Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Märts 08, 2009 10:44 Teema: Re: okou
|
|
|
Ketsuya kirjutas: | üllatuseks ka Vabarnamees lokaalis Juuksur lõbusalt aega veetmas |
Ei tea, mis puuslik mina siis olen, et minu puhul aja lõbusalt veetmine üllatav on...
Spottisin eile Opsi ja Trashi minu diivanil "zombisid" tapmas. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Teis Märts 10, 2009 10:21 Teema:
|
|
|
Spottisin Trashi (keda on tõepoolest lihtne tänavapildis ära tunda) trollis number 1, kes mulle ilusasti viisakalt ütles, et ta vist ei tunne mind
Mis on ka küllaltki loogiline tegelikult... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Märts 10, 2009 13:16 Teema:
|
|
|
Mina nägin, kuidas keegi üligenkylik inime tänaval minust möödus. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Märts 12, 2009 16:32 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Mina nägin, kuidas keegi üligenkylik inime tänaval minust möödus. |
Anna endast järgmine kord märku
Täna sai chiisanist mööda kõnnitud ja talle lehvitatud  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
metsavana

|
Postitatud: Teis Märts 31, 2009 23:22 Teema:
|
|
|
Tartus rokiklubis sai reede kohe mitu kärbest ühe hoobiga tabatud ning nähtud Genkyt, Glaurungi ja veel mitut isikut kes hästi ei meenu kuna olin liiga mitu õlut juba kohtumise hetkeks alla libistanud. _________________ full-metal-metsavana.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Teis Märts 31, 2009 23:28 Teema:
|
|
|
piuxu kirjutas: | Spottisin Trashi (keda on tõepoolest lihtne tänavapildis ära tunda) trollis number 1, kes mulle ilusasti viisakalt ütles, et ta vist ei tunne mind
|
Järgmine kord tunnen juba paremini. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 10:45 Teema:
|
|
|
Eilsel JAFFi avamisel õnnestus spottida genkyt, piuxut, zindrelit, Cinot, doujimasani, Kuronekot, Sporknessi, Sato-chani, Valdarsit ja M.C.Savage'it koos kaasaga, kelle baka.ee kasutajakonto olemasolu kohta mul andmed puuduvad. Võibolla oli seal mõni bakalane veel, aga sel juhul ma kas ei mäleta, ei märganud, ei tundnud ära (gomen) või olid nad piisavalt tagasihoidlikud, et teistega mitte ühineda.
Osade isikute tõttu eelpoolmainitutest jäi teine planeeritud film, Perfect Blue, seekord vaatamata, aga alternatiivüritus, mis koosnes küll valdavas osas sihitust seiklemisest mööda Vanalinna, oligi lahedam. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 19:24 Teema:
|
|
|
Tuli just meelde, et ühel ilusal kevadisel reede pärastlõunal, kaks päeva tagasi, möödusin Puiestee tänaval inz002-hest. Ja ta vist tundis mind ära. Või vähemalt teadis, et tuttav nägu oli  _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Laup Apr 11, 2009 13:31 Teema:
|
|
|
Spottisin kasutajat toomas vähem kui meetriselt distantsilt eilsel JAFFil Pandasid vaatamas.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Apr 11, 2009 18:36 Teema:
|
|
|
Eile JAFFil mangasid müües spottisin Toomast, Indrekut ja vist oli Mysticel ka. Täna sai koos ericku, Mysticeli ja ühe mittebakalasega käidud Tartu mängupoe Ludo avamiel ning pärast mängitud Carcassonne'i. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Kolm Mai 13, 2009 23:26 Teema:
|
|
|
Jej teine bakaspot
Sporknessi spottisin kodukandis. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Reede Mai 15, 2009 21:10 Teema:
|
|
|
Sattusin kasutajaga MTI täna sama bussi peale ja ta ei tundnud mind ära.
(oleks tahtnud ta habemele pai teha) |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Juun 03, 2009 13:12 Teema:
|
|
|
eile pärastlõunal läks Tallinna Ülikooli juures bussist maha üks punaste juustega tüdruk, kes oli dipsy moodi.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Juun 03, 2009 13:50 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | eile pärastlõunal läks Tallinna Ülikooli juures bussist maha üks punaste juustega tüdruk, kes oli dipsy moodi.  |
See olingi mina XD Ma vaatasin ka et justkui spottisin tuttavat nägu aga ei olnud nii kindel et tere öelda XD _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 20:54 Teema:
|
|
|
Tartu Kaubamaja juures ülekäigurajal sai tervitused üks naeratav erick. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 21:55 Teema:
|
|
|
uupps kirjutas: | Tartu Kaubamaja juures ülekäigurajal sai tervitused üks naeratav erick. |
ah, jah, sama siin  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Kolm Juun 10, 2009 22:58 Teema:
|
|
|
Tulid teised üksteise järel vastu nagu herned kaunas.  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Püh Juun 14, 2009 04:21 Teema:
|
|
|
Spottisin Tartus kasutajat Hypno, kes hoidis käes tequila pudelit.  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 14, 2009 11:51 Teema:
|
|
|
spottisin eile clawsonit oma välisukse taga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Esm Juun 15, 2009 10:25 Teema:
|
|
|
Spottisin üleeile Clawsonit, käes pits Tequilaga. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
|