Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Reede Sept 14, 2007 17:57 Teema:
|
|
|
ballafrog kirjutas: | 28 osa
tahaks järmist osa nähe see peaks lahe tulema lõpuks said need oma teisikutest jagu Lee on äga aga see võitlus oleks võinud lahedamate rünnakutega lõppeda
küsimus
Ma ei saanud ikka aru kuidas rin surtma sai või on ta veel elus kusagil ? |
Rin, see tüdruk, kes Kakashi rühmas oli? Tema kohta ei ole midagi teada.
28. osa oli küllaltki mõnus ajaviide. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Sept 14, 2007 18:22 Teema:
|
|
|
AndreS kirjutas: | Kui sa mõtled seda poissi kellelt Kakashi silma sai.... siis talle kukkus kivimürakas kaela... ning pool ta kehast lömastus vms... ta suri nende vigastuste tagajärjel... oma silma Kakashile andmine oli viimane asi mis ta tegi.... nii sain mina vähemalt asjast aru.  |
Ta võib ka Tobi olla, kuna Tobi on ka uchicha, minuarust..
Aga Rin on see meedik ninja, see naine.
Panin valgeks kuna kõik seda ei tea, kuigi ise Narutot ei vaata ja ei taha ka vaatama hakata siis jah.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Sept 14, 2007 18:39 Teema:
|
|
|
Aa... see meedik... teama jäi ikka ellu ... aga mis tast edasi sai seda ei tea ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Sept 14, 2007 23:00 Teema:
|
|
|
Osa 28. oli ikka päris jura, nii sisu kui lõpplahendus võitlusele. Hea vähemalt, et üldse oli lõpplahendus ning võitlus ei siirdunud järgmisesse ossa.
Järgmise osa sisust ma sain enam-vähem aru preview põhjal, aga eks siis näe ja natuke rohkem ka, sest järgmine on topelt-episood, mis on hea.
Mis on halb, on see, et tuleb JÄLLE faking kaks nädalat oodata. No on ikka jama... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Reede Sept 14, 2007 23:25 Teema:
|
|
|
mitu osa shippudenil tuleb? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Sept 14, 2007 23:59 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | mitu osa shippudenil tuleb? |
Hahaha lol.
Seda ei tea vanajumal ka mitte, kui sa just ei soovinud, et me hakkaksime teooriaid looma osade hulga kohta. Ma küll mangat ei loe, aga natuke tean, mis seal toimub ja kui mingit uut väga suurt sü¾eeliini ette ei tooda ning manga lõpeb Akatsuki ja Orochimaru/Sasuke lugude lõpuga, siis ma pakuks, et üle 300 ikka. Sellest, mis praegu on olemas, saaks samas tempos jätkates umbes 80-100 osa, aga ma julgen väita, et sama palju tuleb juurde. 200 kindlasti, aga nagu öeldud - ma ei loe mangat, nii et ei saa kindlalt väita palju potentsiaali stooril arenemiseks on. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 11:02 Teema:
|
|
|
heh njah ma lihtsalt polnud kindel sest wikipedia näitas mulle shippuden episood listis et on 29 episoodi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chalirius
|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 14:56 Teema:
|
|
|
Wikipedia näitab siiani olnud ja järgmisena ilmuvat episoodi.
Ootan põnevusega 29ndat osa. Gai tiim võiks kloonidest ometi juba jagu saada. Kaua sa iseendaga ikka võitled. Ning Kakashi uut sharingani tahaks ka aktsioonis näha.
Muide, ma olen vist midagi maha maganud. Millal Kakashi tolle Mangekyou Sharingan üldse sai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 15:21 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Muide, ma olen vist midagi maha maganud. Millal Kakashi tolle Mangekyou Sharingan üldse sai? |
Nii nagu enamus teisi ninjasi... treenib ja arendab ka Kakashi oma võimeid edasi
Ehk siis jah... ta omandas selle millalgi naruto lõpu ja shippudeni alguse vahel...
Tsiteerin:: | Gai tiim võiks kloonidest ometi juba jagu saada. Kaua sa iseendaga ikka võitled. |
Sa vist ei ole veel 28.osa vaadanud ... asi juba lahendatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chalirius
|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 15:27 Teema:
|
|
|
Ei ei, vaatasin küll. Ma unustasin lihtsalt ära et nad jõudsid oma rünnakud juba käiku lasta ><. Oh loll mina. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 20:51 Teema:
|
|
|
Niih paistab et ennustus võistlus on läbi ja kui ma õigesti mäletan siis õiget vastust ei tulnudki
muidu täitsa ok osa oli |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 21:45 Teema:
|
|
|
Morghat kirjutas: | Niih paistab et ennustus võistlus on läbi ja kui ma õigesti mäletan siis õiget vastust ei tulnudki
No raske on arvata, et salajane nipp, kuidas rasket lahingut võita, on VÕIDELDA TUGEVAMINI! Ma oleks ennem pakkunud, et sand team jõuab appi vms. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 15:22 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Morghat kirjutas: | Niih paistab et ennustus võistlus on läbi ja kui ma õigesti mäletan siis õiget vastust ei tulnudki
No raske on arvata, et salajane nipp, kuidas rasket lahingut võita, on VÕIDELDA TUGEVAMINI! Ma oleks ennem pakkunud, et sand team jõuab appi vms. |
jep kokkuvõttes võib õesti öelda et üsna mage lahendus, oleks võinud ikka midagi huvitavamat välja mõelda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 16:13 Teema:
|
|
|
See Gai tiimi võitluse lõpp oli ikka väga vilets. pmst "tüübid, võtke ennast kokku ja andke neile lihtsalt peksa, kaua te ikka mängite" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 19:15 Teema:
|
|
|
naruto konnad on ikka üle kõige !
Gamatatsu on parim  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Teis Sept 18, 2007 15:07 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | AndreS kirjutas: | Kui sa mõtled seda poissi kellelt Kakashi silma sai.... siis talle kukkus kivimürakas kaela... ning pool ta kehast lömastus vms... ta suri nende vigastuste tagajärjel... oma silma Kakashile andmine oli viimane asi mis ta tegi.... nii sain mina vähemalt asjast aru.  |
Ta võib ka Tobi olla, kuna Tobi on ka uchicha, minuarust..
Aga Rin on see meedik ninja, see naine.
Panin valgeks kuna kõik seda ei tea, kuigi ise Narutot ei vaata ja ei taha ka vaatama hakata siis jah.. |
tobi on kindlasti uchina kuidas tal muidu sharingan on ?
team gai oleks võinud oma cloonidest hoopis koostäõõga jagu saada aga hjah naruto on naruto _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Teis Sept 18, 2007 16:41 Teema:
|
|
|
Niih, minu favoriit AonE on millalgi Naruto valmis saanud ja nagu ma kunagi vist isegi ühel lk lubasin ...
"... kui saan uue arvuti ja mul pole midagi paremat vaadata ..."
- igatahes, alustan täna õhtul esimese 8 osa ülevaatega, mis mul senini nähtud on ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 12:24 Teema:
|
|
|
ma ei saa 2 nädalat ühte episoodi oodata..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Sept 22, 2007 13:35 Teema:
|
|
|
Ma pole umbes kuu aega Narutot vaadanud, vist isegi rohkem, võibolla isegi kaks kuud. Pole nii hull midagi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Sept 23, 2007 17:22 Teema:
|
|
|
hmmm ... kes on naruto vanemad?? olen kuulnud erineivaid varjante. Isa on vist Hokage IV aga ema?? ja siis olen sellist versiooni kuulnud, väga kahtlane muide, et Fourth üritas Nine-Tailedi enda sisse sealida ja selle käigus ta muutus väga nooreks ning kaotas mälu.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|