OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

teema kõigest ja mitte millegist
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 289, 290, 291  Järgmine

Uus teema   See teema on suletud: sa ei saa postitusi lisada ega muuta.    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
PlastiLiin

Postitus Postitatud: Kolm Dets 03, 2008 20:08    Teema: Vasta viitega

Tegelikult ma postitasin selle sama koomiksi siia samasse teemase juba tükk aega tagasi ja küsisin tõlget ja keegi ei tundunud reageerivat. Leidsin ise vastava inglisekeelse tõlke mingist Hetalia livejournali fännklubist, mis tegeles nende tõlkimisega, aga ma ei suuda seda enam ülesse leida.
http://community.livejournal.com/hetalia/
Ei paista enam olevat seal neid tõlgitud versioone.

edit: Eh, just leidsin: http://community.livejournal.com/hetalia/114800.html
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
acousmatique

Postitus Postitatud: Kolm Dets 03, 2008 20:33    Teema: Vasta viitega

Ma üritasin seda tõlkida kui sa selle postitasid, aga... ma ei saanud viimasest pildikastist absoluutselt aru. Antud tõlke autor on ka ebakindel, nagu ma aru saan.

Edit: Oot, sain vist. Eesti on ehmunud kui midagi lõunanaabri Lätiga juhtub ja reageerib sellele teatava hüsteeriaga (võrdluseks meie reaktsioon Gruusika olukorrale). Ja autor siis kommenteerib, et sellist käitumist oli oodata meie riigilt, sest ta lihtsalt on selline oma ajaloo tõttu.
acousmatique

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 11:50    Teema: Vasta viitega

Kellegi Anna Roomet 0 tärni viiest kommentaar filmile Chaser:
Tsiteerin::
Aaasiale omaselt retsidevistlik film, ma ei soovita seda filmi kellelegi.See oli väga jube.siia maani näen flashbacke. Robustse vägivalla tagant on raske näha muid teemasid võihoomata lugu tervikuna, kuna kuna poolt filmi normaalne inimene lihtsalt ei kannata vaadata.Plaanid ja näitlejad olid väga ilusad ning üldine stilistika väga mõjus, stoori ka oli tegelikult narratiivilt huvitav aga jällegi mida iganes, kas on vaja näidata 1/ le kuidas keegi haamriga tükkideks raiutakse... mai tea...mu meelest riik, kes sellist vägivalla etaloni rahastab saab tulemusi ise peagi kogeda omal nahal.

Naised kinos :rolleyes:
Stopa
kibestunud sotsiopaat

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 19:40    Teema: Vasta viitega

Pfft, hirmsad filmid peavadki realistlikud olema imo, muidu pole mõtet kui kõik ilusasti ära tsenseerida ja koristada.

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
AndreS

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 20:01    Teema: Vasta viitega

xD vahid suurema osa filmist musti kaste
Tagasi üles
princess

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 20:58    Teema: Vasta viitega

vabandust kuna see küsimus peaks vist olema mõnes muus teemas aga kuna ma ei oskand kuhugile teemasse seda küsimust panna ja ainult ühe küsimuse jaoks uut teemat ei hakkand ka tegema nii, et küsin siis nüüd siin ehk antakse andeks. kas keegi oskab mulle õelda kust ma saaksin vaadata Bihada Ichizoku-d? ma olen otsinud mitmest kohast aga siiani pole leidnud (veoh-ist midagi täna leidsin aga see oli ka ilma subtitriteta ja polnud vist täis pikk osa ka).
Tagasi üles
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 20:59    Teema: Vasta viitega

acousmatique kirjutas:
Naised kinos :rolleyes:

Kuss, ära üldista! :P

Selle filmi võiks juba puhtalt selle kommentaari pärast ära vaadata. Kahjuks Tartus oli see juba kinos ära T_T
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 21:20    Teema: Vasta viitega

Kas keegi siinsest rahvast ka Green Christmasile läheb? Tunneks huvi, et paljusid bakalasi selline asi huvitab.

Ja kui on minejate seas huvilis, siis võiks külastada hiljuti avatud Nippon House'i Nippon Café'd. Mis arvab minev rahvas? Või kui on sealkandis olevaid animehuvilisi, võiksid ka ju vabalt koos minna :)

Sry topeltposti pärast, aga kaks eri ajal tehtud asja. Happybunny
shadowman

Postitus Postitatud: Reede Dets 05, 2008 21:48    Teema: Vasta viitega

Tükk aega kaalusin, et kas tasub minna või mitte. Lõpuks otsustasin ikkagi vahele jätta. Selleaastasest valikust huvitaks mind praktiliselt ainult Lacuna Coil ja... noh, tegelikult pole see bänd mulle kunagi nii palju meeldinud, et raatsiks nende peale seda raha kulutada.
Tagasi üles
shether

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 00:53    Teema: Vasta viitega

Njaa, ma kunagi mõtlesin ka selle peale, aga esinejad vöga huvi ei paku, või noh mitte piisavalt, et sellele festivalile minna :I..
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Muusik
kohvijumal

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 02:18    Teema: Vasta viitega

genky kirjutas:
Kas keegi siinsest rahvast ka Green Christmasile läheb? Tunneks huvi, et paljusid bakalasi selline asi huvitab.

Minek minu poolt.
Tagasi üles
acousmatique

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 05:07    Teema: Vasta viitega

princess kirjutas:
vabandust kuna see küsimus peaks vist olema mõnes muus teemas aga kuna ma ei oskand kuhugile teemasse seda küsimust panna ja ainult ühe küsimuse jaoks uut teemat ei hakkand ka tegema nii, et küsin siis nüüd siin ehk antakse andeks. kas keegi oskab mulle õelda kust ma saaksin vaadata Bihada Ichizoku-d? ma olen otsinud mitmest kohast aga siiani pole leidnud (veoh-ist midagi täna leidsin aga see oli ka ilma subtitriteta ja polnud vist täis pikk osa ka).

Seda animet pole tõlgitud. Vaatasin mõni aeg tagasi esimese episoodi äära ja soovitan soojalt! Juhul kui alaprodutseeritud ja võrdlemisi imelikud reklaamianimed huvi pakuvad.
acousmatique

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 05:17    Teema: Vasta viitega

Lisaks sellele otsustasin ma nüüdsest heaks ja eesmärgipäraseks inimeseks hakata.
raidomees
Kasemees Enn elab kase sees

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 19:35    Teema: Vasta viitega

Aa kuulge, soovitage midagi talvist vaatamist, midagi, mis teeks tuju heaks ja ehk oleks veidike romantiline, mulle näiteks meeldisid NHK ja Honey and Clover eelmistel talvedel, midagi sinna kanti tahaks vaadata. Seda tahaks ka veel lisada, et ei taha mingit jama, sellepärast küsingi teilt, mitte ei vaata esimest ettejuhtuvat nõuetele vastavat asja. Jama all mõtlen no, ei oska seletada, teate ise ka, mis jama on, soovitage lihtsalt.

Ja kurat, see uus MAL Updater updatib mu MAL'i valesti! Ma vaatasin täna ainult Gyagu Manga Biyori 6. osa ja nüüd on mul tänaseks 3 erinevat asja kirjas, sest üks see pika nimegi asi jäi vahele ja siis ta pani automaatselt ühe teise asja mängima ja nüüd sai ühest kolm! Nii et ma panin updatimise peale kolmandat minutit, juhuks kui vaatan veel midagi, mis on mingi 5 minutit ja et ta kohe uut asja alustades seda kirja ei paneks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Cino

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 20:01    Teema: Vasta viitega

REC ja Spice and Wolf äkki või Minami-ke?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
erik_schults

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 20:37    Teema: Vasta viitega

raidomees kirjutas:
Aa kuulge, soovitage midagi talvist vaatamist, midagi, mis teeks tuju heaks ja ehk oleks veidike romantiline, mulle näiteks meeldisid NHK ja Honey and Clover eelmistel talvedel, midagi sinna kanti tahaks vaadata. Seda tahaks ka veel lisada, et ei taha mingit jama, sellepärast küsingi teilt, mitte ei vaata esimest ettejuhtuvat nõuetele vastavat asja. Jama all mõtlen no, ei oska seletada, teate ise ka, mis jama on, soovitage lihtsalt..

Soovitaks sulle, Cromartie high school (Selle dub on parem ja kergemini k2tte saadavam kui sub...) ja Sugoiyo!! Masaru-san...M6lemad tipp tasemel kom88diad.. :)

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Viimati muutis seda erik_schults (Teis Dets 09, 2008 06:02). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Rosin

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 22:16    Teema: Vasta viitega

[quote="raidomees"]Aa kuulge, soovitage midagi talvist vaatamist, midagi, mis teeks tuju heaks ja ehk oleks veidike romantiline, mulle näiteks meeldisid NHK ja Honey and Clover eelmistel talvedel, midagi sinna kanti tahaks vaadata. Seda tahaks ka veel lisada, et ei taha mingit jama, sellepärast küsingi teilt, mitte ei vaata esimest ettejuhtuvat nõuetele vastavat asja. Jama all mõtlen no, ei oska seletada, teate ise ka, mis jama on, soovitage lihtsalt.

MIna soovitakse veel Great Teacher Onizuka , see pole küll eriti romantiline aga kindlasti tipp tasemel komöödia LaLaLaa
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Laup Dets 06, 2008 22:51    Teema: Vasta viitega

Tal on kõik need kolm viimast(GTO, Sexy Commando ja Cromartie) ju vaadatud. Ma ise paraku ei julge midagi soovitada, kuna näiteks Kanoni oled pooleli jätnud, usun, et Clannadi jätaksid ka.
Üks pakkumine oleks muidu True Tears, pole küll väga humoorikas, kuid minu arust oli päris meeldiv vaatamine.
Tagasi üles
tyger

Postitus Postitatud: Püh Dets 07, 2008 02:26    Teema: Vasta viitega

raidomees kirjutas:
soovitage

Hayate no gotoku(Hayate the combat butler). Natuke romanssi ja kõvasti komöödiat/paroodiat.
Mal updateriga tekib endal ka probleeme aeg-ajalt, tuleb lihtsalt hoolikas olla.
cenorig

Postitus Postitatud: Püh Dets 07, 2008 03:12    Teema: Vasta viitega

Rahvas, kes te soovitate siin - vaadake ka raidomehe MAL-i signatuuris. Siis näete, et äkki on ta teie soovitusega juba tutvust teinud.
Hayate on näiteks "dropped" nimekirjas, kuigi sellele võiks äkki ühe võimaluse anda?

Ma tahaks ka täiega mõnda head animed vaadata, aga nett wink wink wink wink näkku ja ei viitsi selle tõmbamisega tegeleda, oejah...
Reasta teated:   
Uus teema   See teema on suletud: sa ei saa postitusi lisada ega muuta.    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 289, 290, 291  Järgmine
Lehekülg 242, lehekülgi kokku 291

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes