Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
AndreS

|
Postitatud: Püh Juun 24, 2007 21:57 Teema:
|
|
|
Olen küll alles ühe suvalise osa kuskilt sarja keskelt ära näinud* (palaanin siiski terve sarja läbi vaadata veel) aga äkki oli nii ,et hundikuju oli hoopis ilusjoon ning tegelikult olid nad inimesed. Aga tegelikult selle sarja revivei lugedes tundub kogu see värk ikka jube segana ning muinasjutulik ... ei oska kohe arvatagi sellest midagi mis mis on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Juun 25, 2007 00:36 Teema:
|
|
|
Ei-ei-ei. Hundid olid. Hundid leiavad paradiisi ja nad OLID HUNDID. Kui nad magama jäid, või teadvuse kaotasid, olid kohe KÕMM hundi kujul. Rääkisid midagi hundi uhkusest ja värgist. Hunt oli nende päris-mina, mitte illusioon...Darcia oli loomulikult erand...minuarust. Või tegelt Darcia oli rohkem nagu libahunt siiski, sest ta ju oli inimene, siis muutus hundiks, ja kumbki neist kujudest polnud illusioon. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 14:46 Teema:
|
|
|
Darcia oli hunt kunagi. Paljud olid kunagi hundid ( nagu see Blue vana mees , darcia mainis seda ) ja Darcia rääkis et ta suutis kuidagi recallida enda wolf formi . Viimasel episoodil oli suht kurb... pisar kippus ka silma
soovitan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|