Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Mai 20, 2007 11:57 Teema:
|
|
|
Minu jaoks on Antic café nüüd surnud :{ _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Püh Mai 20, 2007 18:46 Teema:
|
|
|
Sorry aga parim jaapani "bänd" on Soil & Pimp Sessions v noh kõige coolimon ta kindlasti:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Kolm Mai 30, 2007 15:13 Teema:
|
|
|
Jup-jup...mul ka veiza japan musa arvutis onju whatever...aga v2ga h2sti saab kuulata igast japani pop-muusikat Winamp Media Playerist raadio alt...nagu Kawaii Radio, AnimeNfo rtadio jt... _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amaya

|
Postitatud: Teis Juun 12, 2007 17:18 Teema:
|
|
|
Ma kuulan j-rock'i põhiliselt (suht koguaeg tegelt )
Lemmik bänd on kindlalt Alice Nine ja lemmik lauljaks on (ja jääb) Gackt.
Veel meeldivad tohutult AnCafe (kahju et Bou lahkus), High and Mighty Color, Plastic Tree, Dir en grey, 12012, Ayabie, Miyavi, Malice Mizer ja mõned veel (kes meelde ei tule )
Olen kuulanud vahel ka Ayumi Hamasaki't, Utada Hikaru't, Yui't ja kõik ülejäänud artistid on vist lihtsalt paari-kolme lauluga mu pleilisti jõudnud.
Lisaks veel kõik need anime soundtrack'id  _________________ Just because you're necessary doesn't mean you're important. |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 20:44 Teema:
|
|
|
Parim anime muusika on minu jaoks Toshiro Masuda looming.Ka Hikida Kaoril pole häda midagi.Täitsa kuulatavad on ka Nobodyknows ja FLOW.
Viimati muutis seda himiko (Teis Aug 14, 2007 15:13). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 00:53 Teema:
|
|
|
Mul on ka mõningad anime soundtrackid arvutis .. Mul on FMA lugusi, Gantz, Bleach , Naruto , Musishi, Zombie Loani, Blood+ ja hulga Gurren Laganni soundtracke..
Viimati muutis seda Envy (Püh Märts 30, 2008 14:01). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuroneko

|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 15:26 Teema:
|
|
|
Pleieris on mul peaaegu ainult jaapani muusika (3 laulu on vist muud). Aga kodus kuulan muud mussi ka. Peamiselt kuulan ikkagi j-rocki, natuke j-popi ja animete alguslaule on ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Märts 29, 2008 23:55 Teema:
|
|
|
Hei!
Keegi oskab rääkida midagi ¾anrist, mida võiks nimetada jaapani "folk metaliks". Võiks nimetada, sest see erineb meile tuntud folk metalist, aga põhimõte jääb samaks - st raskerokk, kus on kasutatud klassikalisi jaapani instrumente (shamisen, biwa, bambusflöödid, need pulgaga nokitavad keelpillid jne). Pole midagi kuulnud ega näinud, aga kui keegi teab, siis palun jagage infot.
Kui keegi oskab nimetada häid jaapani metalbände, olen ka nendele avatud. Et midagi erinevat sealsest mainstream'ist, milleks on death ja igasugused segud powercore'i, rapi ja j-popiga. Tüüpilised karjumised ja kitarrilõhkumine. Dir en Grey ja Maximum the Hormone näiteks. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Laup Märts 29, 2008 23:59 Teema:
|
|
|
Hmm X JAPAN, Galneryus, Girugamesh, Loudness, Otokaze, Ra:IN...
Vaata kõigilt paar laulu YouTubes ära (Ra:IN'i vist pole nii palju, üks laul poolikut on kindlasti...)  _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Märts 30, 2008 10:51 Teema:
|
|
|
FLCL (furi-kuri) OST on väääga supper .... DN'i teine algus on sammuti väääga supper .
Cowboy Bebop'i OST'is on kah päris mittu head laulu olemas.
Bleachist leidsin kah vist 2-3 head lugu... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|