|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tenshi-san

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 17:21 Teema:
|
|
|
ma eitea kedagi :S _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Aug 29, 2007 18:58 Teema:
|
|
|
Tenshi-san kirjutas: | ma eitea kedagi :S |
kuid kahjuks
genky kirjutas: | Need postitused aga jätke olemata, milles teatate, et ei tea kedagi. |
Teemasse - ega ma ise ka siit kedagi vist nägupidi ei tea. Ütlen "vist", sest ma tean õige mitut animesõpra, kellel võib ka siin kasutaja olla, aga võib ka mitte. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Nelj Aug 30, 2007 10:49 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | ma olen aint Ketsuya-t päriselus kohanud ..  |
ta on ka ainus keda ma tean foorumist IRL |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Nelj Aug 30, 2007 17:42 Teema:
|
|
|
ei tea kedagi :S _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Aug 30, 2007 17:43 Teema:
|
|
|
ballafrog kirjutas: | ei tea kedagi :S |
genky kirjutas: | Need postitused aga jätke olemata, milles teatate, et ei tea kedagi. | |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 00:54 Teema:
|
|
|
kas need on siis palju paremad, kus antakse teada, mida genki arvas nende postide kohta, milles selgub, et postija ei tea kedagi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 13:02 Teema:
|
|
|
Täiendan nüüd natukene. Meelde tuli varajasemalt nähtud inz002 ning esmakordselt nähtud driimer, will ja Valdars. Oli veel bakalasi...ehk keegi raatsib mälu värskendada ^ ^
manic, mascara, kinnas, hjarg, Vabarnamees, acousmatique/fushi, catbert, Sardokaur, promillipoiss, killerbean, jihad, xin zeran, Mr Cinnamon/natsue, xelene, ruri, downo, ahp, paxito, shark, anorien, geki, kaisuke/kaisu0, yuna, maasikas, koneko, zork, hotpapa, oxx, david, animenic/dnbn, yoshy, glaurung, M.C. Savage, globaal, hundiplika, MTI, 0h00, mõlemad ichid, erick, seichi, zero, seikend, mil, Tuletegija, Fressix, chiisan, BukonoNugashi, ShadowofGoth, Mertyg, udimon, Triin, Martin, LordNikon, kammerer, doujimasan, poizzz123, nux, ops, GodOdin, Lumekass/Edvin/Nekoshounen, Morpheus155, Trash, jackwood, kaptengalaktlan, shether, Pyrmonte, Xire, W_W, Ummi, RandomHero, m0rra, NekoNaru, Lenny666, Indrek, mimmu, uupps.
Kokku: 81
alarkivi kirjutas: | kas need on siis palju paremad, kus antakse teada, mida genki arvas nende postide kohta, milles selgub, et postija ei tea kedagi? |
Nõustun. Spämm. Tegin selle konkreetse lause esimeses postituses boldiks.
Kui keegi edaspidi ütleb, et ei tunne kedagi ning keegi otsustab minu lausele viidata, siis on see arvestatav spämmina. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Sept 03, 2007 00:01). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Sept 02, 2007 13:35 Teema:
|
|
|
Ma olen kohtunud Genky ja Xin'iga.
Aga muidu näinud eemalt olen Hjargi (Hella Hundi pubis) ja siis veel mõndasid bakalasi, kelle nime nägu kokku ei pane. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 09:52 Teema:
|
|
|
Nana, Yaya, ja veel neid teisi kolmeteistkümnesei plikasid, kellega tegime pildiseeria Nana juures. Yaya'd küll ei olnud Nana juures. _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 20:40 Teema:
|
|
|
Ainuke inimene keda ma siin tunnen on 0h00 ja teda ka teise inimese kaudu. Tema mind igatahes ei tunne. Nii loogiline et sa oled anima fänn, enne ei teadnuki. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Püh Sept 09, 2007 20:47 Teema:
|
|
|
Sa mõtled vist ikka anime'd _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Sept 10, 2007 11:14 Teema:
|
|
|
Täitsa võimalik, et ta mõtles siiski animat.
Vahepeal olen näinud driimerit ja MTI'd ja igast inimesi veel. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maarika

|
Postitatud: Teis Sept 11, 2007 18:57 Teema:
|
|
|
Ma vist tean Ummit (mitme inimese kaudu), aga pole kunagi kohtunud. Ja genky't olen ka vist paar korda näinud. Ma usun, et teie mind ei tea. Aga ma pole mingi stalker, nii et muretsemiseks pole põhjust. ;P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Kolm Sept 12, 2007 05:12 Teema:
|
|
|
Ma olen kohtunud genky ja xin'iga!!
Oh ja sato-chaniga ka.
v6ib-olla on siin veel inimesi keda ma tean, kuid ei tea et nad siin on. xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaisu0

|
Postitatud: Reede Sept 14, 2007 22:57 Teema:
|
|
|
peaks oma listi täiendama...
driimer, will, valdars, inz002, poizzz123... kui animeööst suudaks nimed ja näod kokku viia kõik siis oskaks äkki veel mõne juurde öelda
manic, mascara, kinnas, hjarg, Vabarnamees, acousmatique/fushi, Sardokaur, promillipoiss, killerbean, xin zeran, Mr Cinnamon/natsue, xelene, ruri, downo, shark, anorien, zero, Ops, 0h00, geki, genky, yuna, maasikas, hotpapa, david, animenic/dnbn, yoshy, glaurung, M.C. Savage, hundiplika, MTI, erick, seichi, seikend, Tuletegija, chiisan, Triin, LordNikon, kammerer, GodOdin, Lumekass/Edvin/Nekoshounen, Morpheus155, Trash, jackwood, kaptengalaktlan, shether, Pyrmonte, Xire, W_W, Ummi, RandomHero, NekoNaru, Indrek, uupps
Kokku: 59 inimest  |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Laup Sept 15, 2007 12:04 Teema:
|
|
|
eile lisandus Morpheus155  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ChristmasBunneh

|
Postitatud: Laup Sept 15, 2007 23:38 Teema:
|
|
|
kõiki, kes olid viimasel animööl tartus. ei vea nime ja nägu kokku. genkyt igastahes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Sept 16, 2007 23:37 Teema:
|
|
|
und veel pole, seega panen kirja.
genky, xin, yoshy, 0h00, MTI, Vabarna, Erick, hjarg, fushi, Chiisan, Nekoneko, Ummi, Inz002, Valdars, Kaisu0, Driimer, Morpheus155, Uupps, David, Seichi, Trash, Ops, Hotpapa, Tuletegija, Edvin (minu naine emangas), kammerer, Kaptengalaktlan, Lordnikon, M.C. Savage, Piuxu, zork, Jackwood, Kinnas, poizzz123, Keitaro Urashima (olen kindel, et olen ainus, kes teda näinud on ), zero, Ketsuya, m0rra ka vist,
Paar tükki läks niikuinii meelest. 38 tükki kui ma õigesti lugesin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 11:07 Teema:
|
|
|
Ei tunne (vist) kedagi, paari inimest olen vaid näinud. Näiteks genkyt ja võibolla mõnda veel kevadel Kinomajas Evangelioni maratoni ajal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Sept 17, 2007 11:43 Teema:
|
|
|
Vabarnameest ja siis veel mõningaid. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|