Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Uranus

|
Postitatud: Püh Okt 26, 2003 02:46 Teema:
|
|
|
Yu-gi-ohi kaardimängule annaksin hinde 5+, sest see on lihtne ja väga kiiresti õpitav. Anime aga on lihtsalt niivõrd absurdne
1) Kõigepealt see sõpruse jama, millest Highland juba kunagi vist juttu tegi. Ma ei saa aru, kuidas saavad sõbrad yugit sedasi aidata, et nad ainult mängareeni kõrval karjuvad "Yugi me oleme su sõbrad, me usume sinusse, sa suudad seda, sa võid veel võita" jne. Nii ei saa ju ometigi mängida, inimesel (Yugil) on vaja ju ka veidi keskenduda ja mõelda, et millist käiku järgmisena teha. Sellise lärmi keskel oleks see reaalselt aga üsna edutu tegevus.
2) Suur osa duelle käib nende milleniumi värgelduste pärast. Siinkohal ei saa ma aru, miks peab hakkama kaarte mängima, et mingite imelike võimetega talismani endale saada. See on küll pisut julmalt öeldud, aga samahästi võiksid kurikaelad yugile keretäie anda ja talt selle puzzle lihtsalt ilma pikema jututa ära võtta. Ma saaks veel aru, et sõlmitaks mingid kihlvedusid või midagi sellist, et kaotaja peab siis oma millenniumiasja loovutama. Siis oleks vähemalt mingisugune suusõnaline lepingi, et võitja saab värgi omale. Mis põhjus oleks aga praegu Yugil või ükskõik millisel puzzleomanikul pärast duelli kaotamist omajagu ära anda?
Ah... aitab kah lobisemisest... _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Püh Okt 26, 2003 13:08 Teema:
|
|
|
ära unusta kaartide südant, mis aitavad õigel ajal õigeid kaarte tõmmata:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
shaw
|
Postitatud: Püh Okt 26, 2003 20:12 Teema: lol @ that
|
|
|
well yeah... see on kyll jama et seal koguaeg karjuvad k6rval ja siis see ka veel et yami/yugi ei kaota kunagi...
Ja siis veel see ka et m2ngud selle puzzeli peale ... kui Yugi kaotab siis kaotab ka puzzeli kui halb/vastane kaotab siis ta ei kaota midagi
( peale nende jumalakaartide.. ja pealegi mis te k6ik vaatate seda RTL II pealt v2 ? ja kui te vaatate siis kuda te saksa keelt oskate ( ma saan aru et ma oskan sest 6pin seda juba m6ningaid aastaid ) või kui ei oska siis lissalt vaatate joonisfilmi ? _________________ -sh4w- |
|
Tagasi üles |
|
 |
shaw
|
Postitatud: Püh Okt 26, 2003 20:34 Teema: palun...
|
|
|
Kas keegi saaks siia Yu-Gi-Oh -i jumalakaartide pilte postida... ?
Nagu Nt : Obelisk der painige
Ja siis see punane Himmelsdrache
PAAAAAALLLLUUNN...
ma lissalt pean ened endale arvuti copyma... sest neid 2 pilti pole ma kuskilt netist leidnud..  _________________ -sh4w- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yami
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shark

Liitunud: 2 Veeb 2003 Postitusi: 178 Asukoht: Kadrioru saunapeo peakontor
|
Postitatud: Teis Okt 28, 2003 15:53 Teema: Re: lol @ that
|
|
|
shaw kirjutas: | pealegi mis te k6ik vaatate seda RTL II pealt v2 ? ja kui te vaatate siis kuda te saksa keelt oskate ( ma saan aru et ma oskan sest 6pin seda juba m6ningaid aastaid ) |
Küsimus: Kuidas sa eesti keele selgeks said?......kuulamisega.....olid väike titt, kuulasid kuidas emme ja issi suurte onudega rääkisid ja hakkasid peale 3 aastat(v+i midagi sellist) aru saama paarist s+nast.
Vastus sinu küsimusele: Ma arvan et sedasi +ppisid paljud saksakeele selgeks(plus kool m+nel...minul mitte). ma ei tea kaua mina väiksena saksalt SM vaatasin enne kui saksakeeles aru sain, aga igastahes nüüd saan ma peaaegu k+igest aru(v+ibolla m+ni teaduslik s+na)
ma olen praegu juba 3 kuud saksamaal elanud ja ma pean ütlema et see aeg millal ma (10-15) saksalt animed vaatasin on mulle niivert suureks kasuks et ma saan k+igest aru mida siin inimesed räägivad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yugi

|
Postitatud: Teis Okt 28, 2003 16:05 Teema:
|
|
|
Ma sain ka saksa keele anime vaatamisega selgeks. Tegelikult üldse saksa keelseid kanaleid vaadates. |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Teis Okt 28, 2003 20:42 Teema:
|
|
|
aga tegelikult annab küll selline telerist õppimine palju rohkem, kui et sa õpid õpikust tuimalt grammatika reegleid pähe. näiteks mina olen õppinud prantsuse keelt 6 aastat ja ma ei saa ikka veel aru, mida prantslased räägivad:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bell

Liitunud: 9 Juun 2003 Postitusi: 99 Asukoht: teisel pool reaalsust
|
Postitatud: Kolm Okt 29, 2003 11:49 Teema:
|
|
|
jusht jusht gekikene, sama lugu on näiteks vene keelega....peale 5 aastat õppimist jääb mulje, nagu oleks paar nädalat mööda läinud  _________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your home.
-- (Terry Pratchett & Neil Gaiman, "Good Omens") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Okt 29, 2003 19:52 Teema:
|
|
|
Ah venekeelega on tegelt selline asi, et keegi ei tahagi seda õppida aga prantsuskeelt ju võiks nagu tuupida! Kui viitsiks!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shaw
|
Postitatud: Kolm Nov 05, 2003 17:58 Teema: t2nan abi eest Yami...
|
|
|
aga ikkagi mai taha kaardivormis pilte asi selles et tahaks mned v2lja printida või siis wallpaperiks panna aga need kaardiomad on igalpool nii v2iksesed ja kui neid paint/photoshopis suurendada siis muutuvad beed pildid lissalt ruutudeks muidu kaardistiilis picid leidsin ma ka yles  _________________ -sh4w- |
|
Tagasi üles |
|
 |
shaw
|
Postitatud: Kolm Nov 05, 2003 18:00 Teema: to all
|
|
|
Telerist 6ppimine ka hea a.. sealt 6pib 100% rohkem s6nu kui mingis tunnis ( kus ma k2in ) aga 6igekirjaga hakkab siis olema raskusi kui tunde ei v6ta  _________________ -sh4w- |
|
Tagasi üles |
|
 |
shaw
|
Postitatud: Reede Nov 07, 2003 17:37 Teema: emm...
|
|
|
aa mul on nagu kodus starman eks ja vene kanaleid on ka
olen neid juba vaadand 2 aastat ( lissalt multikaid saateind jne )
Aga aru pole siiani saand...  _________________ -sh4w- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Laup Nov 08, 2003 00:37 Teema:
|
|
|
Hull kirjutas: | Ah venekeelega on tegelt selline asi, et keegi ei tahagi seda õppida aga prantsuskeelt ju võiks nagu tuupida! Kui viitsiks!  |
Sa ei saa kõigi eest rääkida, mina näiteks tahan väga vene keelt selgeks saada ning higistan verd sellepärast, aga ikkagi püüan. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shark

Liitunud: 2 Veeb 2003 Postitusi: 178 Asukoht: Kadrioru saunapeo peakontor
|
Postitatud: Püh Nov 09, 2003 10:22 Teema: Re: t2nan abi eest Yami...
|
|
|
shaw kirjutas: | aga ikkagi mai taha kaardivormis pilte asi selles et tahaks mned v2lja printida või siis wallpaperiks panna aga need kaardiomad on igalpool nii v2iksesed ja kui neid paint/photoshopis suurendada siis muutuvad beed pildid lissalt ruutudeks muidu kaardistiilis picid leidsin ma ka yles  |
.....äkki aitaks kui sa mingi 4 tükki ühele topiks...ja kui see ei aita siis mitu korda ühte ja sama ¬_¬
[qupte="shaw"]
aa mul on nagu kodus starman eks ja vene kanaleid on ka
olen neid juba vaadand 2 aastat ( lissalt multikaid saateind jne )
Aga aru pole siiani saand..
[/quote]
siis ei jää muud üle kui rohkem vaadata (: |
|
Tagasi üles |
|
 |
gameboy
|
Postitatud: Püh Dets 14, 2003 14:02 Teema: palun täiega
|
|
|
KAS KEEGI TEAB KUS KOHAST MA SAAN TÕMMATA ENDALE YU GI OH MÄNGU OMA GAMEBOYILE MIS ON MU ARVUI PEAL JA VÕIBOLLA KA NINTENDO OALUN VASTAKE MUL OLEKS HÄDASTI VAJA _________________ tere |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Püh Dets 14, 2003 14:32 Teema: Re: palun täiega
|
|
|
gameboy kirjutas: | KAS KEEGI TEAB KUS KOHAST MA SAAN TÕMMATA ENDALE YU GI OH MÄNGU OMA GAMEBOYILE MIS ON MU ARVUI PEAL JA VÕIBOLLA KA NINTENDO OALUN VASTAKE MUL OLEKS HÄDASTI VAJA |
:nono: |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Püh Dets 14, 2003 18:54 Teema:
|
|
|
Düsgraafikust lollpea.  _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Dets 15, 2003 08:50 Teema:
|
|
|
Olgu see GameBoy su arvuti peal, arvuti all, arvutist vasakul või hoopis õues poriloigus, mõningad väikesed asjad:
1. suurte tähtedega kirjutamine ei tee su juttu tähtsamaks ning ei sunni meid sind aitama. Caps lock-nupp ei ole sinu sõber, vaid vastane.
2. Piraatlusest me siin ei räägi.
3. Sul on seda hädasti vaja? See tähendab, et Yu-Gi-Oh mäng on sinu elutegevuseks hädavajalik ning ilma selleta lähed surnuaeda, kaevad augu valmis ja hüppad sisse?
4. Sul on GameBoy arvuti peal ja võib-olla ka Nintendo? Geniaalne, noormees, geniaalne.
5. Paar aastat kusagil nurgas istumine ja arenemine tundub väga hea mõttena _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nowhere man

|
Postitatud: Nelj Dets 25, 2003 17:50 Teema:
|
|
|
Mõne korra näind aint Yu-GI-OH-d. Need mõned korrad olid ka aint sellepärast, et pärast seda hakkas Inuyasha ja ootasin seda, sest polnd muud midagi teha. Igav oli ja uni tuli peale, aga noh eks igaühel oma maitse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|