Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
uupps

|
Postitatud: Esm Aug 06, 2007 09:29 Teema: Aishiteruze Baby
|
|
|
Tegu on siis ühe hästi armsa animega, mida ma küll isiklikult vaatasin juba mitme kuu eest, aga kuna siin sellenimelist teemat polnud, otsustasin ka teistele, seda imearmast animet tutvustada.
Peategelasteks on väike viie-aastane Yuzuyu ja tema 16-aastane nõbu Kippei, kes hoolitseb Yuzuyu eest. Kippei hoolitseb Yuzuyu eest üleüldse sellepärast, et tema ema jättis ta sugulaste juurde, kuna kartis tütrele viga teha. Ta kaotas hiljuti abikaasa ja on suures stressis. Ja Kippei on üleüldse suur seelikukütt. Aga kui tahate rohkem teada, vaadake animet
väike armas Yuzuyu
Kippei ja Yuzuyu 
Viimati muutis seda uupps (Esm Aug 06, 2007 21:15). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Esm Aug 06, 2007 13:47 Teema:
|
|
|
Jep olen näinud ja meeldis väga!! Ainuke häda oli see, et ma lootsin Yuzuyu ja tema ema hakkavad lõppus uuesti koos elama...ehk siis oleks võinud häppi end olla! Eriti meeldis Kippei ja Kokoro armumise käik.  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Esm Aug 06, 2007 23:10 Teema:
|
|
|
Jah vaadanud ja meeldis küll. Lõpp oli poolik nagu, aga ega see ei olnud halvem manga lõpust, mis oli küll jube nõme. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 08:53 Teema:
|
|
|
Minulegi meeldis ja polnud suuremat sorti etteheiteid, kui et (eriti lõpupoole) animatsioon läks kohati ikka väga käest ära või õigemini hiilgas oma eemalolekuga - hea, kui tegelaste käsi-jalgu viitsiti liigutada. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Teis Aug 07, 2007 16:01 Teema:
|
|
|
olen vaadanud ja meeldis väga, hästi südant liigutav.Lõpp jäi minuarust kuidagi katki..ootasin lõpult enmaat kui see. _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2008 06:39 Teema:
|
|
|
Äärmiselt nunnu anime. Heast küljest näitas end ka heliline taust. Sinna lõppu oleks vabalt mõned OVAd või isegi uus hooaeg sobinud. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2008 18:16 Teema:
|
|
|
vaatasin seda ka mingid kuud tagasi ja jättis hea mulje küll. Äärmiselt armas  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2008 22:21 Teema:
|
|
|
Vaatasin vähemalt aasta tagasi... Oman ka kahte manga vol'i.
Meeldib väga  _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
River

|
Postitatud: Teis Mai 13, 2008 14:53 Teema:
|
|
|
Kas manga ja anime lõpud on erinevad?
Olen manga läbi lugenud, täitsa normaalne oli....sestap kardan animet vaadata kuna ülekõige vihkan heale mangale peale tehtud viletsat animet.
Niiet...võiksin vaadata küll? Ei pettuks? _________________ If a butterfly lands in the palm of your hand, what will you do?
What will you do? You're able to smash it...but you can also use your hands to protect it.
But will you close your hand and make a fist?
Or .... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 18:24 Teema:
|
|
|
Pole vaadanud aga sõbranna vaatab ja talle väga meeldib.
Peaks ka vaatama te kõik juba räägite niiet ajate isu peale
 _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
|