimiseks seda teistelt jõuga röövima.
Pealegi, kui oma elu õigesti elada, saab ka 9st 5ni tsüklist välja murda. Mul on see plaanis, ent probleem on selles, et mis põhjust mul peale sellest vabanemist hommikuti voodist tõusmiseks on?
Viimati kui ma seda tsüklit eirasin (üks aasta ülikoolis), ärkasin õhtuti pool kuus, et siis öö otsa netis istuda või mänge mängida. Ükskord oli kolme nädala jooksul ainus teine inimene, keda ma nägin, lähedase tänavapoe müüjanna.
Pealegi, kui oma töökohta ja -positsiooni hästi valida, on võimalik 9st 5ni teha paar tundi tööd ja ülejäänud aeg veeta heade kollegidega nalja visates, lauajalkat mängides, sõpradega internetis juteldes, Wikipediat või mõnda head raamatut lugedes, õhtuks plaane tehes ja üldse elus olemisest mõnu tundes.
See on palju lõbusam kui pärastlõunal üksi ärkamine teadmisega, et ka täna ei lähe su olemasolu maailmale taas grammigi korda. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 19:47 Teema:
|
|
|
9st 5ni töö pole midagi. Proovige 12 või enam tunde järjest tööl olla. Ja veel klientidega, kes ei taha aru saada, et viga on nendes, mitte tootes ~__~ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 20:36 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
antiviirus

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 22:00 Teema:
|
|
|
Hea koomiks. Kõik kes tundsid end üksikuna tunnevad end nüüd hulka paremini. _________________ The guy with the top hat~. |
|
Tagasi üles |
|
 |
siret95
|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 22:15 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Hmm.... tundub, et sain natuke selgus probleemi, miks Otaku ajakiri viibinud on. Tegelinskit küll kätte ei saanud, kuid tundub, et üks suursponsoritest läks vahepeal pankroti ning nüüd on probleeme väljaandmisega. Thou alates juunist on sel teemal vaikus olnud.
Ah well :/ |
kust seda tellida veel saab? _________________ http://myanimelist.net/profile/siret95 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Nelj Märts 25, 2010 23:19 Teema:
|
|
|
Nõnda naljakas on lugeda mõnikord siin postitusi, kus inimene kujutab ette, et ta on maailma naba ja ta teab, mis üks või teine amet tähendab.
Inimene on nii kergesti mõjutatav. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Reede Märts 26, 2010 00:17 Teema:
|
|
|
Alustasin oma blogis sarja kus uurin mõnusate eesti muusikute filmieelistusi ( ja tulevikus vastupidi, küsin lavastajatelt bändide kohta ) ning jagan neid teiega. Eks näis kuidas sellega läheb, saatsin paar tundi tagasi välja umbes 30 meili ja sain esialgu juba viis vastust.
Anyway, otsa teeb lahti Rein Fuks PopIdiotist, Pia Frausist ja kümnest muust bändist: Filmiküsitlus _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Märts 26, 2010 00:37 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-03-25/wolfgang-petersen-develops-live-action-paprika-film -- don't know if want |
Mul on selline tunne, et Paprikast on nagu suht raske teha hea liveaction. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Reede Märts 26, 2010 01:35 Teema:
|
|
|
njaa, tundub, et see kooli teema on lõpetatud, aga ma ütlen on oma poolse ka ära. Mis oleks, et vaheaja pikendamine oleks nõme käik, pigem peaks arendama õpetamis meetode, et õpilased oleks tunnis mõttega kaasas.
Nii, tegelikult ma tahtsin küsida ega kellelgi I JAFF'i kava alles ole, ma ise olen loll olnud ja pole esimest alles hoidnud, aga II ja III on. Lihtsalt tahaks oma kollektsiooni täiustada, niiet kui kellelgi on üks üle vms. ja ei ole mõlemasse väga kiindunud, siis võiks jagada :*.
Jaa Paprika liveaction'i jaoks oleks vaja geniaalset re¾isööri, David Lynch oleks vast liiga mindfuck, äkki kui Kubrick veel elus oleks? Meh, mida mina ka tean... |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Laup Märts 27, 2010 01:02 Teema:
|
|
|
/me nägi eile öösel unes, et mimmu pani oma klassikaaslastega endale kassikõrvad pähe ja ei lasnud ühtegi inimest enne kuhugi edasi kui neid kassikõrvade tagant natuke sügatud oldi.
:/  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Märts 27, 2010 02:09 Teema:
|
|
|
uupps kirjutas: | /me nägi eile öösel unes, et mimmu pani oma klassikaaslastega endale kassikõrvad pähe ja ei lasnud ühtegi inimest enne kuhugi edasi kui neid kassikõrvade tagant natuke sügatud oldi.
:/  |

kurat miks mina selliseid unenägusid ei näe  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|