Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
River

|
Postitatud: Esm Dets 24, 2007 13:51 Teema:
|
|
|
No...loorberitele puhkama jäämisest oled kuulnud? Enda lõdvaks laskmisest ja liiga heal arvamisel olemisest? Vaenalse alahindamisest?
Eks need asjad tee oma töö. Kuigi mingil hetkel võibolla oled olnud ilus suur ja tugev.
sry. täna mina ja klaviatuur ei taha kuidagi kokku sobida - näpud ei taba õigeid klahve ja nii sünnib ekraanile ....huvitavaid uudissõnu ning väljendeid....veelkord sry. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Esm Dets 24, 2007 22:55 Teema:
|
|
|
Selle 40-41 shippuudeni lõpus oleva Youth Excercise Clubi peale ikka irnusin.. Mingi soovitas treenida kõikidel. vertikaalsed kätekõverdused, ümber küla käte peal ringe ja siis sooviti teha puu peal jooksmist (õpetus: keskendu ja suuna chakra jala taldadele) siis vee peal kõndimist (õpetus: vabasta staabilset voolvat chakrat jalgadest ja tasakaalusta keha vee peal ! )
Happy training & XMAS. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Teis Dets 25, 2007 11:55 Teema:
|
|
|
Kas Naruto Shippuuden filmi pole ikka veel subbitud? Sest ma avastasin, et aasta 2008 augustis tuleb välja Naruto Shippuuden Movie 2 !
http://youtube.com/watch?v=ZjOdV_A2PFE&feature=related
minule jäi see trailer suht ebaselgeks.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kran

Liitunud: 31 Juul 2004 Postitusi: 50 Asukoht: In my own twisted world.
|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 02:04 Teema:
|
|
|
Naruto fännidele halvad uudised. Kui te veel ei tea siis on Dattabayo fansubs otsustanud tähtajatult oma tegevuse peatama. Põhjuseks toodi et fännid on vaatamata nende palvetele ikka üleslaadinud nende tõlkeid Youtube, Veoh ning teistesse keskkondadesse. See kehtib ka kõikide teiste animede kohta mida nad tõlgivad (Naruto,Bleach, Genshiken ja teised)
http://www.dattebayo.com/pr/58 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 13:18 Teema:
|
|
|
halvad uudised . Kas on üldse teisi normaalseid naruto / bleachi subbijaid? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Gerda

|
Postitatud: Laup Dets 29, 2007 20:48 Teema:
|
|
|
Hästi palju on teisi ka, kes subbivad, aga nende töö ei ole nii kvaliteetne kui Dattebayol. |
|
Tagasi üles |
|
 |
edgar

|
Postitatud: Laup Jan 05, 2008 01:31 Teema:
|
|
|
kes on tsekand naruto viimast osa?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Jan 05, 2008 14:46 Teema:
|
|
|
mõtled Shippuuden 40-41 ikka jah? Olen küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 17:39 Teema:
|
|
|
Naruto 42 RAW väljas |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 17:54 Teema:
|
|
|
Kui ainult Raw siis mina elan tulevikus.
Igatahes tore osa oli. Kui välja arvata, et midagi põnevat ei juhtunud peale paari uue võime näitamise aga noh ikkagi parem kui see 2 tunnine special oli, või vähemalt tundus kuna paar nädalat pole Narutot olnud. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
syne

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 18:02 Teema:
|
|
|
ikka suht kräpp, kuidas nad suudavad näidata mitu korda ringiratast kõigi ilmed läbi, taustaks 'pingeline' muusika .
kas nad ei võiks samas tempos edasi minna nagu bleach? või vähemalt kuidagigi osi huvitavamaks teha.. aga jah, igal juhul parem kui ep 40-41 _________________
Loen | Loetud |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 19:39 Teema:
|
|
|
syne kirjutas: | ikka suht kräpp, kuidas nad suudavad näidata mitu korda ringiratast kõigi ilmed läbi, taustaks 'pingeline' muusika . |
One Piece'is oli küll täitsa tore selline asi...
http://youtube.com/watch?v=MqCpXPYTfqs |
|
Tagasi üles |
|
 |
metsakutsu
|
Postitatud: Reede Jan 11, 2008 20:44 Teema:
|
|
|
Küll veits kohatu võrdlus, aga pigem tuli mulle see meelde http://www.youtube.com/watch?v=sXldafIl5DQ _________________ Searching this vast Universe for a fried chicken with four legs... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Jan 12, 2008 11:56 Teema:
|
|
|
sain kah just vaadatud. Päris hea osa oli isegi. Aga kahju ikkagi et naruto slow-mo's liigub.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Jan 13, 2008 16:06 Teema:
|
|
|
42. osa oli küll suhteliselt mõnus, kuid järgmine episood tõotab olla hiiglaslik juustupall. Ma lausa kardan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 13, 2008 16:45 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin ka 42. osa shippuudenil. Ma ütleks, et pärast 17. osa on suur plot twist toimunud. Järgmise osa vaatan ka ära, lihtsalt et näha, kas Sakura jõuab osa lõpuks Narutoni või jääbki jooksma. Siis jätan jälle veerandsada osa vahele ilmselt. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Jan 18, 2008 16:56 Teema:
|
|
|
keegi 43. shippuudeni ka ära näinud? Ei olnud väga hea osa. Aga normaalne. Sai palju uut ja huvitavat teada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Reede Jan 18, 2008 20:57 Teema:
|
|
|
Ma nägin ja see oli normaale, aga nahhui naruto sakurale lõuga pani, kas japsidel pole tundeid.. Ok aitab vingumisest...hea oli muidu.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Reede Jan 18, 2008 22:58 Teema:
|
|
|
little_devil kirjutas: | Ma nägin ja see oli normaale, aga nahhui naruto sakurale lõuga pani, kas japsidel pole tundeid.. Ok aitab vingumisest...hea oli muidu.. |
vali sõnu, siin on ka rikkumata väikseid lapsi.... lol
Vaata Saikano ära, Shuuji on nii karm vend, et naiste släppimine on üsna tavaline tegevus.
ning osa oli ka halb. venis sama jubedalt kui alati. Venis isegi hullemini, kui juust pitsa peal, mida ma vaatamise ajal õgisin. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 11:51 Teema:
|
|
|
Tavai, ma ei teadnudki et siin lapsed on! |
|