Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 11:07 Teema:
|
|
|
ballafrog kirjutas: | nii vara naad veel ei sure tsunade ja szizune ravivad nad terveks keegi konoha ninja õpilastest pole hetkel surnud juu ainult gaara suri shipuudenis ära |
Kas siis Gaaraga ei juhtugi sama asi, et ta äratatakse jälle ellu? _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 12:44 Teema:
|
|
|
niikaugel kui praegu anime on on ta ikka surnud _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 13:19 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | ballafrog kirjutas: | nii vara naad veel ei sure tsunade ja szizune ravivad nad terveks keegi konoha ninja õpilastest pole hetkel surnud juu ainult gaara suri shipuudenis ära |
Kas siis Gaaraga ei juhtugi sama asi, et ta äratatakse jälle ellu? |
HOIATAN, JÄRGNEV TEKST VÕIB SPOILIDA KOGU RESCUE GAARA ARCI.
Animet ei jälgi, kuid arvatavasti tuleb veel see osa, kus ta imeväel tagasi elavate sekka hüppab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 13:28 Teema:
|
|
|
Ja kus see järgnev tekst siis on? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 13:46 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Ja kus see järgnev tekst siis on? |
Pime või tähenärija? |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 12:47 Teema:
|
|
|
26. osa
Haha 387m Naruto face-punch world record!
Igastahes hea osa oli... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 13:46 Teema:
|
|
|
Ma ennustan nii selle team gai kloonide võidu et rock lee jookse neji juurde ja neji tapab ta teisiku ära neji jookseb gai juurde hja tema tapab neji teisiku ära tenten jookseb rock lee juurde ja lee tappab tenteni teisiku ära ja siis nad teevad gai teisikule kambaka ja tapavad ta
Aga muide kui kaugel on manga kui sul on 25 shipuudenit vaadatud? _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 14:57 Teema:
|
|
|
BALLAFROG!!!!! Valge värv paluks!!!! Minuajaoks pole see spoiler, aga teiste jaoks on Kui sa ühe korra veel nii teed, siis ma isiklikult vaatan, et sa banni saaksid...Pinda käib juba
26.osa.... Väga põnev oli ja tempo on tagasi tulnud See puppetfight ja Sakura jõud ja kiirus on väga muljetavaldavad _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 15:28 Teema:
|
|
|
Ma tõesti pean selle teema külastamise lõpetama, ma küll ootan, et on midagi asjalikku, aga enamus postitustest on spoilerid, mõned isegi ei varja seda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 15:59 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | mõned isegi ei varja seda. |
Ehk nad lihtsalt ei oska? |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 21:58 Teema:
|
|
|
Igastahes ma siin hakkasin igavusest vaatama "Naruto: Abridged series"... Yugioh-ga tehti sama asi
Niisiis... hea on vaadata... meenuvad vanad head ajad kui veel Naruto-t vaatama hakkasin =)
Muide küsimus... Mis teie arvate kas Naruto-st saab Hokage???
Minu poolne vastus... Spoiler: Ma arvan et tast ei saa Hokaget...
Tast saab Mega perverted Sennin no jutsu leiutaja(Jiraya Clone Summon).... Ja kõige hullem tapa masin eales =)
Edit: Shippuuden-st on ka abridged väljas ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Aug 25, 2007 00:27 Teema:
|
|
|
140 episoodi läbi.
muidu leidsin laheda video naruto tegelaste kohta kus nendele on lastud nagu naruto soundtrackid. suht naljakad olid ikka mõned
http://youtube.com/watch?v=3_psDeiR5yw |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Laup Aug 25, 2007 14:56 Teema:
|
|
|
26 osa
suht lahedad nukud ikka sasori on ikka mingi hull nukumeister aga ta nukud olid kuidagi kobad sakura on ikka võimas tema vääriks hokageks saamist kui tsunade sureb.
hea küll teen nyyd valgeks. _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Aug 25, 2007 15:38 Teema:
|
|
|
tyger tahad teeme ühe naruto-arena fighti? PM kui viitsid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Püh Aug 26, 2007 09:54 Teema:
|
|
|
Pärast seda, kui need vajadused jälle tavalisteks läksid, siis ei tõmbanud küll sinna enam >_> |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Aug 26, 2007 18:04 Teema:
|
|
|
Päris hästi oli actionit... kaks viimast osa on ikka päris päris lahedad olnud.... ja järgmine peaks veelgi parem olema ...mitte ainult sellepärast ,et nüüd Naruto võitlusele keskenduma hakatakse... vaid ka sellepärast ,et on näha kuidas toda vanaema Sakura nüüd korda mõtleb teha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Aug 26, 2007 19:13 Teema:
|
|
|
mul on 150 episoodi narutost läbi kas vaadata lõpuni või hakata vaatama filmi ja shippuudenit? |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Püh Aug 26, 2007 19:24 Teema:
|
|
|
Mina isiklikult soovitan lõpuni vaadata, aitab ka Shippuudenit vaadates kaasa ja ega see nii igav ka pole. Esimesed 2 filmi võid vist juba igatahes ära vaadata. o_O _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Esm Aug 27, 2007 16:40 Teema:
|
|
|
1. filmi vaatasin ära. Igav. Arvatavasti oleks pidanud varem vaatama(umbes mingi episood 120?) story keskpärane, mitte midagi uut ja huvitavat, Naruto nagu Naruto ikka. 7/10. Nüüd 26. osa vaatama =).
Muide mina jätsin fillerid vaatamata ja arvatavasti ei viitsiks ~50 episoodi fillereid vaadata. Aga mine tea, võib-olla kunagi vaatan ära. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|