Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tyger
|
Postitatud: Kolm Aug 15, 2007 20:29 Teema:
|
|
|
Sain sellise hea võimaluse, et torus olid filmid üleval ning olin parasjagu onu juures. Tõmbasin 3 naruto filmi ~tunni ajaga ära. Eks näis millal ära viitsin vaadata. Muidu läbi lapates tundusid päris head. Saab vähemalt Sasuke't näha =). _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 13:23 Teema:
|
|
|
3 TUNNIGA? NORMAALNE. mul tõmbaks vist kauem sest mul on 100 mbts sekundis kui kaua umbes mul tõmbaks 1 filmi? _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 14:47 Teema:
|
|
|
ballafrog, tal tõmbas 3 naruto filmi umbes tunniga. said valesti aru vist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Reede Aug 17, 2007 12:31 Teema:
|
|
|
25. episood vaadatud. Sakura nullis ajutiselt Sasori mürgi ära, Sasori näitas oma tegelikku keha, Kakashi pidas maha väikese võitluse Deidara saviputukatega ning nüüd valmistub oma ässa näitama. Mõnus osa. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Reede Aug 17, 2007 21:52 Teema:
|
|
|
25. oli väga lahe... järgmine osa siis Sasori vs Sakura võitluse lõpp ... can't wait ,can't wait ....
Selle osa lõpus oli pärast sponsorite reklaami väike clip kah...selles selgitati miks Orochimaru Akatsukist välja astus... või ta sealt välja visati.... Kas eelnevatel osadel on kah olnud? Pole nagu tähelepannud varem.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Aug 17, 2007 23:09 Teema:
|
|
|
inz002 kirjutas: | Team Gay |
kena tiim
AndreS kirjutas: | Kas eelnevatel osadel on kah olnud? |
iga Shippuudeni osa lõpus on mingi seletus kellegi-millegi kohta.
aga 24. osa ja uus algusvideo... ja... kas keegi pani tähele ka, et kelle hauda video alguses näidati? u-zu-ma-ki na-ru-to. algusloo järgi oletaks, et midagi juhtub temaga seal koopas kus ta lillade madudega võitleb. et siis millalgi varsti võib ehk tema matuseid oodata
ps! huvitav, kas 24-25 algus-lõpp olid spetsiaalselt erinevaks tehtud või tulevad järgmised ka erinevad... |
|
Tagasi üles |
|
 |
-oxx-
|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 10:44 Teema:
|
|
|
uus opening ja ending tuli , see tulebki iga 23-25 ep tagant _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 12:18 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | ballafrog, tal tõmbas 3 naruto filmi umbes tunniga. said valesti aru vist  |
Ei , ma sain õigesti aru , aga kirjeldasin ennast valesti _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 13:18 Teema:
|
|
|
Väga huvitav osa oli 25. ja sisu oli ka rohkem kui eelmistes Tegi kohe tuju paremaks  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 15:26 Teema:
|
|
|
Mulle meeldisid viimased osad (24-25).
Sasori on õigusega Akatsuki liige, tuleb välja. Ma vaatasin, et saab Sakuralt ja vanamemmelt peksa või vähemalt on tal nendega raskusi, et ikka selline suht hale vennike. Tegelikult on tal trikke päris palju varuks. Kui võideti tema keha, kutsus ta välja Kolmanda Kazekage. Siis kasutas Iron Sandi. Kui need vahvad geomeetrised kujundit mõju võitluse käigule ei avaldanud täitis ta terve ruumi Iron Sandist ogadega. Sakura-Chiyo suutsid küll Kolmandast Kazekagest jagu saada, aga tuleb välja, et Sasori enda keha on mingi kuradi võimas mürgiga täidetud sabaga leegiheitja. Ei no lahe.
Kuigi Sakura on kindlasti palju tugevamaks saanud Shippuudeni ajaks, ei meeldi ta mulle veel. Sarja esimese poole üks kasutumaid tegelasi ikkagi.
Muideks. Episoodide 24-25 avavideo oli küll uus, aga mitte muusika. Tavaliselt vahetub iga 25 osa tagant ka avalugu. Kas ja millal see Narutos juhtub, seda näeme õige pea. Video on aga trailer Naruto neljandast filmist, mis 4. augustist alates on Jaapani kinoekraanidel jooksnud. Selle järgi tundub film täitsa vaadatav. Siin foorumis on sellest teema ka - http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=2089.
Ma loodan, et varsti uut lahedat ja hea musaga op-i näen. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 16:55 Teema:
|
|
|
Ma loodan, et te ikka panite tähele, et mõlemal osal olid erinevad algused ja lõpud.  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Aug 20, 2007 19:54 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Video on aga trailer Naruto neljandast filmist |
seda ma arvasingi. ja kui see kõik filmist on, siis oleks huvitav teada, et millal naruto matuseid peetakse. alguses, keskel või lõpus... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 13:11 Teema:
|
|
|
Mis asja? naruto sureb naruto Movies ära ve? _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 13:24 Teema:
|
|
|
ballafrog kirjutas: | Mis asja? naruto sureb naruto Movies ära ve? |
Sellel, et ruri selle asja valges kirjutas, on ka põhjus
võimalik spoiler: Aga ilmselt ei sure, lihtsalt arvatakse, ja siis ta hüppab kuskilt välja jälle
Minu ennustus muidu _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 16:19 Teema:
|
|
|
114 Tavalise Naruto osa läbi.. R.I.P. Chouji
edit: mhh.. 117 episoodi läbi ja nagu Neji suri kaa nüüd.. Mis toimub?
Viimati muutis seda Envy (Nelj Aug 23, 2007 13:52). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 23:58 Teema:
|
|
|
Kõik surevad ju peale Naruto.
Edit: Teadmiseks, et mu postitus ei ole spoiler. 
Viimati muutis seda Keitarò Urashima (Nelj Aug 23, 2007 08:03). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
lexo

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 00:00 Teema:
|
|
|
Tehke tekst valgeks järgmine kord palun, ma hakkan ka võibolla kunagi seda animet vaatama. _________________ Suur tänu minule kõigi poolt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 03:14 Teema:
|
|
|
Tõesti ja ma ei hakka selle "spoileri" kohta kommentaare üldse tegema, sest see oleks ka spoiler. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 09:59 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | 114 Tavalise Naruto osa läbi.. R.I.P. Chouji
edit: mhh.. 117 episoodi läbi ja nagu Neji suri kaa nüüd.. Mis toimub? |
nii vara naad veel ei sure tsunade ja szizune ravivad nad terveks keegi konoha ninja õpilastest pole hetkel surnud juu ainult gaara suri shipuudenis ära _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 10:51 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | 114 Tavalise Naruto osa läbi.. R.I.P. Chouji
edit: mhh.. 117 episoodi läbi ja nagu Neji suri kaa nüüd.. Mis toimub? |
tegelt ka, palun muuda oma teks valgeks kui sa kavatsed midagi seriaali kohta rääkida mul näiteks ei ole veel 117 osa läbi vaadatud ja minu jaoks üsna häiriv lugeda seda teemat, kui mõni kavatseb siin kogu loo ette jutustada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|