Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Okt 15, 2008 16:11 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Bun-Bun'ile: Ee.. Mismõttes whatever?.. Kas on nii raske osta mangat?.. Kui seda teha ei saa on alati olemas alternatiiv, tõmbamine.. |
Ära ülba Bun-Bun'iga.
Pilt kurjast sluggyst kes tahab mind tappa |
NOOOOOOOOOO! |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Püh Okt 19, 2008 20:34 Teema:
|
|
|
Kõigest ja Mittemilegist teemast keegi ütles, et takus Mangat ei müüdud, ma ei tea, kas keegi on nüüd hiljem seda parandanud(ei näe küll), aga ma käisin täna Tasku raamatupoes ringi ja inglisekelsete raamatute juures oli ka Mangasid, Ma mäletan ainult nelja nime: Gintama't, Nana't, Bleach'i ja Love Hina't. Seal oli veel vist mingi kaks erinevat sarja. Hindu ma ei tea, kuna vaatasin ainult kaanepilte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Püh Okt 19, 2008 20:50 Teema:
|
|
|
Mis osad seal olid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Okt 19, 2008 21:38 Teema:
|
|
|
PlastiLiin kirjutas: | Kõigest ja Mittemilegist teemast keegi ütles, et takus Mangat ei müüdud, ma ei tea, kas keegi on nüüd hiljem seda parandanud(ei näe küll), aga ma käisin täna Tasku raamatupoes ringi ja inglisekelsete raamatute juures oli ka Mangasid, Ma mäletan ainult nelja nime: Gintama't, Nana't, Bleach'i ja Love Hina't. Seal oli veel vist mingi kaks erinevat sarja. Hindu ma ei tea, kuna vaatasin ainult kaanepilte. |
Ju siis vahepeal on tulnud _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Esm Okt 20, 2008 13:43 Teema:
|
|
|
Tasku Rahva Raamatus oli kella kahese seisuga saadaval järgmised mangad:
Bleach vol. 5, 6, 8, 9, 15, 18 @ 136.-
Gintama vol. 3-5 @ 131.-
Angel Sanctuary vol. 3, 4, 6-10, 13-20 @ 164.-
Love Hina vol. 4-7 @ 147.-
Nana vol. 4, 5, 7-10 @ 148.-
Hana-kimi vol. 5-7, 11-23 @ 164.-
ja üks paksem raamat (saadaval oli kaks eksemplari):
The anime Encyclopedia @ 521.-
Antud andmed on üle kontrollitud vaid korra. Ma ei vastuta vigade eest ülalolevas nimekirjas _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Okt 20, 2008 15:04 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Mis osad seal olid? |
See on TASKU rahvaraamat, mis asub TARTUS btw. |
|
Tagasi üles |
|
 |
6un
|
Postitatud: Püh Nov 09, 2008 14:41 Teema:
|
|
|
Kas kellegil on kogemusi jaapanist tellimisega?
näiteks> siit
Tahaks endale jaapani keelset mangat kui kellegil on plaanis tellida võtke mind ka kampa!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Nov 12, 2008 18:20 Teema:
|
|
|
viru raamatupoes uued mangad! hellsingu, desu noutu, battle royale (uuesti), blade of the immortal ja love hina uus komplekt ja siis oli veel hana-kimi ja angel sanctuary ja rohkem ei mäleta hetkel. oleks võinud rohkem uusi seeriaid tulla mitte vanad uuesti : (. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Nov 13, 2008 00:28 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | viru raamatupoes uued mangad! hellsingu, desu noutu, battle royale (uuesti), blade of the immortal ja love hina uus komplekt ja siis oli veel hana-kimi ja angel sanctuary ja rohkem ei mäleta hetkel. oleks võinud rohkem uusi seeriaid tulla mitte vanad uuesti : (. |
deemn, sealt oleks osta nii mõndagi, aga ei satu nii pea sinna _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
kittyxchan

|
Postitatud: Esm Dets 01, 2008 13:46 Teema:
|
|
|
Üldiselt saavad kõik raamatupoed endale neid tellida... Ja Tasku raamatupoes isegi pakutakse mulle alati välja see variant,et sa ikka jumala eest ima ostuta ei saaks välja minna :d |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Dets 01, 2008 21:55 Teema:
|
|
|
Kus kohas seal Taskus mangad on? Kui mina käisin, ei leidnud üles(juu siis olid kuhugi ära peidetud(aga mille sekka?)) _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Dets 01, 2008 22:53 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Kus kohas seal Taskus mangad on? Kui mina käisin, ei leidnud üles(juu siis olid kuhugi ära peidetud(aga mille sekka?)) |
Nüüd on sinna jah ilmunud mingid narutod ja miskit veel, midagi väga ostmisväärset meelde ei jäänud.
Need on inglise keelse kirjanduse sektsioonis, sisse tulles paremat kätt seina ääres kõige tagumised riiulid. Mangad jäävad selle riiuli, mis sinu poole suunatud on, allaossa. Kuigi eks iga nägija nad üles leiab ka ilma selle pika instruktsioonita. Seal, kus välismaised raamatud on. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Dets 01, 2008 22:56 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Stopa kirjutas: | Kus kohas seal Taskus mangad on? Kui mina käisin, ei leidnud üles(juu siis olid kuhugi ära peidetud(aga mille sekka?)) |
Nüüd on sinna jah ilmunud mingid narutod ja miskit veel, midagi väga ostmisväärset meelde ei jäänud.
Need on inglise keelse kirjanduse sektsioonis, sisse tulles paremat kätt seina ääres kõige tagumised riiulid. Mangad jäävad selle riiuli, mis sinu poole suunatud on, allaossa. Kuigi eks iga nägija nad üles leiab ka ilma selle pika instruktsioonita. Seal, kus välismaised raamatud on. |
Tänkjuu, võib nüüd minna vaatama mis seal ka leidub
Aga kui seal on naruto jm siis tuleb ikka vist Krisost tellida _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kittyxchan

|
Postitatud: Kolm Dets 03, 2008 11:01 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | cenorig kirjutas: | Stopa kirjutas: | Kus kohas seal Taskus mangad on? Kui mina käisin, ei leidnud üles(juu siis olid kuhugi ära peidetud(aga mille sekka?)) |
Need on inglise keelse kirjanduse sektsioonis, sisse tulles paremat kätt seina ääres kõige tagumised riiulid. Mangad jäävad selle riiuli, mis sinu poole suunatud on, allaossa. Kuigi eks iga nägija nad üles leiab ka ilma selle pika instruktsioonita. Seal, kus välismaised raamatud on. |
Tänkjuu, võib nüüd minna vaatama mis seal ka leidub
Aga kui seal on naruto jm siis tuleb ikka vist Krisost tellida |
Tasku raamatupoest saab ka tellida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 25, 2009 20:02 Teema:
|
|
|
Ma vaatan et Tartu Kaubamaja Apollo raamatupoes on mangaga sama kehvad seisud kui mõnel pangaarvel.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Jan 25, 2009 20:33 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ma vaatan et Tartu Kaubamaja Apollo raamatupoes on mangaga sama kehvad seisud kui mõnel pangaarvel.  |
Sääl pole tõesti mitte midagi. Ka Tallinna Apollo koomiksiriiuleid ilmestab ikka sama kollektsioon, mis aasta või mitu tagasi. Kunagi sai ikka Viru Apollo riiuleid passimas käidud, et kas midagi uut ka tulnud on, aga nüüd on RR ilmselt uus place-to-be hakkajale mangaostjale. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 25, 2009 20:36 Teema:
|
|
|
Mitte "ei ole midagi". Pigem a´la "ainult 14". _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Jan 25, 2009 21:04 Teema:
|
|
|
Siis on ju päris hea, arv liigub positiivses suunas. Muidugi sisu üle (mis pealkirjad neil neljateiskümnel on) ma ei mõtiskle, vaatan kunagi järgi. Jumal teab, mis leida võib. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 25, 2009 21:15 Teema:
|
|
|
Ei liigu positiivses suunas, kokku on kuivanud. Kõiki neid mangasid oli ilmselt näha ka 4 kuu eest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Jan 27, 2009 15:29 Teema:
|
|
|
Kas see vaid tundub mulle nii, või on nüüd ka Viru Rahva Raamat kuidagi alla käinud >_>.
Olen juba kuu aega seal pidevalt käinud lootuses Death Note'i viimane vol endale soeatada, aga pole terve see aeg enam ühtegi volüümi sellest näinud. Üldse tundub, et midagi uut sinna eriti enam ei tooda.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|