Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 20:43 Teema:
|
|
|
ma tahaks teada kuidas siin teemas spämmida saab _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
NekoNaru pugema ei lähe

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 20:53 Teema:
|
|
|
See on ju suhteliselt võimatu. _________________
Tehakse uuendusi! =D |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 20:55 Teema:
|
|
|
Samamoodi kui teistes teemades. Näiteks kasutades antud teemat niisama jutu puhumiseks. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 21:02 Teema:
|
|
|
Selles teemas pole võimalik teha offtopicut - või noh, see on väga keeruline - aga spämmi on see ääreni täis. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 21:03 Teema:
|
|
|
defineeri "spämm" _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 21:09 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | defineeri "spämm" |
mitte et mul midagi selle vastu oleks _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
NekoNaru pugema ei lähe

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 21:29 Teema:
|
|
|
Ma sain nüüd aru, et ma ei tunne spämmi ära. Kuigi ma arvan, et olen seda tekitanud. _________________
Tehakse uuendusi! =D |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 21:36 Teema:
|
|
|
SPAM ist ursprünglich ein Markenname für Dosenfleisch, bereits 1936 entstanden aus SPiced hAM, fälschlich auch Spiced Pork And Meat/hAM. Im Oktober 2006 hat der Lebensmittelhersteller Hormel Foods einen Streit vor dem europäischen Harmonisierungsamt für den Binnenmarkt um die Marke SPAM verloren.....
Kes saksakeelt ei mõista siis seal on kirjas ,et SPAM on tegelikult konserv liha tootva firma nimi.... ja seda juba aastast 1936 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/SpamInACan.jpg *ülejäänud teksti küll ei viitsi tõlkida
Aga meie mõistes tähendab sõna spämm samapalju kui 'Überschwemmen des Text-Interfaces mit eigenen Botschaften'... ehk siis Foorumi/teema üleujutamine oma postitustega.
*Ja jälle oleme natuke targemad 
Viimati muutis seda AndreS (Laup Aug 18, 2007 21:38). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 21:37 Teema:
|
|
|
Teemaväline jutt <- antud teemas see siiski ei kehti, sest see on universaalsem teema, kus saab peaaegu igast asjadest rääkida
Mõnesõnalised postitused <- see on suhteline, kuigi tavaliselt loetakse spämmiks
Ainult smaili/smailide postitamine <- kindlalt spämm
Kui teema autor on püstitanud küsimuse või probleemi ning talle vastatakse "ei tea" või "ei huvita" <- miks postitad, kui sinusse asi ei puutu?
Teema muutumine jutukaks <- ehk siis ührealised ajaliselt lähestikku paiknevad postitused, mis on iseloomulikud pigem jutukale, kui foorumile.
Kellegi sõimama kukkumine <- lisaks spämmile on see ka äärmiselt ebaviisakas.
Mõned sinu spämminäited:
Tsiteerin:: | siin olen mina: |
Tsiteerin:: | piltide tsiteerimine |
Ma arvan, et foorumis eeldatakse eelkõige seda, et sa käitud viisakamalt ja kirjutad natukene korralikumalt, kui sa seda jutukas teed, kus tavaliselt läheb jutt kiiremini. Ehk...kui sa oleks näiteks 'piltide tsiteerimise' asemel kirjutanud 'piltide tsiteerimine pole lubatud' koos viitega baka reeglitele, poleks probleemi olnud.
Ehk siis väljenda ennast natukene paremini
Edit: Ummi tegi sel teemal teema ka tagasiside alla. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 21:43 Teema:
|
|
|
Ma värvisin juukseid täna  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea?
Viimati muutis seda Tenshi-san (Püh Aug 19, 2007 01:37). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 23:21 Teema:
|
|
|
Mina hakkasin Archlordi mängima. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 08:58 Teema:
|
|
|
Mina joon kohvi praegu. Tavaliselt ma seda ei tee. Olen rohkem teesõber või tee sõber?!  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 09:41 Teema:
|
|
|
Tenshi-san kirjutas: | Ma värvisin juukseid täna  | Mis värvi?
BukonoNugashi kirjutas: | Mina joon kohvi praegu. Tavaliselt ma seda ei tee. Olen rohkem teesõber või tee sõber?! | Kohvi joon ma koguaeg, kuigii ma ei tohiks vererõhu tõttu(kogueg 120/70)... Aga mulle maitseb see Teed ma ei suuda enam juua, kuna ma hakkasin vahepeal kofeiinivaba teed jooma(piparmünt, kummel jne.), aga viskas üle  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 10:00 Teema:
|
|
|
Mina näiteks ei joo üldse kohvi. Pole proovinud ka. Väiksena sõin ema pannil tehtud kohviube küll. Praegu joon ainult teed ja sedagi harva. Põhijook on ikka piim
Teedest on lemmikud roheline ning vaarika. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 10:40 Teema:
|
|
|
Juhin kasutaja tenshi-sani tähelepanu baka reeglitele kus on kirjas:
10. Piltide tsiteerimine/viitamine rangelt keelatud! Pildid muidu endiselt lubatud. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
ballafrog

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 12:08 Teema:
|
|
|
Käisin eile Tarbjate Ühistupäevadel Hiiumaal toimus see. Tänu sõbrale sain sinna üldse sisse. Suht lahe oli süüa sai mõnusalt vorste , jäätiseid ,kummikomme jne , aga eelmine aasta oli lahedam olnud. _________________ kirves ei ole mangu asi raie see endale pähe
NARUTO!!!!!
ON PARIM!!!!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
DFZ

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 14:32 Teema:
|
|
|
Iga aastaga läheb see kehvemaks, Ballafrog. Mõne aasta eest kõlbas veel käia seal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 16:39 Teema:
|
|
|
juuksed on siis hetkel blondid, vahepeal suutsin blondist pruuniks värvida kuid räägitakse et blond sobib mulle paremini kui brünett.
No ja siis ma nii tegingi tagasi blond kuid kavatsen ikkagi pruunid triibud sisse teha _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 17:05 Teema:
|
|
|
Ma hakkasin ka Tricksterit mängima ja seal servus, kus SSJ_Silver jt siinsed on. Võiks millalgi party teha, tulge kasvõi täna õhtul sisse, ma istun rannas enamasti. KuroiNeko on mu chär. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Aug 19, 2007 19:17 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Ma hakkasin ka Tricksterit mängima ja seal servus, kus SSJ_Silver jt siinsed on. Võiks millalgi party teha, tulge kasvõi täna õhtul sisse, ma istun rannas enamasti. KuroiNeko on mu chär. | Kohe tulen Ma muidu lv 33  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
|