Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 00:28 Teema:
|
|
|
Aitak küll kui teaks piisavalt palju et aidata, aga seda ma kahjuks või mõne õnneks ei tee ja nii jääbki minu abi nii minimaalseks kui võimalik. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Kolm Nov 29, 2006 23:38 Teema:
|
|
|
Minule meeldib baka senine kujundus küll sellisena nagu ta on ning ma loodan, et ta jääbki selliseks. Ta on kuidagi rahustav. Foorum ja ülevaated peaksid minu arust mõlemad lahku jääma. Eestikeelsed ülevaated meeldivad mulle igatahes hulga rohkem, kui need, mida inglisekeelsetena mujalt Internetist leida võib. Baka on üldse üks mõnus koht ja mina olen selle olemasolu üle väga rahul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 16:58 Teema:
|
|
|
Eiiiiiiiiiiiiiii!!!
ei ole siin midagi uut teha!!!
ma pole seda foorumitgi veel korralikult selgeks saand..ja te tahate uuendusi tegema hakkata...milleks?
Eesti on nii väike koht..ja siis pole nii palju inimesi nagu nii, kes animest töeliselt huvituvad...pole vaja oma närve raisata...ja aega ka...
Baka on nagu ta on...-vöta vöi jäta-...kellele ei meeldi..on olemas 10000000 teisi foorumeid jmi(ja mida iganes) kus saab oma aega sisustada...
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 17:01 Teema:
|
|
|
Juba teine vana teema kuhu sa postitad, nii palju kui mina lugeda olen jõudnud. Vaata ikka viimase postituse aega ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 17:23 Teema:
|
|
|
Raidomees adminniks! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 17:25 Teema:
|
|
|
Oo...
See oleks väga kahtlane, aga ärme off-topicuta. See on ju isegi teadaanne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 17:27 Teema:
|
|
|
Näete kui hästi ta (modeks vähemalt) sobib? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryu

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 11:32 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Juba teine vana teema kuhu sa postitad, nii palju kui mina lugeda olen jõudnud. Vaata ikka viimase postituse aega ka. |
no kurat... jälle panin mööda  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pardike666 banned

|
Postitatud: Püh Veeb 03, 2008 01:57 Teema:
|
|
|
mina kui kogemustega ja ¹taaaazikaz baka.ee kasutaja arvan, et siia oleks vaja ühte korraliku omaloomingunurka. see puhuks bakale uue tuule sisse ja oleks väärt mõte niikuinii.
tehke omaloomingu nurk ja mina tunnen vähemalt ühte poissi kes sinna kohe postitama hakkaks.
 _________________ ShadowofGoth wrote:
Sina tegid minuga esimesena tegemist, mina lihtsalt avaldasdin oma arvamust. Ja ausalt, tänu sellele, et elu on raske puudub mul igasugune huumorimeel. Inimesed võiksid arvestada sellega, et on ka inimesi kellel puudub igasugune huumori meel |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Püh Veeb 03, 2008 07:02 Teema:
|
|
|
pardike666 kirjutas: | mina kui kogemustega ja ¹taaaazikaz baka.ee kasutaja arvan, et siia oleks vaja ühte korraliku omaloomingunurka. see puhuks bakale uue tuule sisse ja oleks väärt mõte niikuinii.
tehke omaloomingu nurk ja mina tunnen vähemalt ühte poissi kes sinna kohe postitama hakkaks.
 | Aga on ju http://artis.monzi.org/viewforum.php?f=36&sid=cf3d1312d8f083da8ced60295340e7a7 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Nelj Aug 28, 2008 12:15 Teema:
|
|
|
Baka võiks üldse kerge redisaini saada ja uuesti elama panna. Potentsiaali ju jätkub. Hetkel ta portaalistaatuses väga pole. Teeks asja ilusaks, lisavidinaid juurde ja aktiivsus tõuseks kindlasti. Ma arvan.
EDIT: Oleksin täitsa nõus aitama kujunduse ja html/cssi ning muu loova kohapealt. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Aug 28, 2008 20:42 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Baka võiks üldse kerge redisaini saada ja uuesti elama panna. Potentsiaali ju jätkub. Hetkel ta portaalistaatuses väga pole. Teeks asja ilusaks, lisavidinaid juurde ja aktiivsus tõuseks kindlasti. Ma arvan.
EDIT: Oleksin täitsa nõus aitama kujunduse ja html/cssi ning muu loova kohapealt. |
Oskad ehk välja pakkuda mõne reaalselt kasuliku lisavidina?
Meil olid mõned aastad tagasi käputäis Web 2.0-likke ideid, aga peale mõningast järelmõtlemist ei tundunud ükski neist eriti vajalik. Uue kujunduse vajalikkus on ka küsitav kui vana täiesti funktsioneeriv on. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Viimati muutis seda acousmatique (Nelj Aug 28, 2008 21:49). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Nelj Aug 28, 2008 21:42 Teema:
|
|
|
Vabandan, et üldse oskasin nii rumala idee välja tuua.  _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Aug 28, 2008 21:49 Teema:
|
|
|
Minu küsimus oli siiras, mitte sarkasm või mõnitus. Anna ikka vastus, kui sul on miskit meelel.
Lihtsalt, ma ei näe erilist vajadust kümneid või lausa sadu töötunde kulutada mingite feature'ite lisamise peale mille kohta me ei tea kas keegi neid üldse kasutataks või mitte. Siit teemast ei ole minu meelest senini eriti palju ideid läbi käinud, rohkem niisama vingumist. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 19:10 Teema:
|
|
|
see oleks küll tore, kui HTML tööle tuleks siia.  _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 20:17 Teema:
|
|
|
wat _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 20:25 Teema:
|
|
|
Ta vist pidas silmas kodanikku Hans-Tõnis Meelis Laaneots. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 20:25 Teema:
|
|
|
who _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 20:27 Teema:
|
|
|
Tead küll, see lühike tüüp krussis punaste juustega, kellel on paar hammast puudu ja vasakus kõrvas rõngas. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 20:36 Teema:
|
|
|
ok _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|