Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 15:08 Teema:
|
|
|
Aitäh kõigile, kes tulid ja kaasa aitasid! Väga lõbus oli. Proovin õhtuks ka kõik pildid üles saada.
Flasher T kirjutas: | Mu kõrvaklapid jäid vist baarileti taga - kas keegi neid on hoiule võtnud?  |
Minu käes kenasti hoiul!
Riion kirjutas: | Kas ma nüüd võib küsida, kas üritus on lõppenud? |
Üritus lõppes kusagil 5 ajal. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 15:09 Teema:
|
|
|
Flasher T kirjutas: | Mu kõrvaklapid jäid vist baarileti taga - kas keegi neid on hoiule võtnud?  | Genky has em...
Täitsa lõbus oli, teine kordki võiks, aga vaevalt nii pea  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 19:57 Teema:
|
|
|
Üritus oli t3h rawk, nagu Kinnas seda väljendanuks omal ajal.
Tõesõna, nii ¹effides tingimustes (palju tantsuruumi, korralik heli, töötav baar mille hinnad olid uskumatult head) peetud pidu näeb harva! _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 20:22 Teema:
|
|
|
vähe inimesi imo, eriti uusi inimesi  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 20:32 Teema:
|
|
|
Olles hõõgveinist mõnusas olekus, siis teeks paar märkust ürituse ja inimeste kohta:
- alkohol oli odav ja hea, teenindus oli väga sadomaso elementidega
- ummi on mees (sic!)
- palju uusi nägusi ja nimesi ja ühel hetkel loobusin inimesi ja nende fooruminimesi kokku ajada
- tutvumistantsud on ohtlikud
- peale kolmandat pudelit alkoholi rääkisin ma 8. klassi tüdrukule, kuidas ma tahan saada õpetajaks. vestlus koosnes sellest, et mina rääkisin teise inimese surnuks.
- ja oh, mis poosed ja poosed olid varba näppimise mängus _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 20:46 Teema:
|
|
|
Peab nõustuma, jõulupidu oli väga mõnus ja lõbus. Isegi esmaspäevane kooli jõulupidu polnud nii hea. Veidike hilinesin, aga kui sisse astusin, oli kohe selline mõnus õhkkond.
Ja mul siiani valutavad lihased sellest varba näppimise mängust. xD Mängu ajal ja pärast seda ka sattusin kõditamise ohvriks.
Muud eriti oskagi öelda, kõik on juba eelnevalt ära öeldud. Väga-väga korralik üritus oli!  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 20:56 Teema:
|
|
|
fun stuff _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 22:45 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | ... Ja mul siiani valutavad lihased sellest varba näppimise mängust. xD ... |
Huvitav kas kellelgi EI anna lihased tunda. Mul igastahes üle kere kõik lihased sellised õrnad  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 22:53 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | lostinthemist kirjutas: | ... Ja mul siiani valutavad lihased sellest varba näppimise mängust. xD ... |
Huvitav kas kellelgi EI anna lihased tunda. Mul igastahes üle kere kõik lihased sellised õrnad  |
mul on küll ok olla^_^ _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 23:05 Teema:
|
|
|
Jagaks siis pilte ka.
Lisaks minule klõpsasid pilte riion, clawson, xire, random ja flasher_t. Vb veel keegi, kellest ma ei tea  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Nelj Dets 24, 2009 00:48 Teema:
|
|
|
Tõepoolest, väga vahva oli. Kuigi sai spagaaditatud, siis sellegipoolest ei valuta kusagilt. Võibolla ainult õlad, aga see on vähesest magamisest, sest järgmine päev sai 10 paiku tööle mindud.
Pildid on ka lahedad (see oli vast üks väheseid kordi, kui mulle ei tundu, et ma piltide peal imelik välja paistan) |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Dets 28, 2009 16:39 Teema:
|
|
|
Pildil 6 on Raimondil peas nägu, mis ütleb selgelt: "Ma olen Rrraimond, rrrRRRRrrr!"
Ja nendelt piltidelt tuleb välja selgelt minu oskus kaamera ette alati punase/ahvi näoga jääda. >.<
Mul on ka mõned pildid, video Ummist ja lindist ning see intervjuu,mida ma tegin.
EDIT: pildid minu kaamerast. Okei, ma ei jõudnud palju klõpsida.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|