Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
LennY

|
Postitatud: Esm Apr 27, 2009 09:20 Teema:
|
|
|
Dattebayo oma on hea kvaliteediga ja heade subidega, soovitan seda.
Ise vaatasin Dattebayo oma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Apr 27, 2009 15:02 Teema:
|
|
|
Kas see bonds pole juba sitaks ammu väljas subidega? |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Apr 27, 2009 16:12 Teema:
|
|
|
Mingi 3 päeva nüüd subbidega väljas.
Võib-olla varem oli kinos filmitud kaameraga ja siis subbid juurde pandudn, aga nüüd DVD kvaliteediga on film täiesti saadaval. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Püh Aug 16, 2009 22:18 Teema:
|
|
|
Täiesti ära vajunud anime. Vahel, kui on tuju nostalgitseda siis vaatan.
Viimati muutis seda Blawk (Püh Nov 22, 2009 22:24). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
tralla55

|
Postitatud: Reede Aug 28, 2009 22:53 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | Dattebayo oma on hea kvaliteediga ja heade subidega, soovitan seda.
Ise vaatasin Dattebayo oma. |
dattebayo ei subi ammu enam narutot . Shippuudenit vaatan ma onepieceofbleach.com _________________ Naruto
Naruto: Shippuuden
Full Metal Alchemist
Full Metal Alchemist : Brotherhood
Sayonara Zetsubou Sensei
Midori No Hibi
Haruhi no Yuutsu |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 02:04 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas seda ka ammu.
Igal asjal elus on oma eesmärk, näiteks on igal postil kuupäev kirjas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kyo
|
Postitatud: Püh Sept 06, 2009 23:23 Teema:
|
|
|
Anime, mida ma kõige kauem olen vaadanud:). Alguses olin suht vaimustuses sellest, istusin päevi arvuti taga ja vaatasin osasi järjest. Nüüd lõpupoole on natuke lojumaks jäänud või olen ise kuidagi muutunud. Kindel on see, et selle anime ma lõpuni vaatan, seda juba uudishimust ja eks ta praegugi ole täitsa vaadatav ja hea:).
Eespool oli mingi post kurvast stseenist, mõtlesin et kirjutan ka ise milline stseen minuarust oli üks kurvemaid. Selleks episoodiks oli see kus Gaara oli surnud ja Naruto teda taga nuttis. See kuidas Sasori vanaema ta ellutõi ja kogu see muusika ning hetke olukord puudutas päris tugevalt minu hinge:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Sept 06, 2009 23:32 Teema:
|
|
|
/offtopic
Kyo kirjutas: | Anime, mida ma kõige kauem olen vaadanud:). Alguses olin suht vaimustuses sellest, istusin päevi arvuti taga ja vaatasin osasi järjest. Nüüd lõpupoole on natuke lojumaks jäänud või olen ise kuidagi muutunud. Kindel on see, et selle anime ma lõpuni vaatan, seda juba uudishimust ja eks ta praegugi ole täitsa vaadatav ja hea:).
Eespool oli mingi post kurvast stseenist, mõtlesin et kirjutan ka ise milline stseen minuarust oli üks kurvemaid. Selleks episoodiks oli see kus Gaara oli surnud ja Naruto teda taga nuttis. See kuidas Sasori vanaema ta ellutõi ja kogu see muusika ning hetke olukord puudutas päris tugevalt minu hinge:) |
Meil siin Bakas on selline reegel, et spoilerid tehakse valgeks või hoiatatakse ette. Soovitan lugeda ka teisi reegleid, teed endal siinolemise ainult kergemaks. Tere tulemast. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 00:11 Teema:
|
|
|
FCK DB. Enough said.
Nad... 'hakkasid uuesti Narutot tegema..' OFC TRA HELLO KITTY JAAPANI KEELES FUFUFUFUFUFFU  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Okt 18, 2009 00:41 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | FCK DB. Enough said.
Nad... 'hakkasid uuesti Narutot tegema..' OFC TRA HELLO KITTY JAAPANI KEELES FUFUFUFUFUFFU  |
Nad on trollid ja nad tahavad, et sa täpselt niimoodi reageeriks. Ja siis nad naeravad. Sest nad ei tee kunagi hello kittyle subbe! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
snowflake

Liitunud: 7 Nov 2009 Postitusi: 42 Asukoht: H.E.L.L wanna join?
|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 00:23 Teema:
|
|
|
Naruto on suht parim anime ja manga mida ma näinud olen . _________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 12:21 Teema:
|
|
|
snowflake kirjutas: | Naruto on suht parim anime ja manga mida ma näinud olen . |
ma oletan et sa oled üsna vähe näinud siis _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 12:33 Teema:
|
|
|
Folly kirjutas: | snowflake kirjutas: | Naruto on suht parim anime ja manga mida ma näinud olen . |
ma oletan et sa oled üsna vähe näinud siis |
No ära hakka, noh. No miks sa pead kohe hakkama? Inimestel on ju erinevad maitsed, äkki kellegi jaoks ongi Naruto parim asi mis temaga eales juhtunud on. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 13:54 Teema:
|
|
|
Jah, Naruto on väga hea, mitte nagu need pätid, kes seda maha teevad! |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 14:11 Teema:
|
|
|
Mhm, minumeelest ka naruto suht hea:D
Manga ka hea
See oli üks esimestest animetest mida vaatasin, ja sellepärast hakaksin animete foorumitas käima ja nii avastasingi uusi sarju
Ma ei saa ka aru miks teisile tuleb kohe halvasti õelda, kui talle meeldib Naruto  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 16:54 Teema:
|
|
|
kus ma väitsin, et naruto halb on ?
ma lihtsalt viitasin sellele, et parim ei oleks ta arvatavasti mitte kellelegi.
ärge väänake mu sõnu. _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 17:35 Teema:
|
|
|
Folly kirjutas: | kus ma väitsin, et naruto halb on ?
ärge väänake mu sõnu. |
Ometi on ta parim väga paljudele. Sellist populaarsust pole Naruto kohe kindlasti niisama saavutanud. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
SasoriSama

|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 17:39 Teema:
|
|
|
Oh Naruto on väga lahe , üks mu lemmikuid .Tore et see ikka veel edasi läheb. See oli vist üks esimesi animesi mis ma olen vaadanud .Ma olen mitu korda Narutot vaadates nutma hakkanud , sest osad kohad on väga kurvad , kuid samas osad on päris naljakad .SPOILER> : Näiteks kui Kiba ja Naruto võitlesid ja Naruto (kogemata vist ) peeretas (!) Kibale näkku , noh ja tal oli nii naljakas nähu peas , pluss , Kibal oli mingi eriti tugev haistmismeel ka ..Ja see ajas naerma.Isegi kui see on lapsik . < SPOILER |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
Postitatud: Laup Nov 07, 2009 22:47 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Folly kirjutas: | kus ma väitsin, et naruto halb on ?
ärge väänake mu sõnu. |
Ometi on ta parim väga paljudele. Sellist populaarsust pole Naruto kohe kindlasti niisama saavutanud. |
parim võib ta paljudele olla, aga vaid niikaua, kuni nad sellest välja kasvavad või midagi paremat näevad. _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore |
|
Tagasi üles |
|
 |
|