Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chamelle

|
Postitatud: Reede Mai 30, 2008 18:59 Teema:
|
|
|
Elfen Lied on niiii kurb.Ma eriti nutsin siis kui need poisid tapsid tema kutsika Lucy silme ees.Ma olin väga kurb siis ja samal ajal oleks tahtnud neile kolki anda,aga õnneks Lucy tegi seda minu eest .Kuid ikkagi terve anime oli julmalt kurb.Elfen Lied-is saad sa tõesti maitsta tõsi elu.  _________________
Don`t wanna,
let you go.
Never gonna
Let you go.
Be with me together,
because I am you,
and I will ever,
let go of you forever. |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Reede Mai 30, 2008 19:23 Teema:
|
|
|
Emm..minu arust oli naruto 15ep. lõpp.Kohtoht,kus Sasuke hüppas seal nende nõelte otsa ja päästis seal Narutot.Kes on näinud,teavad,mida mõtlen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Reede Mai 30, 2008 20:50 Teema:
|
|
|
Jah, ma arvan, et pooled meist vihkavad narutot, kuid Haku surm pani küll pisaraisse.
On veel väga palju kurbi kohti minu vaadatud animedes, kuid lihtsalt ei meenu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Mai 30, 2008 21:04 Teema:
|
|
|
ma ei saa aru kuidas see nii kurb oli . Ma vaatasin suht külmalt seda aga noh see oli suht ammu.. Viimati oli kurveim koht Terra e...'s , see kus matsuka suri, ohverdades end keithi eest.. suht kurb... njaa.. Wolf's Rain oli ka suht kurb lõpus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Mai 30, 2008 21:27 Teema:
|
|
|
IMO Naruto seeria surigi Hakuga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Reede Mai 30, 2008 22:59 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | IMO Naruto seeria surigi Hakuga. | See oli nii pagana traagiline :S Nutsin 3 päeva järjest... See tappis mu lapsepõlve :/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Laup Mai 31, 2008 18:13 Teema:
|
|
|
Kõige kurvem koht animes on kindlasti see, kus Initial D's
Hatchi-Roku mootor ära söestus ja Takumi nuttis :S
Ja kui Naruto's Haku surma sai! ://////////// |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Laup Mai 31, 2008 18:20 Teema:
|
|
|
Chamelle kirjutas: | Elfen Lied-is saad sa tõesti maitsta tõsi elu.  | oojaa... kõik need tapja-nyuud kes meil ringi liiguvad |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Mai 31, 2008 19:33 Teema:
|
|
|
CupOfTea kirjutas: | Chamelle kirjutas: | Elfen Lied-is saad sa tõesti maitsta tõsi elu.  | oojaa... kõik need tapja-nyuud kes meil ringi liiguvad |
I lol'd |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chamelle

|
Postitatud: Laup Mai 31, 2008 22:13 Teema:
|
|
|
CupOfTea kirjutas: | Chamelle kirjutas: | Elfen Lied-is saad sa tõesti maitsta tõsi elu.  | oojaa... kõik need tapja-nyuud kes meil ringi liiguvad |
Ei mitte selles mõttes,et mingi 4 läbipaistva käega inimesi ringi liigub aga see jutt oli nii kurb ja eriti kurb oli ju selle kodutu lapse minevik..mhm..mis ta nimi oligi *tuletab meelde * Mayu,vist? Omg millised vanemad tal olid!  _________________
Don`t wanna,
let you go.
Never gonna
Let you go.
Be with me together,
because I am you,
and I will ever,
let go of you forever. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Püh Juun 01, 2008 09:21 Teema:
|
|
|
Chamelle kirjutas: | Omg millised vanemad tal olid!  |
See polnud ta isa, vaid kasuisa.. Aga ema oli ka julm kui ta Mayu kodust välja viskas kui ta kaebas kasuisa peale.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Kolm Juul 16, 2008 12:28 Teema:
|
|
|
Üks sõna:
"Bang." _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Juul 16, 2008 14:32 Teema:
|
|
|
Üks sõna:
"Lockon! Lockon!
Lockon! Lockon!
Lockon! Lockon!
Lockon! Lockon!
Lockon! Lockon!
Lockon! Lockon!
..." _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Nelj Juul 17, 2008 20:37 Teema:
|
|
|
Nabari no Ò 's Raikò minevik on suht liigutav. Üldse väga traagiline ja kurb sari see Nabari no Ò. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kiishim

|
Postitatud: Esm Aug 04, 2008 13:05 Teema:
|
|
|
Esimese kurva asjana tuli mul samuti meelde Elfen Liedist see puppy-peksmise koht. Ja see anime on üldse kuidagi kurbuse-kangasse mähitud. Polegi vahet, et tegelikult on filmis naljakaid kohti ka, kuna üldmulje, mis minu jaoks domineerima jäi/jääb, on pime ja depressiivne (päris läbi veel ei ole sellega, vaatan 9. episoodi hetkel).
Teiseks tuleb ähmaselt meelde, et Tsubasa: Reservoir Chronicles nimelises animes olid mõned pisarakiskuja kohad. Väga täpselt ei mäleta, aga üks neist oli talve-stseen (lumi oli ja väga ilus, ja see ilus oligi väga kurb), ja teine oli koht, kus Mokona läks üksi kogu seltskonna eest missioonile. See oli ka kuidagi vapper ja ilus ja kurb.
Aga üldiselt on mind väga raske nutma panna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
princess

|
Postitatud: Esm Aug 04, 2008 13:37 Teema:
|
|
|
Paljude arust võib see naljakas tunduda, et mul sailor moonis tekkisid pisarad silma esimeses hooajas kui sailor moon sai teada, et Mamoru on Tuxedo Mask ja ta sai tõsiselt vigastada sailor mooni päästes. Siis väga kurb oli Narutos Haku ja Hokage surm ja Naruto Shippudenis Gaara surm oli Naruto( ja ka Shippudeni) osadest minu meelest kõige kurvem. Fushigi Yþgi vist teise hooaja alguses kui kogu Tamahome pere tapeti ära. Kurbi kohti on mõndades animetes olnud veel aga need on need mis kohe meelde tulid ja pisarad silma tõid
Edit: Spoilerid valgeks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Esm Aug 04, 2008 14:04 Teema:
|
|
|
princess kirjutas: | lots of spoilers |
tee valgeks tekst!
Aga see oli nõme, kuidas Gaara ellu äratati.. Ei, ma ei vihka Gaarat, aga ellu äratamine on nõme. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Esm Aug 04, 2008 14:13 Teema:
|
|
|
Naruto nüüd küll mind kurvaks pole kunagi teinud...
Aga kõige kurvem koht animes...
Võib-olla see kui Ran "Texhnolyze's" ka selleks "kookoniks" muudetakse. Häiriv, rõve... ja kurb.
Njh võib-olla see osa "Gantz's" kui kõik (va. Kei) surma said. Esimest korda vaadates oli küll kahju. _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ruchifa

|
Postitatud: Laup Aug 16, 2008 05:40 Teema:
|
|
|
Air-i lõpuosa kus pisike tüdruke kõnnib vaevaliselt oma nn ema käte vahele ja siis sureb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Miiia
|
Postitatud: Teis Aug 19, 2008 22:32 Teema:
|
|
|
aa muidu ikka terve Nana ja kindlasti Hotaru no Haka ning Haibane Renmei ja ja ja... ja veel üks või mitu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|