Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Superstaariks saab... |
Birgit Õigemeel |
|
5%
|
[ 1 ] |
Taavi Peterson |
|
17%
|
[ 3 ] |
Rivo Kingi |
|
5%
|
[ 1 ] |
Raimondo Keegi |
|
41%
|
[ 7 ] |
Luisa Keegi2 |
|
29%
|
[ 5 ] |
|
Kokku Hääli : 17 |
|
Autor |
Teade |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 13:33 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Rivo sakib. |
Parem kui Taavi..
Ta Metallica ja Hero laul ei tulnud küll hästi välja kuid ikkagi..Ja siis kui korra näitas kuidas nad pildistasid siis oli see Rivo ka minuarust lahe <.<..
No sorry et Taavit solvasin kuid ta on lihtsalt täielikult veider.Ta hääl on **** ja lava esinemine pole parim. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 14:02 Teema:
|
|
|
Tema lava esinemine on parim.
Anna andeks, aga kellele meeldiks selline jubedik?!
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 14:31 Teema:
|
|
|
Ma olen kinfel et ta on väga he inimene. Mis viga? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 14:34 Teema:
|
|
|
Ta on kohutav laulja ja wannabe. Ma üldiselt vaatan ka neljapäevaseid saateid, sest mu onu on ¾uriis. Neljapäevastes saadetes on ta küll kohutav olnud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 15:21 Teema:
|
|
|
Robin ma soovitaksin sulle psühholoogi
Psühholoog
Aili Sakkeus
psühholoog
Vastuvõtu ajad:
Esmaspäeval kell 11:00 - 13:00
Neljapäeval kell 12:00 - 16:00
Kohtumine tuleks eelnevalt kokku leppida meiliaadressil sakkeus4@hot.ee
Olen kuulnud head tema kohta.
Ma olen nii õel. .. ...
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 15:51 Teema:
|
|
|
*oeh. topeltpost...* _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawaii

|
Postitatud: Reede Mai 18, 2007 18:08 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Kõik teavad et Eesti ainuke superstaar on Anne Veski. | Tahtsin just sama öelda.
Karst kirjutas: | Ta on kohutav laulja ja wannabe. Ma üldiselt vaatan ka neljapäevaseid saateid, sest mu onu on ¾uriis. Neljapäevastes saadetes on ta küll kohutav olnud. | Esiteks Rivo pole mingi wannabe,kui sa teda ei tea,siis ära kobise.
Isiklikul tunnen teda ja väga tore inimene on.
Kuid tema poolt ma siiski pole,ta laulab jubedalt,ausalt
Teiseks oot mis see,et su onu on ¾üriis,sellega seotud on,et sa neljapäevaseid saateid ka vaatad?Või su onu on üks nendest arvamuse jagajaist kes neljapäeval sõna võtavad?Kes,kui tohib küsida?
tyger kirjutas: | Taavi saabminuarust ainult välimuse pärast edasi. | Ee..sa ajad Taavi Rivoga sassi.Rivo on see,kes välimuse pärast edasi saab.Kuradi kiimas pubekad ma ütlen
Ise pooldasin tulihingeliselt Anna-Liisat,aga välja kukkus
See on see kui mingid tobad seal niisama nalja pärast sees on noh ja head lauljad välja langevad.Nele meeldis kaa,aga temagi nüüdseks väljas,sad.
Hetkel pooldan siis Luisat,for god sake loodan,et tema välja ei kuku mingi Rivokese pärast.Nüüd hakkavad veel finaalid Pärnus ka olema ja teadupärast on see ju Rivo kodulinn,minagi sealt pärit,ja seal tal palju pooldajaid,kes peale tema nägemist laivis hakkavad teda kindlasti veel ja veel armastama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Püh Mai 20, 2007 21:05 Teema:
|
|
|
No tore tänase superstaari saatega sai selgeks et eestlased ei kuula lauljaid vaid vaatavad ainult nende välimust!!!!!!!!!! Ma ei saa aru.....Raimondo langes välja ja Taavi ja Rivo said edasi????? Pole loogiline raisk
Nüüd on asi vask kah ..... 100% et võidab see heleda peaga eit! Ärge küsige mis ta nimi on. _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Mai 21, 2007 09:41 Teema:
|
|
|
Tralallalaa. Nii, selleks, et pahad ülejäänud kasutajad ei saaks segada Karsti ja Robini ilusat MSN-i vestlust baka foorumite kaudu, panen selle teema lukku.
Muideks, kõrvalmärkusena. Kui te ei lõpeta, siis tekitatakse teile mõlemale vastuvõtuaeg psühhopaat hjargi juures. Eelnevalt pole vaja aega kinni panna, haigekassa ei kompenseeri. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Esm Mai 21, 2007 13:15 Teema:
|
|
|
Imo on Rivo poolest puhas ülbus juba see edasi ronimine mingi teismeliste plikakeste südamete tõttu, kuigi nii tema kui kõik teised teavad, et ta absull laulda ei asku ning see juba muudab Rivo ebameeldivaks inimeseks, keda ei tahagi irl kohata. Iga vähegi mõistuslik inimene näeb ja kuuleb, et Raimondo on Rivost ikka peajagu üle oma oskuste poolest, kuid vot ei saa aru, miks selline emokid rohkem peale läeb, kui Raimondo sarnane kena viksitud tegelane.
Taavi halvustajatele aga annaks sellise lingi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Mai 21, 2007 15:45 Teema:
|
|
|
Ma olin Raimondo poolt, aga nagu näha siis ta langes välja .... Taavi on hea, aga miski tema juures tekitab kõhedust ja ma ple peaaegu ühtegi laulu kuulnud, mida ta laulnud on .... Hetkel olen Taavi poolt ja nüüd Rivo juurde: Ma arvan, et ta COOL tyyp, aga ta ei oska lihtsalt eriti laulda, kahjuks... Vb on asi tema inglise keele oskuses või viisi pidamises lihtsalt, kui nii siis ta võib superstaariks saada  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Mai 21, 2007 15:45 Teema:
|
|
|
Oijahh, kirjutasin küll, et lukku, aga unustasin lukule klõpsamast. Viga kohe parandatud. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
|