Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hull

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 16:31 Teema:
|
|
|
Vanarahva tarkus mõistab öelda, et kui Paastumaarjapäeval (25 märts ehl eile) tuiskab või lumi maas on, siis tuleb veel 40 päeva külma!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 18:36 Teema:
|
|
|
Sain täna töölt koju sõita jalgrattaga sellises tuisus, kõnnitee polnud puhtaks aetud veel nii et pidin autotee peal sõitma ning halva nähtavuse tõttu sai vasakpoolses teeservas päris mitu korda ära käidud.
Õnneks oli autode rivi mu seljataga kannatlik. _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 18:43 Teema:
|
|
|
Hull kirjutas: | Vanarahva tarkus mõistab öelda, et kui Paastumaarjapäeval (25 märts ehl eile) tuiskab või lumi maas on, siis tuleb veel 40 päeva külma!  |
kui see on tõsi miks ma NaruNeko-ga siis kevade tulekut tähistasime? T_T _________________ "Hello I'm Kaido Kio""today I'm stalking a grade shooler." xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 18:43 Teema:
|
|
|
Istun hetkel mõnusalt nägu aknapoole ja õpin. Igatahes juhtusin just sellisel hetkel pilku tõstma, kui vastas majas tuli üks vaipa kloppima ja samal hetkel sadas talle katuselt paras ports lund kaela. Ma ei tahaks kahjurõõmsalt kõlada, aga seni kuni selline asi minuga ei juhtu on see naljakas
Oeh, lund sajab aina juurde Mega kevad ikka. Mul hakkab lindudest veidi kahju, neil pole nagu nüüd kuskil eriti olla. Panin neile nüüd suure rasvakamaka ja mingeid linnutoidu kuulikesi rõdule. Nii on lindudel söömisvõimalus ja mu kass saab "telekat" vaadata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Miiia
|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 18:50 Teema:
|
|
|
ma ei salli seda lund hetkel üldse. sõitsin hommikul annelinnast taksoga reiniku gümnaasiumi juurde mingi 45 minutit. tavaliselt saab 10ne minutiga ning seega hilinesin meeletult proovikirjandile. ohh seda rõõmu. ja rahadega on nüüd absoluutselt nullis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuroneko

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 19:20 Teema:
|
|
|
Ma ei saa aru, miks selline lumi ei võinud jõulude ajal olla, siis oleks nii ilus olnud! Aga praegu, kui juba kevad peaks käes olema, mõjub see kuidagi masendavalt..
Mul läks ka täna kooliminekuks poole kauem aega, kui tavaliselt. Pärast olid püksid põlvist saadik märjad (allapoole siis)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 19:36 Teema:
|
|
|
Parem hilja kui mitte kunagi
Niikuinii tuleb nädalalõpp soe, nii et  _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
NekoNaru pugema ei lähe

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 19:59 Teema:
|
|
|
kinaver kirjutas: | kui see on tõsi miks ma NaruNeko-ga siis kevade tulekut tähistasime? T_T |
Me tähistasime minu arust suve juba. _________________
Tehakse uuendusi! =D |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 20:20 Teema:
|
|
|
ma just vaatasin Eesti-kanada jalgpallimängu. Tallinnas tuiskab isegi rohkem kui Tartus  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 20:41 Teema:
|
|
|
Miiia kirjutas: | ma ei salli seda lund hetkel üldse. sõitsin hommikul annelinnast taksoga reiniku gümnaasiumi juurde mingi 45 minutit. tavaliselt saab 10ne minutiga ning seega hilinesin meeletult proovikirjandile. ohh seda rõõmu. ja rahadega on nüüd absoluutselt nullis  |
takso? milleks siis jalad on?
igatahes, astusin täna rõõmsalt 7:40 majast välja, et 7:51 bussi peale minna. mingi buss lohises nina alt ära, vale buss, seega ükskõik. 7:55 tuleb ema samasse peatusesse, et tööle minna. järgmise bussiga juba. 8:05 jõuab vale buss peatusesse. Löön käega ning kõmbin koju tagasi.
Õnneks oli teine loeng vanas heas Paabelis, kuhu ma niikuinii jalgsi kõnnin. jäin ainult 5 minutit hiljaks, õnneks hilines õppejõud 10 minutit.
minu arust väga lõbus. Ei ole siin koledat midagi, õpetabki inimesi, et alati ei pea viimasel hetkel tormama.
Tagaveolise autoga võib lahe olla, kui isegi quattrod külg ees roomavad. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 22:17 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | ma just vaatasin Eesti-kanada jalgpallimängu. Tallinnas tuiskab isegi rohkem kui Tartus  |
Ma vaatasin ka seda.
Meie võit!! 2:0 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 22:24 Teema:
|
|
|
Kuigi ma olin/olen sellest lumest vaimustuses, siis linnas kõndimine on minu haigele jalale ikka tõsine katsumus. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 22:36 Teema:
|
|
|
mhmh, mu jalg sai ka suht terveks aga nüüd peab igaks juhuks sidet jala ümber kandma, et uuesti haigeks ei jääks... |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 22:42 Teema:
|
|
|
je suis mal à tête. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 22:53 Teema:
|
|
|
Lumi ei ole mõnus. Jalgpall oli mõnus.
Natuke naljakas oli, nagu lapsed mängiksid.
See polnud nüüd solvang, selline lõbus mäng oli lihtsalt. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 22:54 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | je suis mal à tête. |
Loodame, et läheb kiiresti üle
See lause läks siis täppi, kui mu tõlk valesti ei tõlkinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Kolm Märts 26, 2008 23:58 Teema:
|
|
|
Minule lumi meeldib kohe väga. Üldse mitte ei kurda. Loodetavasti sajab veel kaua ja palju.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Märts 27, 2008 13:22 Teema:
|
|
|
Dejiko-nyo! kirjutas: | Minule lumi meeldib kohe väga. Üldse mitte ei kurda. Loodetavasti sajab veel kaua ja palju.  |
Vähemalt üks inimene, kes minuga ühel meelel on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Nelj Märts 27, 2008 13:38 Teema:
|
|
|
Üks väike küsimus. Et kas siin leidub kedagi, kes eelmine aasta oleks teinud matemaatika riigieksami. Mul üks tuttav tahaks artiklit kirjutada ning ta vajaks kedagi, kes oskaks midagi selle kohta rääkida.
Asjaga on vist suhteliselt kiire, nii et oleks õnnelik kui mõne leiaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Nelj Märts 27, 2008 15:27 Teema:
|
|
|
Ma just õpetasin oma õe ütlema lollide multikate ja anime-multikate(mille mu tark isa on talle õpetanud) asemel ütlema lihtsalt anime =). _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|