Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Mitu päeva? |
1 päeva. (ööbimiseta) |
|
57%
|
[ 15 ] |
2 päeva. (ööbimisega) |
|
42%
|
[ 11 ] |
|
Kokku Hääli : 26 |
|
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Okt 31, 2009 22:11 Teema: Jõulucosplay 26.12 Riias. Huvilisi?
|
|
|
Heihoo! ANiMatsuril ja ka juba enne anti teada, et Lätis toimub jõulude paiku neile traditsiooniline jõulucosplay üritus (26. detsember). Kutsuti seal osalema. Sai siis Asashios eelmisel koosolekul arutatud ning huvilisi oli ~20. Sellest lähtuvalt tekkis idee, et võiks uurida, mida ülejäänud rahvas arvab ning vaadata, kas saame ehk terve bussi tellida selle jaoks. Nagu lätlased meile AniMatsurile tulid.
Üritusel toimuvad neil põhiliselt cosplayga seotud asjad: tantsimine, miniskitid ja muusikalised etteasted ning muu säärane.
Enne, kui ma saan saata hinnapäringud busside osas, oleks vaja teada kui palju inimesi asja vastu huvi tunneb ning kas jääda ööseks või mitte. Rendi hinnad ilmselt kõiguvad sõltuvalt teenusepakkujast, aga ma arvan, et jäävad suuremale bussile 5000-6000.- kanti (kindlasti leiab ka soodsamaid busse). Mis teeks siis ütleme 40le inimesele ~125-150 krooni edasi-tagasi.
Seega tuleks sõidu puhul arvestada ~150.- väljaminekuga. Kui tahame ööseks jääda, läheb buss kallimaks + tuleb ka ööbimishind ning kohapealsed kulud.
Seega oleks tore kuulda teie arvamust. Niiet hääletage ja huvilised kindlasti peaks endast märku andma!
See teema ei tähenda, et me kindlalt bussiga lähme. Kui lõpuks jääb alles vähem huvilisi, siis muu transpordiga. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Nov 08, 2009 10:47 Teema:
|
|
|
Niih... tundub, et rohkem on neid, kes öösel sooviksid tagasi tulla.
Nüüd siis oleks aga vaja teada nagu huvilistest ka. Ehk siis huvilised võiksid endast siin teemas märku ka anda.
Tunneks ka huvi, kuidas on nendega, kes tahavad asjadest (tantsimine, miniskitid jne) osa võtta? Meil Asashioga on nimelt ka väike plaan  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Nov 08, 2009 13:05 Teema:
|
|
|
Ma tahaks tulla! Hea meelega läheks ka kaheks päevaks aga noh, demokraatia segab mu plaane nagu näha.
muidugi võtan hea meelega osa etendusest, kui kreizi see ka poleks _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Püh Nov 08, 2009 13:24 Teema:
|
|
|
Andsin ka oma hääle sisse, kuid asjalikuma poole pealt ütlen seda, et kaheks päevaks kavatseksin jääda isiklikult igal juhul. Kuidas, seda veel ei tea  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Püh Nov 08, 2009 15:21 Teema:
|
|
|
Stopa käskis kirjutada: omg tahan tulla ja tantsida ^___^
Aga jah, ma olen kindel tulija ja kindlasti lööksin kaasa cosplay-s ja tantsus.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Esm Nov 09, 2009 17:45 Teema:
|
|
|
Olen ka kindel tulija ja sobiksid mõlemad varjandid kuigi tahaks kaheks päevaks rohkem. Aga kui kaheks päevaks kuidas ööbimine organiseeritakse ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Nov 09, 2009 17:57 Teema:
|
|
|
Saame uurida, kas on võimalus jääda lätlaste juured, kuid suure tõenäosusega otsime mõningaid ööbimiskohti (kodumajutused, hostelid etc). Seega tuleb lisakulu ööbimisele. Mistõttu mina isiklikult tuleks pigem tagasi öösel. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Nov 09, 2009 18:33 Teema:
|
|
|
Ilmselgelt olen tulemas. Tore oleks ööseks jääda, aftekas Riias võiks sama lahe olla kui need mis Animatsuri ajal Tartus toimusid
Ühtlasi, need kes seda teemat loevad ja mõtlevad, et ehk võiks tulla, andke märku, saame varakult teada, kas bussi jaoks tuleb piisavalt inimesi kokku või teeme autodega road-trip'i. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Nov 09, 2009 19:02 Teema:
|
|
|
Märkus, mille Random tegi: tegu on ühepäevase üritusega! Et siis põhjus ööbimiseks oleks aind sel juhul, kui midagi ööse poole edasi toimub. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Esm Nov 09, 2009 22:17 Teema:
|
|
|
Ma arvan, et olen ka tulija. Aga siis öösel tagasisõitmise variandiga.  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
hfhdhg

|
Postitatud: Esm Nov 09, 2009 22:47 Teema:
|
|
|
Oleks ka täitsa huvitatud tulemisest. Sobivad mõlemad variandid nii ühe kui kahepäevane. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riisipall
|
Postitatud: Teis Nov 10, 2009 13:22 Teema:
|
|
|
Ma tuleks ka. Mulle sobiks ühepäevane variant rohkem  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Nov 10, 2009 15:45 Teema:
|
|
|
Ma tulen ka. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
snowflake

Liitunud: 7 Nov 2009 Postitusi: 42 Asukoht: H.E.L.L wanna join?
|
Postitatud: Teis Nov 10, 2009 17:35 Teema:
|
|
|
tulen  _________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Teis Nov 10, 2009 20:46 Teema:
|
|
|
kui me ette teame, et aftekas toimub, siis saame kindlasti bussijuhiga kokkuleppele, et tagasisõit algaks kella 02.00-03.00 ajal öösel. saab paar tundi bussis magada ja siis koju oma voodisse magama. <- sellisel juhul olen tulija! ja mulle võib bussis koha kinni panna!
Kui me jääme kuhugi hostelisse ööseks ja lähme ja tuleme bussiga siis peate te küll väga rikkad inimesed olema, ning siis mina orgunnin endale kaine autojuhi kes öösel tagasi sõidab!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Kolm Nov 11, 2009 17:44 Teema:
|
|
|
Samuti tulija, võib koha kinni panna. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Kolm Nov 11, 2009 20:39 Teema:
|
|
|
TULIA, mina olen ewty-ga n6us |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Nov 12, 2009 13:22 Teema:
|
|
|
ewty plaan on ka minu jaoks hea kompromiss, toetan seda kahe käega! _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Nelj Nov 12, 2009 18:16 Teema:
|
|
|
Mina võin olla see kaine autojuht, kui vaja on (ma arvan, et see ei tule ülletusena >_>)
Ei ole küll plaani ööseks jääda. Samas loodan siiski, et väga vara siiski tagasitulek ei ole...
Aga peab endale kibekiiresti cosplay välja mõtlema :/ _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Nov 23, 2009 21:08 Teema:
|
|
|
Need, kes on kindlad tulijad -
Tantsuvideo tausta tantsimiseks (solistid on enamvähem valitud ja nendega treenin ma isiklikult) leiate --- ja vastava loo, et iseseisvalt harjutada, saate ---.
Ajanappuse tõttu on mõned seletused puudu. Lisan need kohe, kui aja leian.
EDIT: võtsin maha video ja loo lingi, sest see tahab ümbertegemist. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda teshrin (Teis Dets 01, 2009 17:07). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
|