Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
sasuke uchiha banned

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 20:41 Teema: you
|
|
|
ma alles tegin endale siin kasutaja ja tahaks teada kes tahab mu sõber olla? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 20:49 Teema: Re: you
|
|
|
sasuke uchiha kirjutas: | ma alles tegin endale siin kasutaja ja tahaks teada kes tahab mu sõber olla? |
Mitte paha pärast, aga sedaviisi sa kindlalt ei saa. Seda loetakse foorumites üldjuhul spämmiks. Soovitan selliste asjadega pöörduda pigem sellesse teemasse.
Foorumis sõprade leidmiseks pead sa siin lihtsalt vaikselt postitama hakkama ja inimesi tundma õppima. Nii kohe ei saada ei foorumis ega päriselus sõbraks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 20:52 Teema:
|
|
|
tead, katsu alguses paar päeva vastu pidada lihtsalt olemasolevaid teemasid lugedes, või midagi... "üldise" foorumi teiselt leheküljelt võid vaadata, mis juhtus ca kuu aega tagasi spämmimakukkunud n00biga, kelle nimi oli Utchiha-Sasuke. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 21:05 Teema:
|
|
|
MINA!
Hakkame parimateks sõpradeks, bestikad, ühtekad, noh! räägime teineteisele oma unistustest ja mõtetest. jaa jaaaa jaaaaaaaaa!
ma kõrvetasin popkorni ära ja kohe ilmus ohver, kelle peale viha maandada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
sasuke uchiha banned

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 21:11 Teema:
|
|
|
srry kui keegi valesti aru sai.ma ei spämmi tahaks siin lihtsalt mõnda sõpra ja kõik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 21:16 Teema:
|
|
|
kuula nüüd, ma õpetan: sõprade kerjamisega ei saa sa ühtegi sõpra. Püüa olla tark, tugev ja osav, siis tahavad inimesed sinu sõbrad olla. Kui sa aga pidevalt halad, ei armasta sind keegi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 21:16 Teema:
|
|
|
sasuke uchiha kirjutas: | srry kui keegi valesti aru sai.ma ei spämmi tahaks siin lihtsalt mõnda sõpra ja kõik |
Ma arvan, et keegi sind otseselt hukka ei mõista, kuigi nalja võidakse teha parajalt. Omamoodi algus foorumis. Jälgi lihtsalt, kuidas asjad foorumis käivad, loe teemasid ning aegajalt ütle ise ka midagi sekka  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 23:15 Teema:
|
|
|
Mnjah, ma ei hakka norima ega õrritama ning kui tegu pole trolliga, siis, sasuke, sul on vale arusaam sõprade saamisest.
Tegelikult mind huvitab, miks on teema pealkirjaks "sina".  _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 23:45 Teema:
|
|
|
Mhh, ma nüüd ei ütle seda paha pärast, kuid see on kohe üks täitsa humoorikas teema.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 23:50 Teema:
|
|
|
wow, ta isegi lisas mind msn'i. aga siis ta blokkis mu ää nõme oled, tead seda vä? Ma olen nüüd tige, et ma sind esimesena ää plokkida ei saanud  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Juul 13, 2007 00:05 Teema:
|
|
|
Aww . Ma olen vabalt su sõber. mikkmagi@hotmail.com. See teema on armas. Kuid lukku. sasuke uchiha, loe reeglid läbi ja passi niisama natuke. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|