Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas te vaatate Yaoi-d? |
ja |
|
32%
|
[ 9 ] |
ei |
|
67%
|
[ 19 ] |
|
Kokku Hääli : 28 |
|
Autor |
Teade |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 12:41 Teema: Kaze To Ki No Uta
|
|
|
Kas keegi on vaatanud anime-t "Kaze To Ki No Uta" see on väga vana anime
see on tehtud mingi vähemalt 20 aastat tagasi tehtud.Ainult selle anime-ga on üks suur probleem se on YAOI aga te peate seda vaatama see on nii kurb
ja Cilibert on nii nunnu kuigi ta on pervert aga päriselt kui te ei ole seda veel vatanud siis vaadake.
(seda saab vaadata youtubes ja see on 5-es osas)
  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
-=Px=-

|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 14:26 Teema:
|
|
|
Miks ta ei võinud tulla? See, et sulle pe*e stuff peale ei lähe ei tähenda, et tema pole teretulnud siia. Mida rohkem inimesi siin seda parem, peaasi, et meeletult ei spämmita.
Muidu kinaver ma loodan, et sa oled ikka naine ... ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 14:33 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Sitad pildid mind küll ei erutanud.Ja kinaver..Miks kurat sa bakasse tulid.. |
Sinul on küll midagi eriti tõsist lahti. Hormoonikraan nimelt.
Ise ei vaata yaoi'd ega shounen-ai'd. Veits vastukarva.
Ja ma ka loodan, et kinaver on naine. Naised on toredad ja huvitavad olevused.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 14:34 Teema:
|
|
|
-=Px=- kirjutas: | Miks ta ei võinud tulla? See, et sulle pe*e stuff peale ei lähe ei tähenda, et tema pole teretulnud siia. Mida rohkem inimesi siin seda parem, peaasi, et meeletult ei spämmita.
Muidu kinaver ma loodan, et sa oled ikka naine ... ? |
Mis tähtsust on sellel kas naine või mees,
ega shounen-ai vaatajat sarnaseks tee.
Tegelikult see polnud värsina mõeldud, aga tuli nii. Tahtsin lihtsalt seda öelda ja komadori Robinilt küsida, et kas natukene viisakamalt ei saaks või. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
-=Px=-

|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 14:36 Teema:
|
|
|
Ummi, nõustun sellega, et naised on toredad olevused
Gay po*ni ei armasta, sorry. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 15:09 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Kuulge!!TE ei saa aru.Ma mitte Yaoi pärast ei ole kuri aga ma tean kinaveri juba päris kaua aega.Niiet ärge saage valesti aru..Ta lihtsalt on mind minevikus tüüdanud ja mu lehte spämminud. |
Kättemaks: teha bakalaste tuju halvaks! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 16:12 Teema:
|
|
|
Kaze to ki no uta on tõesti väga kurb aga minu teada on alguses parem mangat lugeda sest muidu jäävad asjad segaseks... _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Mai 02, 2007 16:27 Teema:
|
|
|
Kaze To Ki No Uta on minu teada shounen-ai mitte yaoi. Ma olen näinud lõike sellest animest ning kunagi oli kindel plaan ta ka läbi vaadata. Kuid ma ei leidnud vaadatava kvaliteediga varianti. Minu arvates võib shounen-ai animes väga hea vaheldus olla. Võib-olla võtan ette ja vaatan nüüd oma esimese anime youtube'ist ära : ).
[P.S: Muudan seda teemat natuke inimlikumaks. Robin, Komadori, palun ära läbusta Bakas. Ole foorumi suhtes natuke lugupidavam - sa või Kinaveriga oma asju ka msnis või privas ajada.]
Viimati muutis seda kammerer (Kolm Mai 02, 2007 16:28). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
kessu siia käib tiitel

|
Postitatud: Nelj Mai 03, 2007 21:26 Teema:
|
|
|
Just vaatasin läbi selle, youtubis kahjuks, olin lihtsalt liiga laisk et seda otsima ja all tõmbama hakata.
Ma polnud sellest filmist enne isegi kuulnud, kuigi ma vaatan shounen-ai-d ja yaoi-d päris palju. Tegelikult aga see konkreetne anime mulle eriti ei meeldinud, liiga veniv ja kurb. Ma olen rohkem sellise waff tüüpi asja armastaja. Aga tegelased olid väga ilusad, mulle meeldis Serge rohkem sest ta on joonistatud ilmekamalt kui Gilbert |
|
Tagasi üles |
|
 |
kinaver

Liitunud: 2 Mai 2007 Postitusi: 107 Asukoht: Tallinn suvel Pärnu
|
Postitatud: Reede Mai 04, 2007 22:23 Teema:
|
|
|
No see on tõsi aga Grilli-pea(Gilbert) on täielik pervert ja Seerant (Serge) on idioot *naerab natti* aga ma olen kuulnud, et manga on palju parem aga seda pole enam võimalik kuskilt saada
  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|