Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 14:15 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Kusjuures praegu tuli mul idee seoses kirbuturuga. Teie seas leidub kindlasti inimesi, kes on käinud Jaapanis. Kui teil on mõningaid huvitavad fotosid, millest võiks ka teised inimesed huvi tunda (mastikud, linnapildid, inimesed), siis võib neid ju müüa (eeldusel, et ikka teie endi tehtud). Toote näiteks enda pildid kohale ja lasete inimestel valida, panete kirja, võtate kontaktandmed ja siis lasete teha näiteks A4 või A3 suuruses. Ka võimalus Umbes nagu Ann Tenno fotodega saab tehtud. |
pm. mul on päris palju pilte jaapanis tehtud, aga kuna ma ka ei saa tulla üritusele võin sulle saata need pildid? kui annaksid meili, teeksin lähipäevil ära.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 14:17 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Loodan, et tehnilised võimalused ei takista erickul oma lubadusest kinni pidamast. Nimelt kui saabub õhtu ja me tahame inimesi välja visata, hakkame koos Daicon IV Openingi, ehk siis Electric Light Orchestra - Twilight'i laulma. Loodetavasti saab see sama suure kuulsuse osaliseks kui eelmise aasta Animefest 2007 Megahitt: Ummi - Pururin |
Mul on köha. Mis nagu käiks ka tehniliste võimaluste puudumise alla. Olen väga õnnelik, kui ma ettekandega hakkama saan. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 15:06 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | pm. mul on päris palju pilte jaapanis tehtud, aga kuna ma ka ei saa tulla üritusele võin sulle saata need pildid? kui annaksid meili, teeksin lähipäevil ära.  |
Sa peaksid neid ikka ise kohapeale müüma tooma, kui soov on.
ZeroEndorphine kirjutas: | Eelmine kord oli selle karaokega muidugi ka see asi, et sellega täideti pause. Ning ma ei ütleks, et vähe huvilisi oli. Et kas teoorias ei saaks ka seekord mõne pausi vahele karaoket toppida. Kasvõi söögipausi peale jms. |
Vabalt annab vahepauside ajal karaoket laulda. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 17:00 Teema:
|
|
|
Eks ma ilmun ka siis koos KishuManga ja teistega kohale.
Ma saatsin pildi joonistusvõistluse jaoks ka täna ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 20:25 Teema:
|
|
|
Pmlt liigun pühapäeval Tartust Tallinna ja hakkan minema umbes kella kahe paiku. Pmlt kui kellelgi on tahtmist, siis saaks kaks inimest ka peale võtta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Kolm Okt 22, 2008 20:47 Teema:
|
|
|
toomas kirjutas: | Pmlt liigun pühapäeval Tartust Tallinna ja hakkan minema umbes kella kahe paiku. Pmlt kui kellelgi on tahtmist, siis saaks kaks inimest ka peale võtta. |
Ma oleks arvatavasti üks kandidaatidest,kui saab . |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 08:42 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | toomas kirjutas: | Pmlt liigun pühapäeval Tartust Tallinna ja hakkan minema umbes kella kahe paiku. Pmlt kui kellelgi on tahtmist, siis saaks kaks inimest ka peale võtta. |
Ma oleks arvatavasti üks kandidaatidest,kui saab . |
Aga kuidas selle minekuga Tallinnast Tartu on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 11:57 Teema:
|
|
|
Bussi ja rongiga .Kui keegi oleks avalikult midagi sellest planeerinud,siis oleks ma sellest midagi kuulnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 12:26 Teema:
|
|
|
ma võib-olla ei saagi tulla ma olen haige aga arst ütlewb kas võin |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 16:35 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | Bussi ja rongiga .Kui keegi oleks avalikult midagi sellest planeerinud,siis oleks ma sellest midagi kuulnud. |
Kahju, et midagi ei planeeritud. Mina näiteks tõesti ei tunne Tartu linna eriti üldse ja selle taha minu minek vist takerdubki  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 16:52 Teema:
|
|
|
Jeebus. Nagu enamik häid asju elus, ei serveerita ka seda üritust hõbekandikul - minimaalselt peaks siiski ka ise panustama. Õpitud abitus on hirmus vaatepilt, tõesõna. Iga siin foorumis siiani diskuteeritud ürituse puhul leidub vähemalt paar noort inimest, kes põevad punktist A punkti B liikumist rohkem kui minu 77-aastane vanaema.
Tartu kaart
Busside sõiduplaanid
Tartu busside sõiduplaanid
Rongide sõiduplaanid
Vahendid on olemas, kasutage neid. Hädaldada pole mõtet, keegi ei võta seda niikuinii tõsiselt. Kui raha pole piisavalt, see on üks asi, aga seda Tartu linna mittetundmise juttu võib küll vast kodus kassile rääkida, kui sedagi. Sest kassid on vahel üsna terased. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 16:57 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Jeebus. Nagu enamik häid asju elus, ei serveerita ka seda üritust hõbekandikul - minimaalselt peaks siiski ka ise panustama. Õpitud abitus on hirmus vaatepilt, tõesõna. Iga siin foorumis siiani diskuteeritud ürituse puhul leidub vähemalt paar noort inimest, kes põevad punktist A punkti B liikumist rohkem kui minu 77-aastane vanaema.
Tartu kaart
Busside sõiduplaanid
Rongide sõiduplaanid
Vahendid on olemas, kasutage neid. Hädaldada pole mõtet, keegi ei usu. |
Nõustun selles osas Vabarnamehega. Oleks siis midagi keerulist, aga teekond on imelihtne ning ei asu bussijaamast üldse kaugel.
Lisaks Vabarnamehe linkidele juurde veel ühe. See on meie kodulehelt ning sinna on kenasti joontega ära toodud, kuidas Anne Noortekeskusesse saada: jala või bussiga.
Samas oleme arvestanud ka asjaoluga, et inimesed ei tunne Tartut ning ühe korra saab olema üks isik, kes läheb bussijaama ning ootab rahvast, et koos Anne Noortekasse minna. Kes ning kuna täpsemalt, annan teada hiljemalt homme õhtuks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 19:49 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | Jeebus. Nagu enamik häid asju elus, ei serveerita ka seda üritust hõbekandikul - minimaalselt peaks siiski ka ise panustama. Õpitud abitus on hirmus vaatepilt, tõesõna. Iga siin foorumis siiani diskuteeritud ürituse puhul leidub vähemalt paar noort inimest, kes põevad punktist A punkti B liikumist rohkem kui minu 77-aastane vanaema.
Tartu kaart
Busside sõiduplaanid
Rongide sõiduplaanid
Vahendid on olemas, kasutage neid. Hädaldada pole mõtet, keegi ei usu. |
Nõustun selles osas Vabarnamehega. Oleks siis midagi keerulist, aga teekond on imelihtne ning ei asu bussijaamast üldse kaugel.
Lisaks Vabarnamehe linkidele juurde veel ühe. See on meie kodulehelt ning sinna on kenasti joontega ära toodud, kuidas Anne Noortekeskusesse saada: jala või bussiga.
Samas oleme arvestanud ka asjaoluga, et inimesed ei tunne Tartut ning ühe korra saab olema üks isik, kes läheb bussijaama ning ootab rahvast, et koos Anne Noortekasse minna. Kes ning kuna täpsemalt, annan teada hiljemalt homme õhtuks. |
Tegelikult ei maksa nüüd üle ka erututda. Mind lihtsalt pani imestama asjaolu, et kas tõesti ei saa inimesed kes niikui nii tulevad Tartu bussi või rongiga seda siia kirjutada, et kõik koos ühiselt minna. Jagame ju kõik huvi anime vastu. Kahju kui asjasse nii skeptiliselt suhtutakse  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 21:10 Teema:
|
|
|
Niih.. Kell 13.30 on bussijaamas kogunemine ning sealt edasi minnakse koos Anne Noortekasse.
Vastu tuleb teile Ummi. Annan talle mingi AniMatsuri sildi kätte, et te ta ära tunneks  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 21:20 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Niih.. Kell 13.30 on bussijaamas kogunemine ning sealt edasi minnakse koos Anne Noortekasse.
Vastu tuleb teile Ummi. Annan talle mingi AniMatsuri sildi kätte, et te ta ära tunneks  |
Anna talle ruupor kätte ja las laulab puri-purit või midagi . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 21:31 Teema:
|
|
|
babuuni viin ma Anne noorteka asemel Lõunakeskusesse :(( _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 21:32 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | babuuni viin ma Anne noorteka asemel Lõunakeskusesse ( |
Ma õnneks tean kuidas sinna tulla .Ma loodan,et ma ainult kuupäevadega jälle sassi ei pane nagu eelmine nädal  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Reede Okt 24, 2008 13:55 Teema:
|
|
|
Yey saan tulla kui mul palavikku ei tule  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Reede Okt 24, 2008 13:58 Teema:
|
|
|
babuun kirjutas: | genky kirjutas: | Niih.. Kell 13.30 on bussijaamas kogunemine ning sealt edasi minnakse koos Anne Noortekasse.
Vastu tuleb teile Ummi. Annan talle mingi AniMatsuri sildi kätte, et te ta ära tunneks  |
Anna talle ruupor kätte ja las laulab puri-purit või midagi . |
las laulab poro porot. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
|
Tagasi üles |
|