Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Mr Cinnamon

Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 147 Asukoht: Uchuu Senkan Yamato!
|
Postitatud: Kolm Okt 15, 2003 15:44 Teema: um?
|
|
|
Et nagu... Vabarnamees bännis erm'i ilma hoiatuseta, niisama, isegi ilma põhjust välja toomata?
Mingi, mis värk on?
POLICE BRUTALITY!!!!1!!1111! _________________
Avatar tehtud Mr Cinnamoni poolt, suured tänud talle.
I was a VIP at a Trance party! |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Okt 15, 2003 16:09 Teema:
|
|
|
erm kirjutas: | Vabandega mu otsekohesust, aga : Mida munni?! |
Lisaks veel täna kustutatud teema: "Kuidas anime mu elu muutis" ja kommnetaariks "Hähähää".
See oli viimane piisk karikas, sest erm on pidevalt silma paistnud mõttetute ja sisutühjade märkustega.
Pigem oleme me siiamaani leebed olnud, sest me siiski tunneme Seichit. Sama kehtib ka sinu kohta- kui ta su sõber ei oleks, siis sa mitte ei kisaks "Police brutality", vaid rõõmustaksid ühe spämmeri vähemaksjäämise üle.
Kõik. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Okt 15, 2003 22:33 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | See oli viimane piisk karikas, sest erm on pidevalt silma paistnud mõttetute ja sisutühjade märkustega. |
kusjuures ma olen juba mõnda aega kahetsenud, et foorumis pole sellist ignoret nagu IRC'us, sest erm on hjargi toodud põhjustel suutnud ainsana minu silmis ära teenida ignoreeritava isiku tiitli, st olen püüdnud mitte lugeda teemat kui on näha, et erm sinna viimasena postitanud on.
igaljuhul mina olen küll rahul kui ta bännitud on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Highland

|
Postitatud: Reede Nov 07, 2003 20:48 Teema:
|
|
|
aga nyyd on asi tõesti igavax läinud .
ilma erm`i otsekohaste "spämmideta" on see koht tõepoolest kaotanud oma eelmise hiilguse. _________________ Open up your eyes..
and find,that this life`s better then you know |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Reede Nov 07, 2003 21:16 Teema:
|
|
|
ah tead  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Nov 08, 2003 02:18 Teema:
|
|
|
Highland kirjutas: | aga nyyd on asi tõesti igavax läinud .
ilma erm`i otsekohaste "spämmideta" on see koht tõepoolest kaotanud oma eelmise hiilguse. |
ohh, tõega... ja lisaks vaja siin veel mingit olematut hiilgust taga nutta selle asemel, et oma foorum teha ja seal spämmida millal tahad ja kui palju tahad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Laup Nov 08, 2003 17:44 Teema:
|
|
|
Et Mägismaakene, ma tahaksin sind väga teravalt ja ropusti sõimata sinu postituse pärast, aga juhatuse tungival soovil hoian ennast tagasi ning lihtsalt soovitan sul üht: "Stick it where the sun don't shine!" _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|