Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hectic3006

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 20:40 Teema: Kõlari leiutis..
|
|
|
Ajasin oma vana (kiviajast) pc tolmu alt välja ja panin kokku, leidsin et mul on puudu kõlarid, võtsin muusikakeskuse omad (ka kiviajast pärit) - juhe ei mahtunud sisse ning hakkasin suvaliselt leiutama:
Kui keegi teab kuidas ja miks see töötab siis ma tahaks ka teada?
Heli tuleb ainult läbi video kanali, mõlemad heli kanalid on kasutud ja need võib lahti ühendada tegelikult. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 20:44 Teema:
|
|
|
Vale foorum, kobi www.hinnavaatlus.ee -sse  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 20:56 Teema:
|
|
|
me oleme kõik uhked sinu üle, kahjuks on enne sind ka juhtmeid ühendatud http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=CABLE-406.
Komposiitvideo juhtmel on samamoodi 1 kanal nagu RCA audio juhtmel (südamik ja varjestus). Elekter voolab igas juhtmes samamoodi, vahet pole mis sada üleminkut sa sinna vahele paned. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hectic3006

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 21:25 Teema:
|
|
|
MTI kirjutas: | me oleme kõik uhked sinu üle, kahjuks on enne sind ka juhtmeid ühendatud http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=CABLE-406.
Komposiitvideo juhtmel on samamoodi 1 kanal nagu RCA audio juhtmel (südamik ja varjestus). Elekter voolab igas juhtmes samamoodi, vahet pole mis sada üleminkut sa sinna vahele paned. |
Mmm milline soe vastuvõtt.
PS: ma pole mingi techno friik et peaks teadma neid asju, aga äitah info eest.
@erick << oled "post troll" vms? Teema on üldine, kui sa tähele ei pannud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 21:40 Teema:
|
|
|
Asi on selles, et kui keegi registreerib ennast animefoorumisse lihtsalt selleks, et rääkida mingist juhtmest, siis võib see teistele natuke imelik tunduda.
Muidugi võib baka foorumis arutleda ka muude asjade kui anime üle, eriti veel alafoorumi "üldine" all, aga teha seda oma esimeses postituses ja veel nii obskuursel teemal... minuarust pole see just kõige parem mõte. Ise ma näiteks ei registreeriks ennast kunstifoorumisse, et autoremondialast nõu küsida.
Sellise teema jaoks sobiks tõesti www.hinnavaatlus.ee või www.elfaelektroonika.ee foorumid märksa paremini |
|
Tagasi üles |
|
 |
hectic3006

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 21:56 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Asi on selles, et kui keegi registreerib ennast animefoorumisse lihtsalt selleks, et rääkida mingist juhtmest, siis võib see teistele natuke imelik tunduda.
Muidugi võib baka foorumis arutleda ka muude asjade kui anime üle, eriti veel alafoorumi "üldine" all, aga teha seda oma esimeses postituses ja veel nii obskuursel teemal... minuarust pole see just kõige parem mõte. Ise ma näiteks ei registreeriks ennast kunstifoorumisse, et autoremondialast nõu küsida.
Sellise teema jaoks sobiks tõesti www.hinnavaatlus.ee või www.elfaelektroonika.ee foorumid märksa paremini |
Saan aru, aga ma lihtsalt tundsin huvi. Tean, et olen animefoorumis ja ma TÕESTI ei ole siia tulnud ainult juhtmeinfot küsima - ma siin ikka anime pärast.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Aug 20, 2009 22:04 Teema:
|
|
|
hectic3006 kirjutas: | Tean, et olen animefoorumis ja ma TÕESTI ei ole siia tulnud ainult juhtmeinfot küsima - ma siin ikka anime pärast.  |
Tore. Ütle siis ka mujal sõna sekka ja tere tulemast pardale  |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 17:19 Teema:
|
|
|
source |