Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 17:21 Teema:
|
|
|
Siitpoolt seljankale üks hääl. |
|
Tagasi üles |
|
 |
dzamul

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 17:25 Teema:
|
|
|
minu hääl läheb seljankale _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 18:13 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | inz002 kirjutas: | Seljankat!
Tahab juba kokkutulekule saada... Aga noh eks ma kannatab, sest need, kes kannatavad need kaua surevad.  |
Kas see ei olnud mitte nii,et kes palju kannatab,see kaua elab? | Teiste inimeste jaoks võib olla tõesti nii, aga minu moto näeb vastupidist ette. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 18:22 Teema:
|
|
|
Kui enne surma piinatakse jõle kaua siis ütleks küll et sureb kaua ja kannatab. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 19:02 Teema:
|
|
|
omg 50 inimest ma pean oma mänguga rohkem vaeva nägema |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 19:47 Teema:
|
|
|
frikadelle  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
totoro

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 20:20 Teema:
|
|
|
herne-lihasupp! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 21:43 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Ma arvan, et kui ka kell 9:30 kuni 10 startida, jõuaks veel isegi nende ootamatuste ja varude täiendamisega arvestades ilusasti õigeks ajaks kohale. |
kell 10 sobib. kes poes mõtelda ja hulkuda tahab võib poodi 9-ks minna, samas kui eelnevalt läbi mõelda mida vaja, siis üle 15-20 minuti ei tohiks poes aega kuluda.
ja lisaks, auto pole mingi söögikoht, et varud seal otsa saaksid. hommikust sööge kodus ja 2-3 tundi suudate ehk ikka ilma enda varusid oluliselt kulutamata vastu pidada.
babuun kirjutas: | inz002 kirjutas: | Aga noh eks ma kannatab, sest need, kes kannatavad need kaua surevad.  |
Kas see ei olnud mitte nii,et kes palju kannatab,see kaua elab? |
elu on üks pikaldane suremine, seda eriti veel kannatades. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 21:59 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | ja lisaks, auto pole mingi söögikoht, et varud seal otsa saaksid. hommikust sööge kodus ja 2-3 tundi suudate ehk ikka ilma enda varusid oluliselt kulutamata vastu pidada. |
Kas see oli vihje?
Kuidas selle autode vahetamisega oligi nüüd? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 22:03 Teema:
|
|
|
Kui söögist juba jutt, siis õhtusöögiga on plaan alustada kas 18.30 või 19.00. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 22:10 Teema:
|
|
|
Ketsuya kirjutas: | ruri kirjutas: | ja lisaks, auto pole mingi söögikoht, et varud seal otsa saaksid. hommikust sööge kodus ja 2-3 tundi suudate ehk ikka ilma enda varusid oluliselt kulutamata vastu pidada. |
Kas see oli vihje?
jah see oli vihje. kui sa kavatsed oma hommikusöögi pudrud/praed vmt autosse kaasa võtta (vihje söögikohale) või kogu oma poes kokku ostetud vara autos ära tarbida (vihje eelnevale varumisele, et mitte iga 50km tagant söögivarumispeatust teha), siis pole tõenäoliselt mina ainuke kes sellest häiritud on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 22:32 Teema:
|
|
|
9:30 siis _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 22:41 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Ketsuya kirjutas: | ruri kirjutas: | ja lisaks, auto pole mingi söögikoht, et varud seal otsa saaksid. hommikust sööge kodus ja 2-3 tundi suudate ehk ikka ilma enda varusid oluliselt kulutamata vastu pidada. |
Kas see oli vihje?
jah see oli vihje. kui sa kavatsed oma hommikusöögi pudrud/praed vmt autosse kaasa võtta (vihje söögikohale) või kogu oma poes kokku ostetud vara autos ära tarbida (vihje eelnevale varumisele, et mitte iga 50km tagant söögivarumispeatust teha), siis pole tõenäoliselt mina ainuke kes sellest häiritud on. |
Eino pudrud/praed ofc, ma ei usu et ma midagis ellist ostangi, but a man's gotsta have's cheeeze! |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 22:47 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | kell 10 sobib. kes poes mõtelda ja hulkuda tahab võib poodi 9-ks minna, samas kui eelnevalt läbi mõelda mida vaja, siis üle 15-20 minuti ei tohiks poes aega kuluda. |
Tuletegija kirjutas: | 9:30 siis |
Lepime siis kokku, et 9:30 kokkusaamine, kiire poeskäik (kuni pool tundi) ja minekut? Ja kes kauem lettide vahel jõlkuda tahab, võib omaalgatuslikult varem kohale minna.
Kas on kedagi (mõtlen just kaasreisijaid), kes põhimõtteliselt ei saa omapead Ülemiste Keskuse juurde tulemisega hakkama või kelle jaoks see logistiliselt keeruline on (elab selleks liiga kaugel vms)? Põhimõtteliselt saaks erandjuhul ka ju teepealt kellegi üles korjata - oleneb, kes kustpoolt kohale sõidab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Jan 30, 2009 15:41 Teema:
|
|
|
2. veebruar saab olema päev, kui ma kogu summa kopra talule ära maksan. Seega kes pole veel raha üle kandnud, tehku seda ning kes pole veel tulemise suhtes otsust langetanud, langetage see nädalavahetusel! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Veeb 02, 2009 00:56 Teema:
|
|
|
Eelmine aasta oli viktoriin ja see aasta on ka. Formaat on suht-koht sama (küsimused koos vihjetega, lihtsamad ja raskemad, kokku ca. 20) ja raskusaste ka umbes sama, või siis veidi kergem ehk.
Paar märkust:
- digitaalsete fansub'ide kohta saab olema mitu küsimust
- baka ajaloo kohta käiv küsimus puudutab seekord foorumit ja selle kasutajaid. Kes nimekamate tegelinskite verbaalseid manerisme tunneb, sellele ei tohiks see erilisi probleeme valmistada
- nimekaid jaapanlasi tasub ka teada, just tänapäeva kuulsusi.
- videomängude kohta käivaid küsimusi ei tule, kuna leiti, et see on ebavõrdne :(
- üks küsimus saab olema variatsioon eelmise aasta viktoriini sellest küsimusest, millele mitte keegi õigesti ei vastanud.
- võib-olla tuleb lünktekst ka, võib-olla mitte. Pole kindel veel.
- auhinnad unustasin ma seekord täiesti ära :( sorry. Miskise ¹oksi või asja saate ikka. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Esm Veeb 02, 2009 09:13 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | - digitaalsete fansub'ide kohta saab olema mitu küsimust
- baka ajaloo kohta käiv küsimus puudutab seekord foorumit ja selle kasutajaid. Kes nimekamate tegelinskite verbaalseid manerisme tunneb, sellele ei tohiks see erilisi probleeme valmistada
- nimekaid jaapanlasi tasub ka teada, just tänapäeva kuulsusi.
- videomängude kohta käivaid küsimusi ei tule, kuna leiti, et see on ebavõrdne  | Ebavõrdne *naerab selle peale*. Igastahes olgu siis nii, loodan, et ma ühelegi küsimusele midagi oskan vastata. Muidugi jään lootma, et seekord jälle tiimikaaslased loosiga tulevad ja saan mõne teadjamehe endale
Edit: PS: Kellele kergem, kellele raskem. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Veeb 02, 2009 13:27 Teema:
|
|
|
Õhtusöögi teise supi hääletusel olnud suppidest võitis kodune seljanka. Seega on õhtusöögiks see supp ja kana-klimbisupp. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Veeb 02, 2009 13:28 Teema:
|
|
|
Sakib täiega. zzzzt _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Esm Veeb 02, 2009 13:41 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Sakib täiega. zzzzt |
Jälle kisad, miski sulle ka ei kõlba.
Nagu Sean Nicolasele ütles: You complain endlessly.
Mina soovitan oma moonapauna ühes võtta.
P. S. Minul on nüüd 88 postitust ilma kordagi bänni saamata.
Viimati muutis seda glaurung (Esm Veeb 02, 2009 15:03). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
|