|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Nelj Sept 06, 2007 08:24 Teema: Eternal Sabath
|
|
|
Päris huvitav lugemine oli
Manga algab sellest kuidas yks noormees lihtsalt võtab asju ja tarbib teenuseid ilma et inimesed oleks midagi kysind, tal on nimelt võime inimeste teadvust mõjutada...
Lugu ise on 8 vol. i pikk, seega asjad käivad selles mangas kiirelt mingit yleliikset jokutamist ei ole.
Teema ise on huvitav päris ok lt joonistatud ei puudu ka "geiroiline" kangelanna
ametlik mangavideo Queen @ Live Aid (1985) _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 12:27 Teema:
|
|
|
See on Apollo's müügil ka. Kuid teine vol on otsas ja siis ma pole viitsinud kolmandat osta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 19:05 Teema:
|
|
|
See on tore psühholoogiline manga ja esimene osa on väga huvitav, eriti stseenid, kus peategelane teiste mõistustes tuulab ja kuidas see kõik kujutatud on. Teises volume'is neid kahjuks peaaegu polnudki ja venis ka kuidagi, nii et ma ei suuda otsustada, kas ka kolmandat osta. Olen kuulnud, et hiljem läheb paremaks nagu... c0en, mis sa kostad?
Ning, kammerer, kui sa Viru tänava Apollos tuulasid, siis sealt haarasin mina viimase 2. volume'i ära. Aga muidu on tore näha, et sa siin postitad, ma juba mõtlesin, et surnud... _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|