Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
IceWolf

|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 19:54 Teema:
|
|
|
Aga rongiga oleks ju ka päris lahe Tallinnast Tartusse sõita...  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 19:56 Teema:
|
|
|
IceWolf kirjutas: | Aga rongiga oleks ju ka päris lahe Tallinnast Tartusse sõita...  | Kui inimesed omavahel suhtleksid rohkem, siis oleks seda teedpidi päris hea kogus inimesi reisimas ja seltsis oleks päris lõbus. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 20:36 Teema:
|
|
|
IceWolf kirjutas: | Aga rongiga oleks ju ka päris lahe Tallinnast Tartusse sõita...  |
Kui terve kari inimesi nii hakkaks tulema siis mul oleks isegi väga kahju et ma Tlns ei ela.  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
exekillan

|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 20:59 Teema:
|
|
|
Kui laupäeval tulla siis peaks arvatavasti 6 : 40 rongiga tulema sest järgmine läheb alles 14 : something
Kui aga nii vara üles tõusta ei viitsi siis saab ka bussiga 8D
Ise lähen arvatavasti bussiga.
Aga muidu:
Bussiajad
Rongiajad _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 21:05 Teema:
|
|
|
Jeah, ma vaatasin ka just. Ise ma ei jõuaks nii vara linnagi, et sellele rongile saada.
Aga hea mõte oli ikkagi.
Edit:
Tagasi võiks rongiga, aga siis ma jälle ei saaks linnast koju kuidagi. :/ _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 21:26 Teema:
|
|
|
Kes genklubis plaate mängivad? Või mis seal üldse toimub? _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 22:06 Teema:
|
|
|
No aga miks rahvas näiteks kokku ei lepi ja koos ei tule varahommikuse rongiga? Esiteks on seltskonda ja teiseks onvõimalus ühiselt aega veeta kuni ürituseni!
zero kirjutas: | Kes genklubis plaate mängivad? Või mis seal üldse toimub? |
Gen.klubis on omad inimesed üritust korraldamas. Neile võib muidugi ettepanekuid teha jne. Kui on huvi, siis võin kontakte vahetada. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Sept 09, 2009 22:09 Teema:
|
|
|
Seda jah, et omad inimesed, aga mis seal siis ikkagi toimub? Kas on muusika, kas saab tantsida, jne. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 04:33 Teema:
|
|
|
Ise lähen arvatavasti 09:00 väljuva täistunni ekspressiga arvatavasti. Peale seda veel poodi enne festi.
Lihtsalt teavitan fänne. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fireflower

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 14:37 Teema:
|
|
|
Kas keegi annaks infot Tartu ühistranspordi kohta? Kuidas saab rongijaamast üliõpilasmajja? Tulen Jõgevalt peale, äkki satun sama rongi peale kellegagi, siis oleks tore koos olla. Pole veel mõelnud mis kellasega tulla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Akiza
|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 15:14 Teema:
|
|
|
Kas tulle Cosplay riietes ainult siis kui on võistlus või esimesel päeval ka? ^_^ _________________ Darkmagicalgirl
algaja vist ikka =^.^= |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 15:20 Teema:
|
|
|
raudteejaamast saab kesklinna bussiga number 6. see tuleb ysna sageli ja s6idab neli peatust. Viies on seega Kesklinn.
kesklinnast saab yli6pilasmajja mooda Aleksandri või Kalevi t2navat. kui ei oska tulla, siis v6ib muidugi enne anit kokku saada ja koos minna. praeguseks on kokku lepitud kokkusaamine ~pool tundi enne ani algust Tartu Kaubamaja juures. Saan kokku mitmetega, kes ei tunne linna.
Akiza, mina tulen cosplayga m6lemal p2eval.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 15:55 Teema:
|
|
|
PÜHAPÄEVASES AJAKAVAS TOIMUS MUUDATUSI!
Uus kava:
12.00 - avamine
12.30 - ettekanne "Eesti anmefännid ja nende tegevus"
13.00 - cosplay
14.15 - ettekanne Kendost
15.oo - söömisvõistlus
15.15 - Guilty Gear võistlus
16.15 - auhindade jagamine
16.30 - "Tuulteoru Nausicaä"
19.00 - lõpetamine _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shizuka

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 16:08 Teema:
|
|
|
Mina tulen ka, laupäevane jaapani keel jääb niikuinii ära, kui Nao-sensei seal on, ja vaja seda millegagi asendada. Tuleme kahe, kolme või neljakesi, see on selgitamisel veel ja arvatavasti homme kella 16.45 rongiga, sest laupäeva hommikune on liiga varajane ikka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
exekillan

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 16:30 Teema:
|
|
|
Xire kirjutas: | Ise lähen arvatavasti 09:00 väljuva täistunni ekspressiga arvatavasti. Peale seda veel poodi enne festi.
Lihtsalt teavitan fänne. |
Ma lähen kah vist sellega  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 17:30 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | raudteejaamast saab kesklinna bussiga number 6. see tuleb ysna sageli ja s6idab neli peatust. Viies on seega Kesklinn. |
raudteejaamast saab kesklinna ka väikese jalutuskäigu abil, kui just liiga palju pakke pole või eelmisel päeval rattaga sõites mõnda luud ei murdnud. muidugi võiks siis olla seal keegi, kes korra-paar varem seda käinud. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 18:06 Teema:
|
|
|
Muuseas, Google Mapsis on raudteejaam vale koha peal. Nimelt on GM-is märgitud kaubaterminal ja seal reisijaid maha ei lasta.
Tegelik tee rongijaamast Üliõpilasmajja. Tallinna poolt tulles on raudteejaam esimene peatus. Teiselt poolt tulles võib juhtuda, et rong peatub ka enne raudteejaama (kes sealtpoolt tulnud, võiks kommenteerida). Igatahes, kui väga palju rööpaid üksteise kõrvale tekib ja mingid vagun-tsisternid ümberringi on, siis on õige aeg maha tulla.
Bussijaamast saab ka päris lihtsasti Üliõpilasmajja. Kui alguses õigele poole minema hakata, siis on vaid otse kuni tee ära lõppeb ja siis vasakule.
Aerofotosid ka väga ei tasu uskuda, seal on bussijaam küll pmlt olemas, aga sinna kõrvale ehitatud Tasku-st on vaid ehitusplatsi pilt aerofoto peal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cino

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 18:47 Teema:
|
|
|
Ma ka tallinnast selle 9se bussi peal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 21:24 Teema:
|
|
|
Sain täna trükist posu uusi blogisärke ja võtan neid ka müügiks Animtsurile kaasa.
Tegu on ülal nähtava samuraisärgi negatiiviga, ehk valge pildiga mustal särgil. Kuna ma ei ole photoshopivõlur, ei oska ma ka teile õiget pilti pakkuda aga vaevalt keegi siin foorumis sellise fantaasiavaeguse all vaevleb, et seda ise ettekujutada ei oska. Valge asemel must ja musta asemel valge, lihtne eks?
Igaljuhul kui kellelgi on soovi, andku teada, võtan paraja numbri ekstra tema jaoks kaasa. Hind nagu ikka 125.- krooni. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Sept 10, 2009 22:02 Teema:
|
|
|
Võtad paindis lahti ja invert colors
Aga kas sul "õiget" varianti ei leidu? must valge peal st. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|