Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 17:12 Teema: Paranoia Agent
|
|
|
Paranoia Agent on siis ühe sellise meisterliku animerezissööri ülitis, nagu seda on Satoshi Kon(kes on teinud näiteks ka sellise asja.) PA ise on aga selline seriaal, mida jälgides ei või kunagi kindel olla, mis järgmisena juhtub. Sari algab sündmusega, mis annaks aluse arvata, et juttu tuleb kuritegevuslainest, mille põhjustajaks on väike rulluiskudel poiss, kes pesapallikurika abil teiste inimeste koljusid mõlgib, kuid mida rohkem lõpu poole sari liigub, seda paranormaalsemad ilmingud ennast näitama hakkavad. Kogu seda paranormaalsust üles lugeda oleks mõttetu - sellega läheks niivõrd kaua aega ning esmavaatajale rikuks see vaatamisrõõmu(oh sh*t, i've already said too much!). Sari oli minu jaoks oma 13. episoodiga täiusliku pikkusega, sest mul ei ole lihtsalt nii palju viitsimist, et vaadata 500. osalist sarja, mida tuleb vaadata pool aastat, et teada saada kuidas see lõppeb jne... Samas on see jällegi maitse asi...
screenshotid -
selline näeb välja täiesti tavaline Paranoia Agent...
...kuid võib näha ka teistsugust stiilinäidet...
selline see teema välja kukkus(tänud Fushile ja tema mõttele tagasisides, mis ärgitasid mind seda teemat tegema) ja kui teile jäi mulje, et midagi võiks nagu veel olla või midagi oli nagu valesti, siis jumala pärast öelge!
...nagu öeldakse - If you don't like it, then b*tch about it...vms...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 17:57 Teema:
|
|
|
Nähtud! ... Opening on üks lahedamaid. Story on väga hea ja minu detektiivimõistus ei jagand enne lõppu ära, kes see kurikuulus väike paharet on. Kõva elamus üheks õhtupoolikuks. Tegelased on suurepärased ja kõik hakkab müsteeriumi kasvades üha enam kaasa kiskuma.
-.-
Muidugi asju, millest aru ei saa on veelgi, kuid mõned neist ongi ilmselt arusaadavad vaid seintevahelisele alale =) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 18:23 Teema:
|
|
|
 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 19:33 Teema: Re: Paranoia Agent
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Sari oli minu jaoks oma 13. episoodiga täiusliku pikkusega, sest mul ei ole lihtsalt nii palju viitsimist, et vaadata 500. osalist sarja, mida tuleb vaadata pool aastat, et teada saada kuidas see lõppeb jne... |
Mis sarjal on 500 osa (kui ikka animest räägid)?
Olen kah seda Paranoia Agenti näinud. Päris meeldis. 2 esimest screenshotti tuttavad, 3 viimast mitte niiväga. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 20:15 Teema: Re: Paranoia Agent
|
|
|
jackwood kirjutas: | Mis sarjal on 500 osa (kui ikka animest räägid)?
|
kerge liialdus, kuid case closed/detective conan näiteks, mingi 470 osa vist praegu vä?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hectic3006

|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 22:26 Teema:
|
|
|
Just lõpetasin vaatamise ja pean ütlema, et parima lõpuga anime, mida ma siiani olen näinud. Kuigi kohati tundub sisu "vaimuhaige", läheb kõik lõpus kokku ja moodustab ühe suure terviku.
181. anime mu nimekirjas ja minu 4. aasta esimene - hea algus.
PS: Eelmine post aastal 2007, päris vähe vaadatud seda siis? |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 23:09 Teema:
|
|
|
hectic3006 kirjutas: | Just lõpetasin vaatamise ja pean ütlema, et parima lõpuga anime, mida ma siiani olen näinud. |
Tõesti? Nii mõnedki on arvanud, et suur must ängistusepilv, mis teatraalselt Tokyot ründas, rikkus mõnevõrra tasaselt pingsa psühholoogilise atmosfääri ära. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
hectic3006

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 04:47 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Tõesti? Nii mõnedki on arvanud, et suur must ängistusepilv, mis teatraalselt Tokyot ründas, rikkus mõnevõrra tasaselt pingsa psühholoogilise atmosfääri ära. |
Noo psühholoogilise atmosfääri rikus see kindalsti natuke ära, samas ma ei leia kuidagi paremat lahendust, aga lõpu mõttes sidus ta kõik otsad kokku ja oli huvitav, mis ma olen tähele pannud on päris haruldane. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Nelj Sept 17, 2009 18:13 Teema:
|
|
|
pole paha  |
|